נכתב ע"י קליגרף B;n5101983:רגע, זה הקו שמגיע ליד בנימין יסודות ובית חלקיה? המון פעמים הקו של שעה 14:00 בכלל לא עצר בגן וורשא, שלחתי בזמנו תלונה למשרד התחבורה , ואמרו לי שיטפלו בזה ויעדכנו,,,
נכתב ע"י גילת ורנן;n5101716:מקווה מאד שיצא מזה משהו
אחותי גרה בבית חלקיה ואנו מתכוננים להתארח שם בחג הסוכות
הם ענו לך תשובה?
בעבר לקחתי מונית כי אוטובוס לא הגיע בכלל, והחברה לא הסכימה לשלם.....תלכו לתחנה הראשונה..
ואם האוטובוס לא יעצור לכם, קחו מונית ותדרשו מהחברה לשלם לכם את הכסף
- באחריות A052
זו עילה לתביעהבעבר לקחתי מונית כי אוטובוס לא הגיע בכלל, והחברה לא הסכימה לשלם.....
שלחו לי אישור נסיעה בודד .לנסיעה הבאה...זו עילה לתביעה
לגבי אוטובוס מלא - הבנתי שאם החברה יודעת שיש ממתינים על אחריותה להסיע את כולם למחוז חפצם.
אני טועה?
זה ארגון 'זכותך'. מומחה ענק בהגשת תביעות קטנות במיוחד בענייני תחבורה.תודה!
אפשר אולי לקבל קצת פרטים עליהם?
אל תתייאש. שלח מכתב דרישה מהחברה לפצות אותך במחיר הנסיעה. הוסף לכך כמה מאות שקלים עגמ"נ על ההמתנה בקור. גם לא ישלמו לך את זה אבל זה יכול לגרום שהם ישלמו לך 'רק' את סכום המונית.בסוף כמובן לקחנו מונית בלית ברירה
רציתי לפתוח תלונה בשרות לקוחות, אז הנציג הנחמד שואל אותי: על מה תלונה? האוטובוס היה מלא!
גם לי קרה כזה מקרה, ובסוף הם שילמו.בעבר לקחתי מונית כי אוטובוס לא הגיע בכלל, והחברה לא הסכימה לשלם.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: