פשוט למכור בשניה
משתמש פעיל
באתרוג? פתוח לישיין חסום.
אם מדובר על אתרוכ - לא צריך בקשה מיוחדתלגבי וואטספ, אני חושב שע"י בקשה מיוחדת אפשר לפתוח, אני לא בטוח.
יש באתר שלהם מדריך התקנה
באתרוג? פתוח לישיין חסום.
אם מדובר על אתרוכ - לא צריך בקשה מיוחדתלגבי וואטספ, אני חושב שע"י בקשה מיוחדת אפשר לפתוח, אני לא בטוח.
אצלי זה חסוםבאתרוג? פתוח לי
הבעיה ברימון שבקלות אפשר לפתוח הכל בלי סינון.הייתי בנטפרי - עזבתי, היה מאוד קשה להתנהל מולם, אני באמצע לימודים וצריכה גישה לספריות אקדמאיות ולא הייתה גישה נוחה בכלל!
עכשיו אני ברימון - נחמדים מאוד, אין כל כך מענה אנושי, יותר משוחררים, אין יוטיוב בכלל (אני מעדיפה ככה.) אבל גם הסינון פחות חזק מנטפרי (בנטרפי אין סיכוי שהיו רואים צל צילה של אישה, ברימון יש!) אתרי קניות פתוחים ברימון אבל מסוננים, מבחינת מלל - נטפרי מסננים רימון פחות,
אתרי בינה מלאכותית ועריכה - ברימון פתוח וקל לעבוד (קלוד 2, פולי הבוט, קנבה וכו') בנטפרי חסום.
דיברתי בטלפוןכן וגם לחברותי
מוזר ממש , נציג אמר לך ?
תלחצי על הרובוט ותפעלי לפי ההוראות
יש שם איזה מייל שצירך לשלוח אם אני זוכרת נכון
את מתכוונת לרימון עם הגדרות שלך או אתרוגהייתי בנטפרי - עזבתי, היה מאוד קשה להתנהל מולם, אני באמצע לימודים וצריכה גישה לספריות אקדמאיות ולא הייתה גישה נוחה בכלל!
עכשיו אני ברימון - נחמדים מאוד, אין כל כך מענה אנושי, יותר משוחררים, אין יוטיוב בכלל (אני מעדיפה ככה.) אבל גם הסינון פחות חזק מנטפרי (בנטרפי אין סיכוי שהיו רואים צל צילה של אישה, ברימון יש!) אתרי קניות פתוחים ברימון אבל מסוננים, מבחינת מלל - נטפרי מסננים רימון פחות,
אתרי בינה מלאכותית ועריכה - ברימון פתוח וקל לעבוד (קלוד 2, פולי הבוט, קנבה וכו') בנטפרי חסום.
אתרוג - סורי,דיברתי בטלפון
את מתכוונת לרימון עם הגדרות שלך או אתרוג
באתרוג פשוט לא מופיע בתוצאות אתרים בעייתים.ובאתרוג?
לא יודעת אם יש מישהי שהיתה בנתיב ועברה לאתרוג ברמה שהיא יודעת להשוות.אחרי חפירה על כל הפורום
לא ממש מצליחה להבין מה ההבדל בין נתיב לאתרוג
נטפרי לא בא בחשבון כי חוסם אתר ללימודים
אשמח ממש לעזרה- עכשיו יש לי רימון הכי חסום ו.....
מישהו מכיר אולי משווק שמתעסק עם שניהם שידע לעזור לי להבין את ההבדל
אולי @מולטי תקשורת
פחות מתמצא בנתיב בגדול זה חסימה שכמעט ולא משווקת דרך סוכנים אלא רק באופן ישיר מול החברהאחרי חפירה על כל הפורום
לא ממש מצליחה להבין מה ההבדל בין נתיב לאתרוג
נטפרי לא בא בחשבון כי חוסם אתר ללימודים
אשמח ממש לעזרה- עכשיו יש לי רימון הכי חסום ו.....
מישהו מכיר אולי משווק שמתעסק עם שניהם שידע לעזור לי להבין את ההבדל
אולי @מולטי תקשורת
תודה !לא יודעת אם יש מישהי שהיתה בנתיב ועברה לאתרוג ברמה שהיא יודעת להשוות.
תוכלי לשאול שאלות על אתרוג
ואשמח לענות לך.
ובמקביל תשאלי את אותן שאלות גולשת נתיב
פתוח רק באישור אישי של וועדת הרבנים לגולשות הזקוקות לצרכי פרנסה.האם זה נכון שעדיין שבאתרוג לא פתוח פרינטרסט?
תוכנות או אתרים?יש כאן משהו שעובד עם אתרוג עם תוכנות של הנדסאים?
אני בנטפרי ורוצה לעבור לאתרוג אבל חוששת שיהיה לי בעיות עם תוכנות, כי לקח הרבה זמן עד שהצלחתי לעבוד עם נטפרי... (תעודות אבטחה על כל תוכנה בצורה אחרת, מתיש ממש!)
תוכנות,תוכנות או אתרים?
למה שתהיה חסימה על תוכנה?
אם זה אתרים אתם יכולים לעלות קישורים ואבדוק לכם
אז זה לא נקרא סינוןבאתרוג את יכולה לפתוח את עזרת נשים לזמן מוגבל שאת רוצה ואז בזמן הזה את יכולה לראות סרטוני נשים
אי אפשר בו זמנית ב2 מחשבים באחד עם עזרת נשים ובאחד בלי.
זה לא אומר שבזמן הזה אין חסימה...אז זה לא נקרא סינון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: