דרוש מידע מה אתם אומרים על ---- תוצרת גרמניה?

מילקשייקית

משתמש מקצוען
הם כל כך רעים...
לפחות שיצא מהם משהו טוב ליהודים.
בכל אופן - זה לא משנה גרמניה, ארה"ב או סעודיה.
שנאת עולם - קיימת לעם עולם, וזה שהיא באה לביטוי כזה אצל גרמניה הנאצית - לא אומר ששאר האומות אינם כאלו. כך שאין הבדל גדול בין זה ל"תוצרת הונללו".

A JERBI

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
האתר יפה ומזמין
והכי חשוב שהמוצרים יפים ומזמינים

אני אישית לא מבין בכלל את השאלה כן גרמניה לא גרמניה
אני בכלל לא הייתי כותב את המילה ויניל כי לדעתי 80% מהלקוחות שלך לא יודעים מזה בכלל

הייתי כותב לאורך כל האתר "חומר גלם איכותי ועמיד" וזה הכל
ב"שאלות ותשובות" או ב"אודות" הייתי כותב בכמה מילים באיזה חומרים משתמשים היכן הם מיוצרים ואפילו כותב מה העובי במקרון של החומר,
אם לספק הויניל שלך יש באתר כל מיני סמלים או אישורי תקן ואיכות הייתי מעתיק אותם גם
למה? כי אף אחד לא מבין מזה אבל יש לזה פוזה..

הייתי גם מהלל ומשבח את החלקת הפיתוח והייצור שמשקעים ימים ולילות בפיתוח המוצרים..

לא הבנתי גם את זה:
  • דואר רשום: חינם
  • דואר רשום: ₪18.00
חינם או לא?

בכל אופן בהצלחה רבה.

תודה !!!
הבידול שלנו הוא האיכות. וחייבים שזה יורגש באתר. (יש תווי תקן כמובן... כבר נעדכן אחרי החג)
כי בקטלוגים הכל יכול להראות יפה... גם אלו שמנייר או מסוג פשוט.

לגבי הדואר- הוא עולה 18 רק כשקונים מעל 150-חינם. וגם רק אז יופיע הדואר החינם, (בוורדפרס אין אפשרות שזה יהיה במקום)

zephyr

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
ח"ו שאדם הורג לאחר בן או אב או אפי' אח, אפי' בשוגג, קשה מאד להסתכל לו בפנים וכ"ש לפרנסו, אצל הגרמנים שהרגו לנו כ"כ הרבה באכזריות מטורפת, וזה שאנכנו בכלל מדברים אליהם כעת, מבחינתם זה כישלון חרוץ שלא גמרו לבצע את המלאכה, גם אם בפומבי הם ידברו אחרת(אף אחד לא האשים אותם בטיפשות), זה החינוך שהם מנחילים לבניהם עד היום, כן כן עד היום, אז נכון אפשר להיות נאיבים ולומר שהיום הם כבר סוג אחר של אנשים, ולא לדעת היסטוריה, ולהמשיך לצייד אותם בכסף ושיוכלו לנסות ולבצע את מה שסבותיהם נכשלו, מי שחושב אחרת הוא עיור (להיסטוריה) חירש (למציות העכשווית) ואילם (לצאצאיו, מבושה וטיפשות).
ונכו שעשיו שונא ליעקב זה על כל גויי העולם, אבל לגרמנים יש קבלות ע"כ.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה