גם האתר של truecaller פועל בצורה הזואגב לאחרונה הביאו כאן אפשרות לגלות מספרי טלפון בהרשמה במייל וכן לדעת שמות של מיילים.
ושם כשנרשמים מסכימים להם לתת את כל רשימת אנשי הקשר שלכם!
אבל הם לא עושים שימוש לרעה במידע הזה
גם האתר של truecaller פועל בצורה הזואגב לאחרונה הביאו כאן אפשרות לגלות מספרי טלפון בהרשמה במייל וכן לדעת שמות של מיילים.
ושם כשנרשמים מסכימים להם לתת את כל רשימת אנשי הקשר שלכם!
לא, מחיפוש בגוגל האפליקציה שכתבתם שייכת לכאורה לאתרזה האפליקציה החשודה?
iSLcollective Sign Up
(קיבלתי כמה מיילים כאלה מכמה אנשים, על אחד בטעות לחצתי לפתיחה אבל לא על האישור הסופי)
אני מכיר אנשים שפרצו להם לחשבון הבנק באתר TEMU בגלל שהם שמרו את הכרטיס אשראי בחשבוןגם אני קיבלתי כזה מייל לפני כמה ימים על שם מנחם דוד קליין - נשמע חרדי לגמרי, רק בגלל שהתוכן היה נראה לי מוזר וחשוד זרקתי אותו לאשפה,
אבל אני חושדת שזה קשור לאתר טימו כי עשיתי אצלם הזמנה בפעם הראשונה לפני כחודש.
מעניין לבדוק האם עוד כאלה שקיבלו את המייל הזה הזמינו בטימו, כדי לנסות להבין האם יש קשר
בבקשה תגיבו כאן האם הזמנתם מטימו לאחרונה וקיבלתם את המייל הזה
כל בעיה שיהיה לכם בקשר למחשב טימו אשמים?אבל אני חושדת שזה קשור לאתר טימו כי עשיתי אצלם הזמנה בפעם הראשונה לפני כחודש.
אין צורך להסיר אחרי ההזמנה,ואחרי ההזמנה מסירה את החשבון פיפאל מהאתר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: