אצלי בהעברת דירה הארון ילדים מעט התפרק, אבל העברת דירה היא לא מדד.
בירז'בריז
איזה סוג היה העץ או שלא משנה והכול דפוק?לצערי גם אני מצטרפת לאלו הממליצות להתרחק.....
תוך כמה שנים הכל מתפורר, קילופים וכו' וכו', וגם השירות לא משהו בכלל.........
איזה סוג עץ זה היה?אצל ההורים שלי 15 שנה ארונות נראים חדשים!!!
אצלי 10 שנים גם נראה חדש.
המיטות של חדר הילדים התחילו להתנדנד בערך אחרי 10 שנים, תקנו אותם ומאז זה ככה ככה.
קצת סיבכתם אותנו אומרים שר.א. לא טוב אבל הבעיה שאין תחליף יותר טובאצל מי כן מומלץ???
יש לי ארון של עצמלה, יכולה להגיד בוודאות שהוא אינו עשוי מעץ מלאאני עשיתי סנדוויץ
ואחרי 8 שנים רק מחכה לרגע לזרוק אותו ...
זוועה של ארון.
כנראה שאין בזה כללים
לכן שואלת, מה כן ??
מאד מתעניינת בריהוט מעצמלה
ואשמח לשמוע אם יש למישהו ניסיון ...
יש לי ארון של עצמלה, יכולה להגיד בוודאות שהוא אינו עשוי מעץ מלא
קניתי אותו יד שניה אז אני לא זוכרת בן כמה הוא. בפירוק ראיתי ממה עשוי...ואיך הוא באופן כללי?
וכמה זמן יש לך אותו?
פעם והיום זה לא אותו הדבראצל ההורים שלי 15 שנה ארונות נראים חדשים!!!
אצלי 10 שנים גם נראה חדש.
המיטות של חדר הילדים התחילו להתנדנד בערך אחרי 10 שנים, תקנו אותם ומאז זה ככה ככה.
סליחה ממש אבל זה..כשהייתי במפעל של ר.א בקריות המוכרת אמרה לי שMDF יותר טוב מהסנדויץ כי הסנדויץ שלהם זה סיני והוא פחות טוב(וזה היה נשמע לי מוזר)והתחלתי להתעניין והתברר לי ששכן שלי הוא מתקין שנים של ר.א באזור קרית ספר,והא אמר לי שלסנדויץ הוא בא יותר לתיקונים של דלתות מאשר הMDF
אבל הוא הוסיף ואמר לי שרק לרהיטי הקרייה בקרית ספר יש הסכם עם ר.א שהוא עושה להם גם סנדויץ יקר יותר שזה נקרא בערך בריז או משהו בערך שעושים מזה בדרך כלל ארונות מטבח, קראתי על זה באינטרנט וזה באמת נכון
ושילמתי קצת יותר והזמנתי דרך רהיטי הקרייה אפילו שאני גר בצפון(כבר היה לי את הסקיצה של הארון כשהייתי במפעל שלר.א
בהצלחה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: