ELI AVRAHAM
משתמש צעיר
זו בהחלט שיטה אלטרנטיבית, אך אי"ז אומר שזה משהו מפוקפק!זו אינה שיטה אלטרנטיבית או משהו מפוקפק.
למעשה יש מחקרים שהראו תוצאות חיוביות במקרים מסוימים ויש שהראו שלא.
זו בהחלט שיטה אלטרנטיבית, אך אי"ז אומר שזה משהו מפוקפק!זו אינה שיטה אלטרנטיבית או משהו מפוקפק.
בהחלט.זה תחליף לטיפול פסיכולוגי?
תודה אפשר לפרט יותר?בהחלט.
המילה נוירופידבק זו שיטה טיפולית ויש לה כמה גישות וחשוב לא לערבב ביניהן שכן הן שונות לחלוטין זו מזו הן באופן הטיפול והן בתוצאות. לשימוש במערכת נוירואפטימל של חב' זנגר (נוירופידבק דינאמי) יש אישור מה-FDA לכך שהיא בטוחה לשימוש לחלוטין ואינה גורמת שום נזק. ההסבר לכך הוא משום שהמערכת עובדת בצורה שמגרה את המוח לבצע שינוי עצמאי ולווסת את פעילותו ולא מאלצת אותו לבצע שינויים שלא בהכרח ייטיבו איתו. נזקים עלולים להיגרם משימוש במערכות נוירופידבק בגישות אחרות (לינארי למשל) שקובעות פרוטוקול טיפולי למטופל.
השאלה כמה אימונים ביצעת, באיזו תדירות, האם בעקביות? יש לכך משקל רב להצלחה.אני גם עברתי טיפול כזה ולדעתי לא עזר כלום מה שעזר זה התרופות ופגישה עם מישהו [לא מטפל מוסמך] שנענע אותי וגרם לי להבין שאני לא מסכן ואני מסוגל וכו'
המלצות לטיפול בשיטות אחרות בנוסף?ממש לא.
********** זה נוירו פידבק בשיטה ליניארית, שמחייב פיקוח רפואי וקובע פרוטוקול טיפולי.
אנחנו משתמשים בנוירו פידבק דינאמי שהוא שונה לחלוטין
לפי התגובה ניתן לשער שטופלת בנוירו פידבק ליניארי- היות וציינת שטופלת בעקביות לפי מה שקבעו לך.
בנוירו פידבק דינאמי תקבל המלצות לטיפול, לא יקבעו לך כמה ומה.
@שיא ברייןהמילה נוירופידבק זו שיטה טיפולית ויש לה כמה גישות וחשוב לא לערבב ביניהן שכן הן שונות לחלוטין זו מזו הן באופן הטיפול והן בתוצאות. לשימוש במערכת נוירואפטימל של חב' זנגר (נוירופידבק דינאמי) יש אישור מה-FDA לכך שהיא בטוחה לשימוש לחלוטין ואינה גורמת שום נזק. ההסבר לכך הוא משום שהמערכת עובדת בצורה שמגרה את המוח לבצע שינוי עצמאי ולווסת את פעילותו ולא מאלצת אותו לבצע שינויים שלא בהכרח ייטיבו איתו. נזקים עלולים להיגרם משימוש במערכות נוירופידבק בגישות אחרות (לינארי למשל) שקובעות פרוטוקול טיפולי למטופל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: