רוצים לקבל עוד מייל/מכתב שקיבלתי למייל האישי שלי לפני כחודש ולדעתי ניתן לצרף גם אותו לתחרות הכתיבה היוצרת.
"
לפני שאני ממשיך, אני חייב קודם כל להתנצל על המכתב הבלתי רצוי הזה אליך. אני מודע לכך שזו בהחלט לא דרך גישה קונבנציונאלית לביסוס יחסי אמון, אך אתה תבין את הצורך בפעולה שלי. כפי שאתה כבר יודע, אני אלווין ווקר בבריטניה, בעבר מנהל השיווק הגלובלי לבנקאות מסחרית עם HSBC, אך כרגע מנהל עצמאי שאינו מנהל בפיקוח הסמכות, בנק אנגליה. יועץ פיננסי של אלכס סבסטיאן ז"ל בבריטניה. הוא מת כאשר מטוס איירבוס A330 של אפריקה איירווייס התרסק בנחיתה בשדה התעופה של טריפולי לאחר טיסה מיוהנסבורג.
לפני מותו הפקיד סכום של 10.9 מיליון ליש"ט לפנסיון הלאומי בווסטמינסטר בנק בבריטניה. הבנק הורה לי להציג כל יורש/יורש משפחתי לתביעה לפני שהקופה תוחרם כקופה שלא נתבעה. אז החלטתי לחפש כל אחד מקרוביו של הלקוח המנוח שלי שהיה קשה לי מאוד, מכיוון שהוא לא הצהיר על אדם אחר, כתובת, שותף או קרוב משפחה בניירות הרשמיים של ההפקדה שלו. על רקע זה, ההצעה שלי אליך היא שארצה שתתייצב כקרוב משפחתו של אלכס סבסטיאן המנוח, עם תפקידי כיועצו הפיננסי בבריטניה. שים לב שעסקה זו היא נטולת סיכונים. אין שום אטום של סיכון בקשר לעסק הזה מכיוון שעיבדתי את כל השיטות להשלמת העסקה בהצלחה.
ברגע שהכסף ישוחרר לך, נחלק את היחס של 40% בשבילי, 50% עבורך כתועלתך, ואז נמפה 10% כדי לקזז את כל ההוצאות שייווצרו בתהליך העסקה הזו. אנא היה נחמד לחזור אלי אם אינך מעוניין בכדי שאוכל להמשיך בחיפוש אחר שותף אחר.
בברכה
אלווין ווקר "
ואז שאלתי אותו איך הגיע דווקא אליי וזאת התשובה שקיבלתי.
"
תן לי לקחת פסק זמן כדי להסביר לך את כל התהליך של עסקה זו, אנא התאזר בסבלנות לקרוא אותה ולהבין אותה, אם יש לך שאלות, הודע לי על כך. אציין כאן את הנושאים המכריעים ביותר כדי שתוכל להבין בבירור מה אנחנו הולכים לעשות בעסק הזה.
פרטים אלה נועדו עבורך כדי להבין את הפרויקט המיועד הזה. בכל דבר שאחד עושה עם האחר, חייבת להיות מפגש נפש. בלי ששנינו רואים ומעריכים את המצב באמצעות אותן עדשות לא תוכל ולעולם לא תהיה הצלחה או התקדמות. אז כפי שאנו אומרים כאן "יסודיות היא מה שדרוש כאן". עלינו להתחיל ללמוד כיצד לסמוך אחד על השני כדי שזה יעבוד מכיוון שאני מאמין שאמון אינו ניתן אלא מרוויח ואני מתכוון להרוויח את שלך כשאנחנו מתקדמים קדימה. אני אני איש משפחה ואיני רוצה להסתבך מסיבה כלשהי ואני שמח שהסברנו זאת.
אני צריך שתעקוב אחר כל ההוראות שלי ותקפיד ותעשה בדיוק כפי שאמליץ להצלחה. עליך לתת לי להפנות את הפרויקט הזה כדי שנוכל להשיג צעד אחר צעד את ההליכים הצפויים להבטחת הצלחת עסקה זו. כשאין מנהיגות ואין מפגש נפש יש בעיות בשותפות כזו. הכל ייעשה ברצף ואני מתאר לעצמי שכל התהליך אמור לקחת כשבוע לפני שהכסף יהיה בחשבון שלך.
בשלב זה יש לי גישה בלעדית לתיקיו של מאוחר אלכס סבסטיאן, אני אדריך עו"ד (עו"ד) בלונדון (בריטניה) שאליו יצרתי קשר בהתחלה להכין את כל המסמכים כלומר תצהיר עדות WILL כולל מכתבי צוואה המציינים אותך כמוטב כמו גם קרוב משפחה ומוציא לפועל יחיד בנחלתו (הכולל מזומן). לאחר מכן זה יועבר לתיק המאוחרים של מר סבסטיאן ויציג אותו לבנק הלאומי ווסטמינסטר לבנק לאימות ופעולה מיידית. בהתבסס על עבודת השטח שלי, העברת הכספים אליך תאושר והתשלום יבוצע לך. אנא זה חשוב מאוד וההתחייבות הכוללת שלך היא הרצויה ורוב התקשורת תתבצע באמצעות כתובת דוא"ל זו מסיבות חסויות ביותר.
בשלב זה אשמח לקבל כל שאלה שתצטרך לשאול כדי שתבין לגמרי את רצינות הפרויקט שלנו, אל תהסס לשאול כל שאלה נוספת שתרצה, אם ברצונך הבהרה בדוא"ל החוזר שלך. אנחנו הולכים לקחת את העניין הזה על בסיס צעד אחר צעד. עם זאת, משהו שאני חייב לציין בפניך בשלב זה הוא שאין עוול מצידך.
עליך להבין מדוע חייבת להיות סודיות רצינית בכל התהליך הזה. National Westminster Bank Plc הוא בנק מומחה העוסק באנשים פרטיים ובעלי חברות ענק. יש לי את איש הקשר שלי שם כדי לוודא ששום דבר לא משתבש.
תידרש לאשר בפניי כמה פרטים חשובים שיידרשו לתהליך התיעוד ותהליך התיעוד חייב להכיל את הפרטים הנכונים והמדויקים שלך. ברגע שביצעתי את התיקונים הדרושים אתה תהפוך למוטב המשפטי אשר עורך הדין יגיש כעת את התיק לבנק לתשלום לצורך אימות ותשלום. המידע הדרוש הוא להבטיח שהתיעוד תואם את אלה שאכניס לתיק של מר סבסטיאן שצריך להתכתב גם עם הזמן שבו מסר סבסטיאן את ההנחיות להעברת הכסף מבנק אנגליה לבנק הלאומי בווסטמינסטר. Plc בשנת 2009. אני שמח לעבוד איתך בבקשה להגיב לכל התקשורת. אל תהסס לשאול אותי כל שאלה כאשר אינך מבין אותי. בבקשה ידידי, אני רוצה שנעבוד יחד. אני רוצה שנעבוד בצוות. אני עובד על זה כבר למעלה משנה ובדקתי שאם נעשה הכל כמתוכנן ללא כל בירור, נשתדל.
אנא העבר אלי את האישור הבא כדי שנוכל להתחיל את כל התהליך.
שמות מלאים כפי שאתה רוצה שזה מופיע בכל המסמכים החוקיים
כתובת
טלפון ומספר פקס
שם החברה (אם יש)
כיבוש
מדינה ומדינה
עם קבלת הפרטים המבוקשים הללו, אמשיך לאבטח עורך דין דיסקרטי אשר יסייע לנו בהנחיית הניירת המשפטית שתתמוך בך כמנהנת כספים אלה. אני מחכה בדחיפות לתגובתך. תוכל גם להגיע אלי במספר שלי +44-745-201-4649.
בברכה
אלווין ווקר"
בזה נגמרה ההתכתבות מצידי