דרוש מידע מה העוקץ כאן?

כלפי לייא

משתמש פעיל
עריכה תורנית
פרסמתי דירה למכירה באתר חינמי, ואז פנתה אלי במייל גברת בשם מגאנה רוז... שהיא רוצה עוד פרטים על הדירה,
שלחתי לה, וזו התשובה שקיבלתי:
שלום

תודה על תשובתך. אני שמח לדעת שהנדל"ן שלך עדיין זמין. אני מעוניין בהחלט לרכוש ממך את הנדל"ן, למרות שאני לא גר במדינה שלך כרגע, כדי לאפשר לי לבוא לבדיקה אישית של הנדל"ן לפני שאני משלם עבורו. בשלב זה, אני חי במדינתי סוריה. עם זאת אני רוצה לעבור למדינה שלך בהקדם האפשרי, לכן רציתי לרכוש ממך את הנדל"ן ולהקים השקעה עסקית במדינה שלך. לכן, יש לי הצעה עסקית ארגונית עבורך. אם בוצעה עסקה זו באופן מיידי תגביר לי את התשלום עבור הנדל"ן שלך וגם תגמול לך מאוד על הסיוע האישי לי.

בעלי המנוח היה תעשיין סורי וחבר במועצת אנשי העסקים הסורית בדמשק לפני מותו. משפחתי נמצאת תחת איום ממשלות הנשיא באשר אל-אסד לתמוך בנחישותנו בממשלה דמוקרטית אמיתית בסוריה. יחד עם המשברים הנוכחיים במדינה שלי שמובילים למותו של בעלי. משפחות רבות רצות למען חיים יקרים, שכן חמושים של המדינה האיסלאמית הורגים אזרחים, נשים וילדים.

אני רוצה להביא לידיעתך כי ברשותי סכום של 8.7 מיליון דולר ארה"ב. זה הכסף שבעלי המנוח חסך לכל חייו כתעשיין ואיש עסקים. אחסתי אותו בקופסת משלוח כי הכנסת כסף כזה לבנק מהווה סיכון גדול מאוד במדינה שלי.

הבטחתי את הכסף הזה בקופסה והתייעצתי עם שליח כאן בדמשק שיעזור לי להעביר את הקופסה מסוריה לשם שמירה בטוחה והשקעה אפשרית. זו הסיבה שאני זקוק מאוד לאדם ראוי אמין ואמין שיקבל את הכסף, יאבטח ויגן עליו עד הגעתי שאמור להיות בטווח הקרוב. אני חייב לנצל את ההזדמנות הזו כי; אין לי ברירה אלא לסמוך על מישהו. אני יתום ללא אח או אחות, ולכן אינני יכול לסכן את חיי כאן כדי להימנע מקץ השושלת המשפחתית שלי.

כל מה שיש לי זה שני הילדים שלי. מגיע להם חיים הגונים מכיוון שאני רוצה שהם יגדלו בסביבה שלווה. אעבור לגור במדינה שלך עם משפחתי ואשקיע את הכסף בהתאם לחוקי מדינתך, גם ייעוץ וסיוע שלך נחוצים. אנו יכולים לעבוד יחד ולהשיג עתיד טוב יותר עבור משפחותינו.

כל מה שאני מבקש זה לאפשר לי לרשום את המשלוח על שמך כאוצר משפחה ואתה צפוי לקבל אותו ברגע שהוא יגיע לארצך. לא יהיה סיכון בעסקה זו; עשיתי את הסידור הדרוש למסירה בטוחה של קופסת המשלוח למיקום המועדף עליך. אני מניח שאתה מסוגל להתמודד עם עסקה בסדר גודל כזה. תוך פחות משבוע הקופסה אמורה להיות ברשותך אם אתה מהיר מצידך ואצטרף אליך בהקדם האפשרי. לְהִזָהֵר; נקטתי באמצעי זהירות כדי לשלוח את הכסף הזה בהצלחה ללא כל חקירה מצד הרשויות בכל נמל כניסה.

אני אתן לך 30% מהסכום הכולל של 8,700,000 $ עבור הסיוע ושיתוף הפעולה שלך בעוד 70% יהיו החלק שלי. כתוב לי על זה (דוא"ל) לפרטים נוספים אם אתה מסכים לשתף איתי פעולה.

אני מצפה לתגובתך החיובית ולאחר קבלת נתוני המידע שלך, אמסור לך פרטים נוספים. המידע הדרוש הוא: שמך המלא, כתובתך המלאה ומספר הטלפון הפרטי שלך. אין לנו זמן יוקרה לבזבז כל כך נענה בהקדם האפשרי.

כל טוב,

גברת מגאנה רוז.

טוב, אז כמובן שזה לא נשמע רציני, אבל, מה העוקץ כאן??????

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
פרסמתי דירה למכירה באתר חינמי, ואז פנתה אלי במייל גברת בשם מגאנה רוז... שהיא רוצה עוד פרטים על הדירה,
שלום

תודה על תשובתך. אני שמח לדעת שהנדל"ן שלך עדיין זמין. אני מעוניין בהחלט לרכוש ממך את הנדל"ן, למרות שאני לא גר במדינה שלך כרגע, כדי לאפשר לי לבוא לבדיקה אישית של הנדל"ן לפני שאני משלם עבורו. בשלב זה, אני חי במדינתי סוריה. עם זאת אני רוצה לעבור למדינה שלך בהקדם האפשרי, לכן רציתי לרכוש ממך את הנדל"ן ולהקים השקעה עסקית במדינה שלך. לכן, יש לי הצעה עסקית ארגונית עבורך. אם בוצעה עסקה זו באופן מיידי תגביר לי את התשלום עבור הנדל"ן שלך וגם תגמול לך מאוד על הסיוע האישי לי.

בעלי המנוח היה תעשיין סורי וחבר במועצת אנשי העסקים הסורית בדמשק לפני מותו. משפחתי נמצאת תחת איום ממשלות הנשיא באשר אל-אסד לתמוך בנחישותנו בממשלה דמוקרטית אמיתית בסוריה. יחד עם המשברים הנוכחיים במדינה שלי שמובילים למותו של בעלי. משפחות רבות רצות למען חיים יקרים, שכן חמושים של המדינה האיסלאמית הורגים אזרחים, נשים וילדים.

אני רוצה להביא לידיעתך כי ברשותי סכום של 8.7 מיליון דולר ארה"ב. זה הכסף שבעלי המנוח חסך לכל חייו כתעשיין ואיש עסקים. אחסתי אותו בקופסת משלוח כי הכנסת כסף כזה לבנק מהווה סיכון גדול מאוד במדינה שלי.

הבטחתי את הכסף הזה בקופסה והתייעצתי עם שליח כאן בדמשק שיעזור לי להעביר את הקופסה מסוריה לשם שמירה בטוחה והשקעה אפשרית. זו הסיבה שאני זקוק מאוד לאדם ראוי אמין ואמין שיקבל את הכסף, יאבטח ויגן עליו עד הגעתי שאמור להיות בטווח הקרוב. אני חייב לנצל את ההזדמנות הזו כי; אין לי ברירה אלא לסמוך על מישהו. אני יתום ללא אח או אחות, ולכן אינני יכול לסכן את חיי כאן כדי להימנע מקץ השושלת המשפחתית שלי.

כל מה שיש לי זה שני הילדים שלי. מגיע להם חיים הגונים מכיוון שאני רוצה שהם יגדלו בסביבה שלווה. אעבור לגור במדינה שלך עם משפחתי ואשקיע את הכסף בהתאם לחוקי מדינתך, גם ייעוץ וסיוע שלך נחוצים. אנו יכולים לעבוד יחד ולהשיג עתיד טוב יותר עבור משפחותינו.

כל מה שאני מבקש זה לאפשר לי לרשום את המשלוח על שמך כאוצר משפחה ואתה צפוי לקבל אותו ברגע שהוא יגיע לארצך. לא יהיה סיכון בעסקה זו; עשיתי את הסידור הדרוש למסירה בטוחה של קופסת המשלוח למיקום המועדף עליך. אני מניח שאתה מסוגל להתמודד עם עסקה בסדר גודל כזה. תוך פחות משבוע הקופסה אמורה להיות ברשותך אם אתה מהיר מצידך ואצטרף אליך בהקדם האפשרי. לְהִזָהֵר; נקטתי באמצעי זהירות כדי לשלוח את הכסף הזה בהצלחה ללא כל חקירה מצד הרשויות בכל נמל כניסה.

אני אתן לך 30% מהסכום הכולל של 8,700,000 $ עבור הסיוע ושיתוף הפעולה שלך בעוד 70% יהיו החלק שלי. כתוב לי על זה (דוא"ל) לפרטים נוספים אם אתה מסכים לשתף איתי פעולה.

אני מצפה לתגובתך החיובית ולאחר קבלת נתוני המידע שלך, אמסור לך פרטים נוספים. המידע הדרוש הוא: שמך המלא, כתובתך המלאה ומספר הטלפון הפרטי שלך. אין לנו זמן יוקרה לבזבז כל כך נענה בהקדם האפשרי.

כל טוב,

גברת מגאנה רוז.

ב"ה אינני מבין ב"עוקצים"...
אבל יש כאן הזדמנות עסקית נדירה לקהילת כתיבה מקצועית, שיקבלו אותה לקהילה תמורת שלושים אחוזים נוספים מהקופסה.....

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אבל יש כאן הזדמנות עסקית נדירה לקהילת כתיבה מקצועית, שיקבלו אותה לקהילה תמורת שלושים אחוזים נוספים מהקופסה.....
או שזה רעיון לאתגר חדש :p
להמשיך את הסיפור...
הסיפור הזוכה יהיה ההוא שיכתוב שיום אחד צנחה בפתח הבית קופסא מלאה בשטרות מרשרשים ומכשפה סורית

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
לדעתי שום כסף ושום נעלים,
בטוח אבל בטוח שמדובר בהברחת סמים לארץ שלנו.
זה עובד ככה,
הם שולחים את המשלוח אליך,
כאשר זה מגיע הם בודקים מה קורה,
אם באה המשטרה ועצרה אותך, אז הם נעלמים כאילו לא היו ולא נבראו.
ואם התמזל להם המזל, והחבילה הצליחה להגיע אליך ללא שום בעיה,
הם התייצבו אצלך ויבקשו יפה את החבילה וכמובן ישלמו לך בעין יפה,
בתנאי שתדע לשתוק ולא לספר לאף אחד שהעבירו דרכך את החבילה.
ואגב,
בקשר לכסף אין דאגה כלל,
יש להם המון כסף והם משקיעים המון כסף להעברת המשלוח ממדינה למדינה.

חבררר

משתמש צעיר
איזה כתיבה מקצועית
לדעתי ממש גרועה שים לב
(אם הבנתי נכון) בתחילה זה בעלי המנוח וכן עוד פעם אחרי זה כתוב על בעלי אח"כ זה כבר עובר לזה שהוא יתום וכדו
שיחליט הוא גבר או אישה

חבררר

משתמש צעיר
או שכן או שלא
זה כתוב ממש יפה ומסודר בשביל תרגום גוגל
וכמעט אין טעויות חוץ מהפרט הזה

• תודה
Reactions: LO

חגי פאהן

משתמש סופר מקוצען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
איזה כתיבה מקצועית
לדעתי ממש גרועה שים לב
(אם הבנתי נכון) בתחילה זה בעלי המנוח וכן עוד פעם אחרי זה כתוב על בעלי אח"כ זה כבר עובר לזה שהוא יתום וכדו
שיחליט הוא גבר או אישה
ובכוונה הארץ של הנמען לא מוזכרת, כי הוא שולח את המייל הזה להמון אנשים מארצות שונות, שרובן מן הסתם מקיימות יחסים כלשהם עם סוריה. פה הוא נפל בטעות על ישראלי, כנראה זו מערכת ממש אוטומטית ללא טיפת בקרה אנושית.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
איזה כתיבה מקצועית
לדעתי ממש גרועה שים לב
שיחליט הוא גבר או אישה
ככה באבחת טעות קטנה של החלפה בין זכר לנקבה, וקצת החלפת גרסאות אתה רוצה להרוס לקהילה כתיבה מקצועית כזה הזדמנות נדירה???
לא יפה......

מלכהלי :)

משתמש רשום
קבלתי גם מייל מסגנון הנוסח הזה, במקרה אחר לגמרי עם פרטים שונים
אבל כן, גם שם היתה מזוודת עם כסף

בכ"א,
מי שלא רוצה למצוא את עצמו בכלא ה"י שלא יתיחס למיילים הלאו בגרם
לברוח--------

חבררר

משתמש צעיר
שלום

כל טוב,

גברת מגאנה רוז.

בקיצור מי שקורה קצת בעיון מבין שהכל עוקץ מתחילה ועד סוף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה