מה ז"א?אני השתמשתי בשיטות של "מאחורי כאב הגב" ופתר לי את הבעיה!!!
מה ז"א?אני השתמשתי בשיטות של "מאחורי כאב הגב" ופתר לי את הבעיה!!!
קוקה קולה ידועה כ'תרופה' לכאב בטן, כנראה שהמקור של הכאבים קשורים למערכת העיכול.אבל שכחתי לציין שהכי מוזר, במצב של כאבים חזקים, שתיית קוקה קולה עוזרת לו ומשקיטה את הכאבים.
למישהו יש הסבר לתופעה המוזרה הזאת?
שיטות פסיכולוגיותמה ז"א?
הכאב מתפרץ כתוצאה מדלקת
כלומר אם יש פריצת דיסק לא מרגישים כאב אלא אם כן נוצר במקום דלקת והיא יושבת על העצב.. מה שגורם לכאב עצום.
לכן מומלץ לקחת כדורים נגד דלקת וכאב המיועד למקרים אלו..
לאחר שעוברת הדלקת שוב יש רגיעה עד לדלקת הבאה ח״ו...
כדאי להצטייד בתרופות מתאימות למצבים אלו ולנוח.
עונה לך מנסיון של פריצה שהייתה לבעלי וכמובן שאני לא אשת מקצוע ותמיד כדאי להתייעץ עם רופא.הי הקפצה
נושא שתמיד רלוונטי
כדי להבין; פריצת דיסק מלווה בדלקת בעצב? ואם זה בלט דיסק?
למי שהתנסה, אשמח לדעת מה הועיל? הדלקת יכולה לעבור מעצמה? והבלט יכול לחזור לעצמו למצב תקין?
מה הדבר שהכי עוזר למקרה כזה?
חוסר טיפול בבלט לא מסוכןלמישהוא כן היה בלט דיסק והצליח בדרך כלשהיא להחזיר למקום?
ניסיתי אוסטאופט, השאלה איזה נוגדי דלקת אפשר לקחת? רופא משפחה לא המליץ משהו מיוחד, פיזותרפיה עוזרת?
חוסר טיפול מסוכן?
עברתי כמה וכמה טיפולים אצל כירופרקט ולא עזר לי אפילו שעה אחרי.ניסיתם כירופרקטור? כמה לחיצות בלי כאב בכלל מחזיר את המצב לקודמו... (לפעמים צריך יותר מפעם אחת לבוא) אחותי הסתובבה ערב פסח עם גב עקום (כמו שיושבים, היא כאילו התרוממה ונשארה באותה תנוחה- הגב היה פשוט תשעים מעלת מהרגליים.. היא לא זזה במשך כמה ימים, ) זה היה בסגר של ערב פסח בתחילת התפרצות הקורונה, בסוף בלית ברירה היא יצאה לטיפול אחד- וחזרה בן אדם אחר!!
וואי.... כואב לי לשמוע שלא עזר והיית צריכה לעבור טיפול כואב...... זה גם חתיכת הוצאהעברתי כמה וכמה טיפולים אצל כירופרקט ולא עזר לי אפילו שעה אחרי.
הייתי ב 3 טיפולים של טווינא אפשר לומר שעזר בטווח המיידי פלאים ולמשך עד 3 שבועות.(אזהרה: זה טיפול כואב!)
תודהניסיתם כירופרקטור? כמה לחיצות בלי כאב בכלל מחזיר את המצב לקודמו... (לפעמים צריך יותר מפעם אחת לבוא) אחותי הסתובבה ערב פסח עם גב עקום (כמו שיושבים, היא כאילו התרוממה ונשארה באותה תנוחה- הגב היה פשוט תשעים מעלת מהרגליים.. היא לא זזה במשך כמה ימים, ) זה היה בסגר של ערב פסח בתחילת התפרצות הקורונה, בסוף בלית ברירה היא יצאה לטיפול אחד- וחזרה בן אדם אחר!!
אני לא כ"כ יודעת לגבי זה אבל תמיד אפשר לשאול אותו ספציפית.... אחותי הייתי אז באמת לפני לידה... והיא חזרה בריה חדשה ממש... וגם לה נראה לי היה בעצם הזנב או משהו כזה.. כאילו ממש למטה בגב....תודה
הבעיה שלי היא כאב בעצם הזנב (אזור האגן) בהריון.יודעת אם כירופרקטור יכול לעזור בנושא?הבנתי שאוסטאופאטית יכולה לעזור בזה.
עשיתי דרך לאומית זהב ויצא לי באזור 90 לטיפול. (אולי זה הסיבה שלא עזר...)וואי.... כואב לי לשמוע שלא עזר והיית צריכה לעבור טיפול כואב...... זה גם חתיכת הוצאה
חחחחחחחזזזזזזזזזזזזזזקקקקקקקקקקקקקקקק אולי באמת......עשיתי דרך לאומית זהב ויצא לי באזור 90 לטיפול. (אולי זה הסיבה שלא עזר...)
מעתיק מהאתר:אבל הקישור חסום בהחלט.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: