דרוש מידע מה העוקץ כאן?

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בקיצור מי שקורה קצת בעיון מבין שהכל עוקץ מתחילה ועד סוף
את האמת, אני אפילו לא קוראת בעיון, זה כזה משעמם.
קיבלתי מאחד שנתקע באמצע הכביש אחרי ששדדו אותו, מאחד עו"ד שהשאירו אצלו צוואה והשם שלי מוזכר שם וכל שעלי לעשות בכדי לזכות בסכום המפונטז זה לתקשר איתו והיה לאחרונה את המייל שצוטט כאן.
קיצור, צוחקים מוחקים וממשיכים הלאה.

שיר פורום

משתמש פעיל
כל פרט אישי שחושפים יכול לתת מידע ואפשרות פריצה וקבלת נתונים למאגרים ממשלתים, בנקים, אימייל וכו.

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
פרסמתי דירה למכירה באתר חינמי, ואז פנתה אלי במייל גברת בשם מגאנה רוז... שהיא רוצה עוד פרטים על הדירה,
שלחתי לה, וזו התשובה שקיבלתי:
שלום

תודה על תשובתך. אני שמח לדעת שהנדל"ן שלך עדיין זמין. אני מעוניין בהחלט לרכוש ממך את הנדל"ן, למרות שאני לא גר במדינה שלך כרגע, כדי לאפשר לי לבוא לבדיקה אישית של הנדל"ן לפני שאני משלם עבורו. בשלב זה, אני חי במדינתי סוריה. עם זאת אני רוצה לעבור למדינה שלך בהקדם האפשרי, לכן רציתי לרכוש ממך את הנדל"ן ולהקים השקעה עסקית במדינה שלך. לכן, יש לי הצעה עסקית ארגונית עבורך. אם בוצעה עסקה זו באופן מיידי תגביר לי את התשלום עבור הנדל"ן שלך וגם תגמול לך מאוד על הסיוע האישי לי.

בעלי המנוח היה תעשיין סורי וחבר במועצת אנשי העסקים הסורית בדמשק לפני מותו. משפחתי נמצאת תחת איום ממשלות הנשיא באשר אל-אסד לתמוך בנחישותנו בממשלה דמוקרטית אמיתית בסוריה. יחד עם המשברים הנוכחיים במדינה שלי שמובילים למותו של בעלי. משפחות רבות רצות למען חיים יקרים, שכן חמושים של המדינה האיסלאמית הורגים אזרחים, נשים וילדים.

אני רוצה להביא לידיעתך כי ברשותי סכום של 8.7 מיליון דולר ארה"ב. זה הכסף שבעלי המנוח חסך לכל חייו כתעשיין ואיש עסקים. אחסתי אותו בקופסת משלוח כי הכנסת כסף כזה לבנק מהווה סיכון גדול מאוד במדינה שלי.

הבטחתי את הכסף הזה בקופסה והתייעצתי עם שליח כאן בדמשק שיעזור לי להעביר את הקופסה מסוריה לשם שמירה בטוחה והשקעה אפשרית. זו הסיבה שאני זקוק מאוד לאדם ראוי אמין ואמין שיקבל את הכסף, יאבטח ויגן עליו עד הגעתי שאמור להיות בטווח הקרוב. אני חייב לנצל את ההזדמנות הזו כי; אין לי ברירה אלא לסמוך על מישהו. אני יתום ללא אח או אחות, ולכן אינני יכול לסכן את חיי כאן כדי להימנע מקץ השושלת המשפחתית שלי.

כל מה שיש לי זה שני הילדים שלי. מגיע להם חיים הגונים מכיוון שאני רוצה שהם יגדלו בסביבה שלווה. אעבור לגור במדינה שלך עם משפחתי ואשקיע את הכסף בהתאם לחוקי מדינתך, גם ייעוץ וסיוע שלך נחוצים. אנו יכולים לעבוד יחד ולהשיג עתיד טוב יותר עבור משפחותינו.

כל מה שאני מבקש זה לאפשר לי לרשום את המשלוח על שמך כאוצר משפחה ואתה צפוי לקבל אותו ברגע שהוא יגיע לארצך. לא יהיה סיכון בעסקה זו; עשיתי את הסידור הדרוש למסירה בטוחה של קופסת המשלוח למיקום המועדף עליך. אני מניח שאתה מסוגל להתמודד עם עסקה בסדר גודל כזה. תוך פחות משבוע הקופסה אמורה להיות ברשותך אם אתה מהיר מצידך ואצטרף אליך בהקדם האפשרי. לְהִזָהֵר; נקטתי באמצעי זהירות כדי לשלוח את הכסף הזה בהצלחה ללא כל חקירה מצד הרשויות בכל נמל כניסה.

אני אתן לך 30% מהסכום הכולל של 8,700,000 $ עבור הסיוע ושיתוף הפעולה שלך בעוד 70% יהיו החלק שלי. כתוב לי על זה (דוא"ל) לפרטים נוספים אם אתה מסכים לשתף איתי פעולה.

אני מצפה לתגובתך החיובית ולאחר קבלת נתוני המידע שלך, אמסור לך פרטים נוספים. המידע הדרוש הוא: שמך המלא, כתובתך המלאה ומספר הטלפון הפרטי שלך. אין לנו זמן יוקרה לבזבז כל כך נענה בהקדם האפשרי.

כל טוב,

גברת מגאנה רוז.

טוב, אז כמובן שזה לא נשמע רציני, אבל, מה העוקץ כאן??????
מה יהיה במשלוח על שמך?
יהלומים אסורים ?סמים וכד'
על מי יהיו המכסים ו/או האשמות פליליות?
להתרחק!!!

שושי ס.ס.

משתמש צעיר
לא סמים ולא נעליים.
שום דבר.
פעם קיבלנו משהו דומה, על אוצר שהוברח מבמלחמה בלוב.
בעלי החליט לזרום איתם, בשביל הספורט.
שאל אותם מיליון שאלות, וענו על הכל בנימוס.
הביא להם כתובת מפונטזת שלא קיימת.
רחוב האדמו"ר מויזניץ 24 כפר שמריהו.

אחרי כמה ימים יצרו איתנו קשר מ'חברת המשלוחים', אמרו שיש להם חבילה בשבילנו.
וצריך לשלם סכום של כמה עשרות דולר עבור המשלוח.
בעלי כתב להם שהוא ישלם בשמחה, אבל לפני כן הוא רוצה לדעת מה יש במשלוח.
בתחילה אמרו שהם לא יודעים.
כשראו שהוא מתעקש, אמרו שלא יודעים בדיוק, אבל מדובר באוצר זהב בשווי מיליוני דולרים.
בעלי שאל אם היו אנשים שקיבלו משלוח כזה ושילמו?
והם בטיפשוטם כתבו לו שחלק הסכימו לשלם.
כנראה רצו לקנות את אמונו שיש כאלו שמשלמים, אז כדאי לו גם לשלם.
לא קלטו ששבה הם מסגירים את הסוד הגלוי שההודעה נשלחה להרבה אנשים.

כפרידה: בעלי כתב להם משהו בסגנון של: ערבים מטומטמים, תגנבו את אחים שלכם, אנו היהודים חכמים מדי בשביל שתוכלו לעבוד עלינו.

החבילה עדיין תקועה בגבול....

יהודי פשוט12

משתמש חדש
המשתמש נחסם
^%^^%%*^)* **()*)(^)^* *$#@##$#
הצילו משתלטים לי על הניק!!!!!
%$%^% )*)&% $#$#^

סלאם עליכום שמי מגאנה רוז
ראיתי תגבות שלכם זה יעני קוראים אותו טוקבים,
מה אתם חושבים לעצמכם ברוג?!
לא צחקו על הראס שלי, לא יודעים מה דעאש עושה לנו כאן,
בדרעא חומוס חמה אידליב, וואי וואי וואי,
רק רציתי לעשות יענתו מה נקרא אצל יהוד זיכוי הרבים,
שפלוש שלי ילך לתורה ולא לחיזזבאלה ופרו אירנים,
אלה יהוד אלה,לא שמעתם,נותנים לך תקח, מרביצים תברח...?

תודה על החיים

משתמש צעיר
^%^^%%*^)* **()*)(^)^* *$#@##$#
הצילו משתלטים לי על הניק!!!!!
%$%^% )*)&% $#$#^

סלאם עליכום שמי מגאנה רוז
ראיתי תגבות שלכם זה יעני קוראים אותו טוקבים,
מה אתם חושבים לעצמכם ברוג?!
לא צחקו על הראס שלי, לא יודעים מה דעאש עושה לנו כאן,
בדרעא חומוס חמה אידליב, וואי וואי וואי,
רק רציתי לעשות יענתו מה נקרא אצל יהוד זיכוי הרבים,
שפלוש שלי ילך לתורה ולא לחיזזבאלה ופרו אירנים,
אלה יהוד אלה,לא שמעתם,נותנים לך תקח, מרביצים תברח...?
?????????????????????????
???????????????????????

שאפומדיה

משתמש מקצוען
למה לא להפנות למשטרה
ושתתפוס אותם
כמו שכתבו פה זה
אתה לא היחיד שמקבל את זה
אז תפנה למשטה ואם זה מענין אותה היא תתייחס ותפעל בצורה המתוחכמת שלה ואם לא אז לא
אבל מה יש לך להפסיד

פאנטה

משתמש סופר מקצוען
איזה כתיבה מקצועית
לדעתי ממש גרועה שים לב
(אם הבנתי נכון) בתחילה זה בעלי המנוח וכן עוד פעם אחרי זה כתוב על בעלי אח"כ זה כבר עובר לזה שהוא יתום וכדו
שיחליט הוא גבר או אישה
לדעתי זה מתורגם מגוגל טרנסלייט

מסע אל האור

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
רוצים לקבל עוד מייל/מכתב שקיבלתי למייל האישי שלי לפני כחודש ולדעתי ניתן לצרף גם אותו לתחרות הכתיבה היוצרת.
"

לפני שאני ממשיך, אני חייב קודם כל להתנצל על המכתב הבלתי רצוי הזה אליך. אני מודע לכך שזו בהחלט לא דרך גישה קונבנציונאלית לביסוס יחסי אמון, אך אתה תבין את הצורך בפעולה שלי. כפי שאתה כבר יודע, אני אלווין ווקר בבריטניה, בעבר מנהל השיווק הגלובלי לבנקאות מסחרית עם HSBC, אך כרגע מנהל עצמאי שאינו מנהל בפיקוח הסמכות, בנק אנגליה. יועץ פיננסי של אלכס סבסטיאן ז"ל בבריטניה. הוא מת כאשר מטוס איירבוס A330 של אפריקה איירווייס התרסק בנחיתה בשדה התעופה של טריפולי לאחר טיסה מיוהנסבורג.

לפני מותו הפקיד סכום של 10.9 מיליון ליש"ט לפנסיון הלאומי בווסטמינסטר בנק בבריטניה. הבנק הורה לי להציג כל יורש/יורש משפחתי לתביעה לפני שהקופה תוחרם כקופה שלא נתבעה. אז החלטתי לחפש כל אחד מקרוביו של הלקוח המנוח שלי שהיה קשה לי מאוד, מכיוון שהוא לא הצהיר על אדם אחר, כתובת, שותף או קרוב משפחה בניירות הרשמיים של ההפקדה שלו. על רקע זה, ההצעה שלי אליך היא שארצה שתתייצב כקרוב משפחתו של אלכס סבסטיאן המנוח, עם תפקידי כיועצו הפיננסי בבריטניה. שים לב שעסקה זו היא נטולת סיכונים. אין שום אטום של סיכון בקשר לעסק הזה מכיוון שעיבדתי את כל השיטות להשלמת העסקה בהצלחה.

ברגע שהכסף ישוחרר לך, נחלק את היחס של 40% בשבילי, 50% עבורך כתועלתך, ואז נמפה 10% כדי לקזז את כל ההוצאות שייווצרו בתהליך העסקה הזו. אנא היה נחמד לחזור אלי אם אינך מעוניין בכדי שאוכל להמשיך בחיפוש אחר שותף אחר.

בברכה
אלווין ווקר "

ואז שאלתי אותו איך הגיע דווקא אליי וזאת התשובה שקיבלתי.

"

תן לי לקחת פסק זמן כדי להסביר לך את כל התהליך של עסקה זו, אנא התאזר בסבלנות לקרוא אותה ולהבין אותה, אם יש לך שאלות, הודע לי על כך. אציין כאן את הנושאים המכריעים ביותר כדי שתוכל להבין בבירור מה אנחנו הולכים לעשות בעסק הזה.

פרטים אלה נועדו עבורך כדי להבין את הפרויקט המיועד הזה. בכל דבר שאחד עושה עם האחר, חייבת להיות מפגש נפש. בלי ששנינו רואים ומעריכים את המצב באמצעות אותן עדשות לא תוכל ולעולם לא תהיה הצלחה או התקדמות. אז כפי שאנו אומרים כאן "יסודיות היא מה שדרוש כאן". עלינו להתחיל ללמוד כיצד לסמוך אחד על השני כדי שזה יעבוד מכיוון שאני מאמין שאמון אינו ניתן אלא מרוויח ואני מתכוון להרוויח את שלך כשאנחנו מתקדמים קדימה. אני אני איש משפחה ואיני רוצה להסתבך מסיבה כלשהי ואני שמח שהסברנו זאת.

אני צריך שתעקוב אחר כל ההוראות שלי ותקפיד ותעשה בדיוק כפי שאמליץ להצלחה. עליך לתת לי להפנות את הפרויקט הזה כדי שנוכל להשיג צעד אחר צעד את ההליכים הצפויים להבטחת הצלחת עסקה זו. כשאין מנהיגות ואין מפגש נפש יש בעיות בשותפות כזו. הכל ייעשה ברצף ואני מתאר לעצמי שכל התהליך אמור לקחת כשבוע לפני שהכסף יהיה בחשבון שלך.

בשלב זה יש לי גישה בלעדית לתיקיו של מאוחר אלכס סבסטיאן, אני אדריך עו"ד (עו"ד) בלונדון (בריטניה) שאליו יצרתי קשר בהתחלה להכין את כל המסמכים כלומר תצהיר עדות WILL כולל מכתבי צוואה המציינים אותך כמוטב כמו גם קרוב משפחה ומוציא לפועל יחיד בנחלתו (הכולל מזומן). לאחר מכן זה יועבר לתיק המאוחרים של מר סבסטיאן ויציג אותו לבנק הלאומי ווסטמינסטר לבנק לאימות ופעולה מיידית. בהתבסס על עבודת השטח שלי, העברת הכספים אליך תאושר והתשלום יבוצע לך. אנא זה חשוב מאוד וההתחייבות הכוללת שלך היא הרצויה ורוב התקשורת תתבצע באמצעות כתובת דוא"ל זו מסיבות חסויות ביותר.

בשלב זה אשמח לקבל כל שאלה שתצטרך לשאול כדי שתבין לגמרי את רצינות הפרויקט שלנו, אל תהסס לשאול כל שאלה נוספת שתרצה, אם ברצונך הבהרה בדוא"ל החוזר שלך. אנחנו הולכים לקחת את העניין הזה על בסיס צעד אחר צעד. עם זאת, משהו שאני חייב לציין בפניך בשלב זה הוא שאין עוול מצידך.

עליך להבין מדוע חייבת להיות סודיות רצינית בכל התהליך הזה. National Westminster Bank Plc הוא בנק מומחה העוסק באנשים פרטיים ובעלי חברות ענק. יש לי את איש הקשר שלי שם כדי לוודא ששום דבר לא משתבש.

תידרש לאשר בפניי כמה פרטים חשובים שיידרשו לתהליך התיעוד ותהליך התיעוד חייב להכיל את הפרטים הנכונים והמדויקים שלך. ברגע שביצעתי את התיקונים הדרושים אתה תהפוך למוטב המשפטי אשר עורך הדין יגיש כעת את התיק לבנק לתשלום לצורך אימות ותשלום. המידע הדרוש הוא להבטיח שהתיעוד תואם את אלה שאכניס לתיק של מר סבסטיאן שצריך להתכתב גם עם הזמן שבו מסר סבסטיאן את ההנחיות להעברת הכסף מבנק אנגליה לבנק הלאומי בווסטמינסטר. Plc בשנת 2009. אני שמח לעבוד איתך בבקשה להגיב לכל התקשורת. אל תהסס לשאול אותי כל שאלה כאשר אינך מבין אותי. בבקשה ידידי, אני רוצה שנעבוד יחד. אני רוצה שנעבוד בצוות. אני עובד על זה כבר למעלה משנה ובדקתי שאם נעשה הכל כמתוכנן ללא כל בירור, נשתדל.

אנא העבר אלי את האישור הבא כדי שנוכל להתחיל את כל התהליך.

שמות מלאים כפי שאתה רוצה שזה מופיע בכל המסמכים החוקיים
כתובת
טלפון ומספר פקס
שם החברה (אם יש)
כיבוש
מדינה ומדינה
עם קבלת הפרטים המבוקשים הללו, אמשיך לאבטח עורך דין דיסקרטי אשר יסייע לנו בהנחיית הניירת המשפטית שתתמוך בך כמנהנת כספים אלה. אני מחכה בדחיפות לתגובתך. תוכל גם להגיע אלי במספר שלי +44-745-201-4649.

בברכה
אלווין ווקר"

בזה נגמרה ההתכתבות מצידי

Rרחמים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
פרסמתי דירה למכירה באתר חינמי, ואז פנתה אלי במייל גברת בשם מגאנה רוז... שהיא רוצה עוד פרטים על הדירה,
שלום

תודה על תשובתך. אני שמח לדעת שהנדל"ן שלך עדיין זמין. אני מעוניין בהחלט לרכוש ממך את הנדל"ן, למרות שאני לא גר במדינה שלך כרגע, כדי לאפשר לי לבוא לבדיקה אישית של הנדל"ן לפני שאני משלם עבורו. בשלב זה, אני חי במדינתי סוריה. עם זאת אני רוצה לעבור למדינה שלך בהקדם האפשרי, לכן רציתי לרכוש ממך את הנדל"ן ולהקים השקעה עסקית במדינה שלך. לכן, יש לי הצעה עסקית ארגונית עבורך. אם בוצעה עסקה זו באופן מיידי תגביר לי את התשלום עבור הנדל"ן שלך וגם תגמול לך מאוד על הסיוע האישי לי.

בעלי המנוח היה תעשיין סורי וחבר במועצת אנשי העסקים הסורית בדמשק לפני מותו. משפחתי נמצאת תחת איום ממשלות הנשיא באשר אל-אסד לתמוך בנחישותנו בממשלה דמוקרטית אמיתית בסוריה. יחד עם המשברים הנוכחיים במדינה שלי שמובילים למותו של בעלי. משפחות רבות רצות למען חיים יקרים, שכן חמושים של המדינה האיסלאמית הורגים אזרחים, נשים וילדים.

אני רוצה להביא לידיעתך כי ברשותי סכום של 8.7 מיליון דולר ארה"ב. זה הכסף שבעלי המנוח חסך לכל חייו כתעשיין ואיש עסקים. אחסתי אותו בקופסת משלוח כי הכנסת כסף כזה לבנק מהווה סיכון גדול מאוד במדינה שלי.

הבטחתי את הכסף הזה בקופסה והתייעצתי עם שליח כאן בדמשק שיעזור לי להעביר את הקופסה מסוריה לשם שמירה בטוחה והשקעה אפשרית. זו הסיבה שאני זקוק מאוד לאדם ראוי אמין ואמין שיקבל את הכסף, יאבטח ויגן עליו עד הגעתי שאמור להיות בטווח הקרוב. אני חייב לנצל את ההזדמנות הזו כי; אין לי ברירה אלא לסמוך על מישהו. אני יתום ללא אח או אחות, ולכן אינני יכול לסכן את חיי כאן כדי להימנע מקץ השושלת המשפחתית שלי.

כל מה שיש לי זה שני הילדים שלי. מגיע להם חיים הגונים מכיוון שאני רוצה שהם יגדלו בסביבה שלווה. אעבור לגור במדינה שלך עם משפחתי ואשקיע את הכסף בהתאם לחוקי מדינתך, גם ייעוץ וסיוע שלך נחוצים. אנו יכולים לעבוד יחד ולהשיג עתיד טוב יותר עבור משפחותינו.

כל מה שאני מבקש זה לאפשר לי לרשום את המשלוח על שמך כאוצר משפחה ואתה צפוי לקבל אותו ברגע שהוא יגיע לארצך. לא יהיה סיכון בעסקה זו; עשיתי את הסידור הדרוש למסירה בטוחה של קופסת המשלוח למיקום המועדף עליך. אני מניח שאתה מסוגל להתמודד עם עסקה בסדר גודל כזה. תוך פחות משבוע הקופסה אמורה להיות ברשותך אם אתה מהיר מצידך ואצטרף אליך בהקדם האפשרי. לְהִזָהֵר; נקטתי באמצעי זהירות כדי לשלוח את הכסף הזה בהצלחה ללא כל חקירה מצד הרשויות בכל נמל כניסה.

אני אתן לך 30% מהסכום הכולל של 8,700,000 $ עבור הסיוע ושיתוף הפעולה שלך בעוד 70% יהיו החלק שלי. כתוב לי על זה (דוא"ל) לפרטים נוספים אם אתה מסכים לשתף איתי פעולה.

אני מצפה לתגובתך החיובית ולאחר קבלת נתוני המידע שלך, אמסור לך פרטים נוספים. המידע הדרוש הוא: שמך המלא, כתובתך המלאה ומספר הטלפון הפרטי שלך. אין לנו זמן יוקרה לבזבז כל כך נענה בהקדם האפשרי.

כל טוב,

גברת מגאנה רוז.

ספאם, לא להתחייס וזהו.

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
שלום

כל טוב,

גברת מגאנה רוז.

תן לה תכתובת של ליברמן...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה