כמו שכתבתי לי יש חדר שינה כבר 6 שנים ונראה כמו חדש.נראה לי זה תלוי איך משתמשים
לי יש ארון בחדר שינה בשימוש רק שלי ושל בעלי ונראה כמו חדש
בגלל שהיינו מרוצים קנינו גם ארון של ר.א לחדר ילדים. כרגע אחרי שנה וחצי ונראה כמו חדש.
כמו שכתבתי לי יש חדר שינה כבר 6 שנים ונראה כמו חדש.נראה לי זה תלוי איך משתמשים
לי יש ארון בחדר שינה בשימוש רק שלי ושל בעלי ונראה כמו חדש
אז התלונות הרבות עליהם זה באמת בגלל הציפיות?יש לי כ4 שנים
הארון מתפרק מהגב (הדיקט)
כנ"ל המגירה של הנעלים במסגרת כבר שנה כך
והפרומיקה במיטות נפרדת איפה שנתקעים עם הרגל
נראה לי שאפשר לומר שהציפיות מר'א' גורמות לאנשים להתחרפן מהבעיות
כך שהם לא כ"כ גרועים אבל גם לא טובים כמו השיווק שלהם
זו (רק) דעתיאז התלונות הרבות עליהם זה באמת בגלל הציפיות?
זה מה שאני חשבתי.
ז"א-יש למישהו המלצה על מקום יותר טוב לארון הזזה? (אני יודעת שהזזה זה פחות איכותי, אבל אין לי מקום בחדר לפתיחת הדלתות של הארון...
ומה על זה?אני חושבת שסוג האנשים והשימוש הוא גם מדד משמעותי מאוד ביחס לרהיטים.
אני גרה בבניין חדש, וכל השכנים נכנסו יחד, ועכשיו אחרי כמה שנים אפשר לעבור בין הדירות (שכולם אצל אותו קבלן) ולראות כאלה שהבית שלהם נראה חדש, לעומת אחרים שכבר נראה גרוע...
תלוי כמובן בחינוך ובשמירה על חפצים.
גם עכשיו אם היינו רואים את המדוברים מאמינה שהייתה אינדיקציה יותר טובה. לראות אם זה כאלה שמחפשים על מה להתלונן, אם הם יודעים לשמור על הריהוט וכו'
אני לא זוכר אף ארון אחר שזה קרה
נשאל את הציבור
וזה?
וזה?
(חוץ מה"עור" בגב המיטות שקצת הצהיב. היה לבן במקור)
לגבי העור הלבן שהצהיב. (נהיה קרם כזה במקום לבן)ומה על זה?
יש המלצות על ארון אגם , נמכר במרכז השינה השוויצריאז התלונות הרבות עליהם זה באמת בגלל הציפיות?
זה מה שאני חשבתי.
ז"א-יש למישהו המלצה על מקום יותר טוב לארון הזזה? (אני יודעת שהזזה זה פחות איכותי, אבל אין לי מקום בחדר לפתיחת הדלתות של הארון...
יש לי מזרונים ובסיסי בד,מה האיכות והשירות של מרכז השינה וייס בבני ברק של הארונות ומיטות
לי יש ארון הזזה של חברת פרדי,מחפשת המלצה לרכישה ארון הזזה עם מיגרות
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: