א. המחיר יוצא 40 ליום.20 ש"ח ליום ממש לא מופקע זה שעות קשות ואין להשיג גננות שיבואו וגם אם ירשמו חצי גן זה מצב טוב
בצהרונים שבמהלך השנה הגננות מקבלות מינימום 60 לשעה וכמדומני אף יותר ומקבלות תקציב נוסף בחנויות לקנות לילדות יצירות וכד' כך שפה הם מקבלות לדוג' פי 2 אבל מזה צריכות להפעיל את הצהרון וכו' וכו'
ויש מקומות שדורשים כסף על המים והחשמל ברגע שזה פרטי אז כך שיוצאת עם רווח אבל ....
נכון זה יקר לכיס שלנו אבל לא נרצה לתת את הילדים שלנו לביביסיטר/ גננת חינוך מיוחד (וסליחה על השאלה מנקה לבית אתם תשלמו 60 ש"ח לשעה במצב הטוב היום... - תעשו קצת שיקול דעת נכון ..... ואל תתלוננו לא במקום)
ודבר נוסף הקיטנות בשנים קודמות גם לא עלו 75 ש"ח זה עוד גזירה מהממשלה...
לא ידוע לי על כאלו שפותחים בבית דיברתי על מקומות שמשלמים שכירות כמו רשתות ולא עיריהחסרים אנשים כמונו שפותחים צהרון בבית?
תבדוק עוד נתונים....למרות שלא ידוע לי על זה כלום
צאו כבר מהבועה של ההייטק!!לא ידוע לי על כאלו שפותחים בבית דיברתי על מקומות שמשלמים שכירות כמו רשתות ולא עיריה
תבדוק עוד נתונים....
באמת מחירים הזויים !
אבל הייטק מרויחים כמידי חודש מתחיל מ 12000 ועד ....
איזה הייטק עובדים ביום שישי?צאו כבר מהבועה של ההייטק!!
מרוויחים לא יותר מ 80 לשעה.
זה שהשכר ענק כי העבודה היא כ 8 שעות ביום כולל שישי, חגים וחופשים!
פה לפי החשבון הצהרון מקבל 1,200 ל 3 שעות. וכמו שאמרתי - ברור לי שזה לא הולך לסייעת עצמה, ומשם מגיע הכאב - למה עושקים אותנו? אם קשה לחברות לפתוח צהרון שלא ייקחו גם את הקיטנה. שיביאו למישהו אחר. זה סכום משוגע.
נראה לי זו הכותרת שלך על ההיטק..צאו כבר מהבועה של ההייטק!!
נכוןהשאלה הנכונה היא מה שווה יותר לעבוד בהייטק או להיות מנהל עמותה.
הכסף לא נכנס לכיס של הגננות.
ברורלאחרונה יצא לי לשמוע על גגנות ומורות שבהחלט מגיעות למשכורת של הייטק ( בשקלול השעות עבודה והחופשים)
שכר של 15,000 פלוס חופשים על כל ימין ושמאל
לצערי כבר שמעתי יותר ממקום אחד שלא העבירו לגננת את הכסף לקיטנה כי היא מקבלת משכורת חודשיתדרך אגב המשכורת שגננת צהרון/קיטנה בגן זה בנוסף לשכר החודשי ז"א שאם היא הייתה עובדת בצהרון או גננת בגן בנוסף למשכורת שהיא מקבלת היא מקבלת גם משכורת על הקיטנה
חוצפה שאין כדוגמתה היא בכלל בחופש היא יכולה כלל לא לבוא לעבוד ולקבל משכורת פשוט ניצול צינילצערי כבר שמעתי יותר ממקום אחד שלא העבירו לגננת את הכסף לקיטנה כי היא מקבלת משכורת חודשית
כזה שכר תקבלי אחרי 20 שנה של וותק גמולים תארים וכו'...לאחרונה יצא לי לשמוע על גגנות ומורות שבהחלט מגיעות למשכורת של הייטק ( בשקלול השעות עבודה והחופשים)
שכר של 15,000 פלוס חופשים על כל ימין ושמאל
יש לי חברות שמגיעות לזה אחרי כ 10 שנים, עם תוארכזה שכר תקבלי אחרי 20 שנה של וותק גמולים תארים וכו'...
עבודה בשעות הצהרון - שעות קשות.
שעות של הכנת שיעורים בבית
בדיקת מבחנים, שיחות עם הורים בערבים
וכן תאחזו את המאמצים שהם משקיעות ביום יום משמעת בדור שלנו .. וכו'...
2 מתוך 2 המתכנתים היחידים שאני מכיר (אולי הם אחוז בודד, לא יודע)איזה הייטק עובדים ביום שישי?
נכון.. אבל רק מהסיבה שכולם בבועת ההייטק... הייתי צריך להדגיש שעושים הרבה יותר כסף על הגב שלנונראה לי זו הכותרת שלך על ההיטק..
א. 590ולענייננו- ה560 הזה כולל אוכל כמו כל השנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: