מסתבר שצדקתי.....רק לציין שהדיון הזה כמו עוד אחרים לא יסתיים בתגובות כאן
עדיף לנסות את הרעיונות שכתבו ולראות איזה רעיון החזיק זמן רב
ולשתף אותנו
מצפים למשוב שהכל טוב בס'ד
מסתבר שצדקתי.....רק לציין שהדיון הזה כמו עוד אחרים לא יסתיים בתגובות כאן
עדיף לנסות את הרעיונות שכתבו ולראות איזה רעיון החזיק זמן רב
ולשתף אותנו
מצפים למשוב שהכל טוב בס'ד
אני נהנה מהערכה הזאת שתלוי בבניין שלנו.קניתי את הערכה של ה"התחזקות היומית" ואני תולה בבניין כל יום
ומשום מה מישהו דואג להוציא לי את זה מידי יום
לא ממש שמתי לב באיזה שעות אבל בערב אין את זה
מה הייתם עושים?
וזכותו לחשוב שזה שטח ציבורי, וזו האמתהעיקר, אל תוותרו!!!!!!!!!!!
זכותכם לחשוב שזה דבר נחוץ ושאנשים יהנו מזה, אף אחד לא מוכרח לקרוא את ההתחזקות
זה דבר שיש כמעט בכל בנין, וזאת חוצפה אדירה וגזל להוריד בלי רשות.
מי שיש לו בעיה עם זה, אמור לפנות אליכם ולומר, אולי יש לו אולי בעיה בתקשורת............
לנו במעלית התחילו בהתחלה עם הלכה יומית במתקן, לאחריו הגיע מוסר יומי עם דבק סלוטייפ, השלישי הוסיף סיפור מחזק
ואחריהם המבול...
דירות לשבת, יד שניה ושמרטפות.
וכל זה במעלית 1.5 מ"ר.
הורדנו הכל ומי שרוצה לחנך את הדור שישמיע את הגיגיו בקו עם צינתוק. (לפחות שיתפרנס מזה)
יש לי מצלמות נסתרות .....אשמח שתעזרו לי אין לי מושג בעניין
איזה מצלמה לקנות? יש אפשרות להשכיר?
כי אני רק רוצה לראות מי מוציא
תודה!
אולי ללכת למסגר ולעשות כלוב קטן שאף אחד לא יכול להוריד את זהאני הייתי תולה עם דבק חזק מאד וגבוה יותר.
וכדי שלא יקחו ויהיה לכם גם הפסד, כדאי לצלם את הדף היומי ולתלות צילום.
זה הכי חשוב בעולם!!העיקר, אל תוותרו!!!!!!!!!!!
כל מילה.לנו במעלית התחילו בהתחלה עם הלכה יומית במתקן, לאחריו הגיע מוסר יומי עם דבק סלוטייפ, השלישי הוסיף סיפור מחזק
ואחריהם המבול...
וכל זה במעלית 1.5 מ"ר.
הורדנו הכל ומי שרוצה לחנך את הדור שישמיע את הגיגיו בקו עם צינתוק. (לפחות שיתפרנס מזה)
אוהב את זה שאנשים אוהבים לדאוג לחיזוק של אחרים ....עושה לי טובכל מילה.
אצלנו במעלית מורידים את הכל. ולא מעניין בכלל אם זה חיזוק/ווארט/מכירה/קייטנה/דירה לשבת/הגרלה/השבת אבידה. המעלית אמורה להיות נקיה, ריקה וחפה מכל מודעה.
לא מבינה ראש של אנשים שבטוחים שהמעלית היא לוח מודעות. מבחינתי הבניין שאני גרה בו צריך להיות מטופח ואסתטי. לא ביקשתי שום חיזוק. תודה.
כל הכבוד שאתם רוצים לחזק אנשים,קניתי את הערכה של ה"התחזקות היומית" ואני תולה בבניין כל יום
ומשום מה מישהו דואג להוציא לי את זה מידי יום
לא ממש שמתי לב באיזה שעות אבל בערב אין את זה
מה הייתם עושים?
סתם דבר מענייןמותר או אסור להתקין מצלמות במעליות?
הגענו לשאלת מיליון הדולר. האם מותר או אסור לבעלי הדירה להתקין מצלמות במעליות? מקרה שבו מתקינים מצלמה במעלית הוא מקרה אשר יכול לפגוע בפרטיות של האחר לכל דבר ועניין. המעלית נחשבת למקום שהוא אינטימי והיא נותנת תחושה של פרטיות כאשר האדם נמצא בתוכה לבד. במידה והתקבלה הסכמתם של כל דיירי הבניין, יהיה אפשר להתקין מצלמה בתוך המעלית, בתנאי שיותקנו שלטים ברורים.
האם לדייר מותר או אסור להתקין מצלמות על דעת עצמו?
אין פה בכלל שאלה של מותר או אסור. כשזה מגיע להתקנת מצלמות בבית משותף, אף דייר אינו רשאי להתקין מצלמות על דעת עצמו מבלי שקיבל את הסכמתם של שאר הדיירים. זה אסור בתכלית האיסור.
חוק מצלמות אבטחה בבית משותף ובבניינים משותפים – מותר או אסור? - ענק האחזקות
נכון שבכניסה לבניין מותר להתקין מצלמות אבטחה, אך האם מותר להתקין גם במעלית, במרפסת או בחדרי המדרגות? האם אפשר להקליט גם סאונד ומי בכלל אחראי על כל זה? אם אתם נמצאים באוכלוסייה אשר גרה בבית משותף, המשיכו לקרוא את המאמר שלפניכם. היום נדבר על חוק מצלמות אבטחה בבית משותף ובבניינים משותפים – מותר או...morahzakot.co.il
נחסוך לך את הטירחה עם המצלמות.אשמח שתעזרו לי אין לי מושג בעניין
איזה מצלמה לקנות? יש אפשרות להשכיר?
כי אני רק רוצה לראות מי מוציא
תודה!
נעביר את זה לוועד בית יעשו לך סנקציות אוי ואבוי לך !!!נחסוך לך את הטירחה עם המצלמות.
זה הייתי אני.
הסברתי ^ למה.
דווקא הייתי שמח שיהיה אצלנו במעלית מכל זה. יש רק את ההלכה היומית, אני קורא את זה כמה פעמים ביום....לנו במעלית התחילו בהתחלה עם הלכה יומית במתקן, לאחריו הגיע מוסר יומי עם דבק סלוטייפ, השלישי הוסיף סיפור מחזק
ואחריהם המבול...
וכל זה במעלית 1.5 מ"ר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: