English Tech
משתמש פעיל
???אגב מעניין אותי אם אני האמא היחידה שמסרבת לחיסון ללא נוכחותי מטעמי מוגנות, וכן בשביל הרגשת הילד. (מדובר בינתיים בחיידר)
אצלנו אחות ובנוכחות מורה, הורה שמעוניין להגיע מוזמן בחום
???אגב מעניין אותי אם אני האמא היחידה שמסרבת לחיסון ללא נוכחותי מטעמי מוגנות, וכן בשביל הרגשת הילד. (מדובר בינתיים בחיידר)
מה הקשרררררררררררר?מטעמי מוגנות,
הייתי שולחת פנקס חיסונים..בבית הספר של הבת שלי עורכים מחר חיסונים לבנות כיתה א'.
בעיני זה קצת מוזר כי מדי קרוב ליום כיפור מבחינת תופעות הלוואי שעלולות להיות.
כיצד היית נוהגת במקרה כזה? האם היית חושבת שזה לא נכון להתנהל כך?
או שאני אמא חריגה ו"עושה עסק"?
זה בזרוע וע"י אחותאגב מעניין אותי אם אני האמא היחידה שמסרבת לחיסון ללא נוכחותי מטעמי מוגנות, וכן בשביל הרגשת הילד. (מדובר בינתיים בחיידר)
מבחינתי ילד בכיתה א' לא אמור להושיט יד או להפשיל שרוול שלא בנוכחות ההורה.מה הקשרררררררררררר?
אני חושבת שכדאי להכיר גישות מוגנות שנותנות לילדים יותר כוח.מבחינתי ילד בכיתה א' לא אמור להושיט יד או להפשיל שרוול שלא בנוכחות ההורה.
אין לו עדיין את ההבנה מתי כן ומתי לא.
בפרט שכפי שציינתי- אצלנו לא הייתה נוכחות של אי מי מהצוות.
אגב ממליצה להגיב בצורה נעימה יותר גם אם זו דעה שונה או לא מובנת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: