מאושרים מטעם מי?יש רק 7 מקומות מאושרים לטיפול בנוירופידבק נכון!!!
לא הבנת אולי את מה שבאתי לאמר.
שיטת הטיפול בנוירופידבק כאן בארץ עדיין בצעירותה.
ולכן משרד הבריאות אישר רק 7 מכונים כרגע.
גם למי שיש מכשור מטורף וחדיש עדיין זה לא אומר שהוא יודע לטפל!! בשיטה זו!!!
אפשר להתנסות סתם להנאה במכשיר, אין לי בעייה עם זה.
אבל אני בדקתי דרכה את הנושא לעומק בתור חוקרת מאוניברסיטת בר אילן במשך 30 שנה והיא נאותה לבדוק לי מה שביקשתי ממנה.
טיפול בשיטה זו שלא יביא נזקים אפשר לעשות רק במקום שהמטפל עבר הכשרה מסודרת לשיטה זו לאחר 7 שנות לימוד בנוירולוגיה!!!
יש מכונים שאת הבדיקה עושים טכנאים ואז נוירולוג מפענח את התוצאות- זה הרע במיעוטו כי עניין השיטה זה המעקב תוך כדי הבדיקה!
בקיצור,
אני לא מתכוונת להפליל אף אחד או להרוס למישהו משהו.
זה פשוט נקודה למחשבה.
לא הבנת אולי את מה שבאתי לאמר.
אבל אני בדקתי דרכה את הנושא לעומק בתור חוקרת מאוניברסיטת בר אילן במשך 30 שנה והיא נאותה לבדוק לי מה שביקשתי ממנה.
טיפול בשיטה זו שלא יביא נזקים אפשר לעשות רק במקום שהמטפל עבר הכשרה מסודרת לשיטה זו לאחר 7 שנות לימוד בנוירולוגיה!!!
יש מכונים שאת הבדיקה עושים טכנאים ואז נוירולוג מפענח את התוצאות- זה הרע במיעוטו כי עניין השיטה זה המעקב תוך כדי הבדיקה!
בקיצור,
זה פשוט נקודה למחשבה.
האם את לומדת אצל עדנה גלבוע?לא הבנת אולי את מה שבאתי לאמר.
בקיצור,
זה פשוט נקודה למחשבה.
שאלתי אותה כבר אז ואין מכון חרדי.
המכונים נמצאים תחת פיקוח בתי חולים כרגע.
את רוצה שאברר לך שמות מדוייקים?
לא.האם את לומדת אצל עדנה גלבוע?
אשאל אותה בהזדמנות ראשונה בעז''האשמח! תודה!
וגם אם אין בעיה רוחנית, כמו צפייה בסרטים וכד'
מעוניינת לשמוע על מכון בירושליםשאלתי אותה כבר אז ואין מכון חרדי
המכונים נמצאים תחת פיקוח בתי חולים כרגע.
את רוצה שאברר לך שמות מד
זה תחליף לטיפול פסיכולוגי?השיטה עם המוזיקה שנקטעת זה הנוירופידבק הדינאמי, שמאושר ע"י ה-FDA ובטוח לחלוטין לשימוש! אין צורך להיות נוירולוג ע"מ להשתמש בו שכן האימון הוא אימון עצמי של המוח ללא התערבות חיצונית וללא פרוטוקול טיפולי המכוון את המוח להגיע לפעילות ברמות מסוימות.
האימון יעיל מאוד, מגובה במחקרים רציניים. זו אינה שיטה אלטרנטיבית או משהו מפוקפק.
היות והפרמטרים לשינוי מושפעים מאוד מרמת הגמישות של המוח, יש מטופלים שיצטרכו מס' אימונים רב יותר מהאחרים. אם שמעתם על כאלו שלא עזר להם, ייתכן ולא התמידו או הפסיקו מוקדם מידי או שייכים לאחוז הקטן של בעיות עמידות שגם בטיפולים אחרים היו נכשלים.
העלות זולה משמעותית מכל טיפול פסיכולוגי שהוא.
?לאחרונה פגשתי כבר מספר אנשים שטיפלו בנוירופידבק, ויש להם חשש שלא רק שלא עזר כלום כמו אצל רבים אחרים, אלא אף גדם נזק מוחי ברמת התפקוד של המטופל, (אולי הלכו למקום לא מוסמך?) האם ידוע למישהו על דבר כזה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: