לשוויגער שלי היה פעם... זוועה לא היה אפשר להתקלח שם(( דקה מים חמים דקה קפוא, אפשר גם קומוקום באותו מידהמכשיר אטמור למים חמים זמינים כל הזמן, האם זה מומלץ יותר מבוילר? חסכוני יותר בחשמל?
זה קשור ללחץ במכשיר. קל לסדר את זה. חבל שסבלתם...לשוויגער שלי היה פעם... זוועה לא היה אפשר להתקלח שם(( דקה מים חמים דקה קפוא, אפשר גם קומוקום באותו מידה
איך זה הולך? נותן מים חמים רק למקלחת או לכל הבית? האם אמור לדלוק כל הזמן שאז לוקח בטח הרבה חשמל.תענוג.
החיים לפני והחיים אחרי.
לא נעים, אני אפילו לא בודקת כמה זה עולה...
זה קשור ללחץ במכשיר. קל לסדר את זה. חבל שסבלתם...
גם להם זה היה תענוג...תענוג.
החיים לפני והחיים אחרי.
לא נעים, אני אפילו לא בודקת כמה זה עולה (חושבת שאין ספק שזה זול מבוילר, מצד שני אנחנו משתמשים בזה לפעמים גם בקיץ...)
זה קשור ללחץ במכשיר. קל לסדר את זה. חבל שסבלתם...
מים בדיוק כמו שאני רוצהגם להם זה היה תענוג...
לי לא זה זורם לך 20 דק' מים רותחים או נחמדים?
אצלי זה עובד על גז (גם על חשמל, אבל עיקר האנרגיה זה הגז)איך זה הולך? נותן מים חמים רק למקלחת או לכל הבית? האם אמור לדלוק כל הזמן שאז לוקח בטח הרבה חשמל.
אצלנו רק למקלחת שלשם זה מחוברנותן מים חמים רק למקלחת או לכל הבית?
לא. כשצריך מדליקים באותו רגעהאם אמור לדלוק כל הזמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: