הפריים היום הוא 6.25 + 1 = 7.25מה דעתכם על ההצעה להלוואה שקיבלתי מהבנק בריבית של פריים +1% ?
כמו שכתבו כאן זה ודאי ירד אז עכשיו זה ההחזר הכי גבוהמישהו יודע להגיד לי בערך כמה יצא לי תשלום לחודש נכון להיום
יש עובדים מסוימים שיש להם הסכמים עם בנקים מסוימים ,לדוגמה לחשבי שכר (מי שחבר בלשכת רואי חשבון שעולה כמאה שקל ) יש הסכם עם בנק לאומי על הלואות בריבית פחות מפריים.מה דעתכם על ההצעה להלוואה שקיבלתי מהבנק בריבית של פריים +1% ?
מדובר על פריים מינוס 0.1יש הסכם עם בנק לאומי על הלואות בריבית פחות מפריים.
מה דעתכם על 120K ב 72 תשלומים בפריים פחות חצי אחוז ?לא זול הוא עניין יחסי היום הכל יקר ולא נראה לי שיש מקום שיתן בריבית יותר נמוכה
באיזה בנקמה דעתכם על 120K ב 72 תשלומים בפריים פחות חצי אחוז ?
בטבלה של @נבחר הסכום לתשלום שונהההחזר יעמוד על 1975 נכון לריבית של היום
ההחזר שכבתי הוא לזהבטבלה של @נבחר הסכום לתשלום שונה
מה דעתכם על 120K ב 72 תשלומים בפריים פחות חצי אחוז ?
@בעזרת ה'באיזה בנק
מסד לעובדי משרד החינוך.
איזה בנק ? האם הבנתי נכון אתם לוקחים 230K נכון ?מה דעתכם על ההצעה להלוואה שקיבלתי מהבנק בריבית של פריים +1% ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: