אני יושבת מול מסך שעות רבות ביום ולפעמיים מסיימת יום עבודה עם כאבי ראש\עניים חזקים.
מה ניתן לעשות במטרה למנוע את הנ"ל?
וכן איזה הגדרות מומלץ לשנות במחשב לצורך כך?
מציינת שאני בלי משקפיים ועשיתי בדיקת ראיה לבדוק שוב שהראיה תקינה.
תודה מראש
במסכים החדשים אין כבר ״אור כחול״ וברוב המבגים מהשנים האחרונות ניתן לשנות את טמפרטורת הצבע של המסך כך ש״האור הכחול״ לא ממש משפיעה.מאור הכחול - זה מה שמזיק לעיין וזה מה שגורם לך להרגיש
איך ניתן לבדוק האם במסך שלי יש\אין "אור כחול"? וכן איך ניתן לשנות את האור במסך כך שה"אור הכחול" לא ישפיע?במסכים החדשים אין כבר ״אור כחול״ וברוב המבגים מהשנים האחרונות ניתן לשנות את טמפרטורת הצבע של המסך כך ש״האור הכחול״ לא ממש משפיעה.
אשמח לשמוע מנסיון של עוד אנשים האם משקפיים אכן עוזר?לעשות משקפיים עם ציפוי נגד קרינת מחשב,
עוזר מאדדדד!!!!!!!
מנסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: