1. כדי לאפשר לנו לבדוק את רצינות הניקבתור חדש מאד בקהילה, אינני מתכוון לע"ע לקחת חלק פעיל בביקורת מכל סוג שהוא על הבור ממנו חפצתי לשתות (או להשקות).
רק שאלה:
מה ההיגיון בתקופת הצינון בת שלושה חודשי פעילות בפרוג?
(נשמתי יצאה אט אט עד שחלפו להם תשעים ושניים ימי ההגבלה...)
(נשמתי יצאה אט אט עד שחלפו להם תשעים ושניים ימי ההגבלה...)
אפשר גם לפתוח אשכול של ביאורי מילים מסובכות כמו אלו שמופיעות דרך קבע בכתבות של ט. כץ ועוד.אשכול נעוץ לשאלות SOS.
את זה גוגל עשוי לפתור ביתר קלות.אפשר גם לפתוח אשכול של ביאורי מילים מסובכות כמו אלו שמופיעות דרך קבע בכתבות של ט. כץ ועוד.
נראה לי שיש אחוז מתכנתות גבוה שכותבות.בפורום מתכונים
השתמשתי בהחלט.
למה לא השתמשת בלייקים??
רעיון מעולה, תודה! בעז"ה ייושם.אשכול נעוץ לשאלות SOS. כן, כמו בפורום מתכונים.
יחד עם הוצאת קול-קורא לציבור להירשם למעקב על האשכול, וגיוס של כוחות אינטליגנטים.
טוב לשמוע על עוד חוויות משתמש של גולשים באתר, תודה בטוחה שיש עוד כאלו שבגישה שלכם. המקדם 'מדריך מקצועי' נשאר לבחירת מעלה האשכול, כי אחרי הכל אנחנו לא מכללת לימודים - אלא קהילה נרתמת ונתרמת, והניק היוצר הוא זה שרשאי לקבוע את מקצועיות החומר שלו. לעומת זאת הלינקייה, שנועדה בין השאר לאלו שרוצים לסנן את האימונים ולהגיע רק לתשובות הגמר המקצועיות נטו, עונה לצורך שלכם, ולכן קיים בו סינון מעל לסינון המקדם המקצועי.ראשית, תודה לכל מנהלי הפורום, בעבר, בהווה ובעתיד, ובעיקר ל@מ. י. פרצמן על הרמת הכפפה הנוכחית.
אקדים ואומר - אין לי כיום זמן לשוטט כאן, אך בכל זאת יש פה ושם דברים מקצועיים [מלבד 'אֶסוֹאֶסִים', שרובם כמובן באא"ר].
אולי איני היחיד, ולכן ארשה לעצמי לבקש: העניקו אפשרות להתמגנט אך ורק [או: כמעט רק] אל האשכולות שערכם המקצועי חריג לטובה.
הלינקייה למשל, היא דבר גדול מאד. פה ושם אני קורא בהנאה גלויה ורוכש כלי מקצוע. [@אשר לב, גם כאן המקום ללייק על הפוסטים שלך שם!] אך כמובן מספר הנעצים מוגבל, כמו גם זמנם של המנהלים.
בשורה התחתונה - את המקדם 'מדריך מקצועי', יאשרו או ישללו המנהלים בהתאם לערך מקצועי בעל משמעות מיוחדת, או לחילופין לייצר מקדם מקביל שיינתן ע"י המנהלים רק לאשכולות יקרי ערך, ואולי גם בהתאם לליוקים.
אגב, אולי באמת ניתן ליצור כעין לייקים, בהם יקבע הציבור את שיוך העניין. היה עוזר, למשל, באשכולות הקורונה בהם כל שאלה הפכה לדיון עקרוני על שמירת חיי אדם.
וכן, אני יודע שאני ממש מפסיד את הפוסטים המעולים של @נתן גלנט, @הדוויג ו@שאר המוכשרים כאן, אבל לצערי - לא הולכים איתם למכולת.
תודה על האישור והביצוע המהיר.רעיון מעולה, תודה! בעז"ה ייושם.
אולי לציין דד-ליין, אבל לשאלות שכאלה תמיד מעשיר ומחכים לשמוע תשובות... גם כשבשביל השואל התשובה כבר לא הכרחית.עלה בדעתי שכדאי לציין דד-ליין לשאלה ולחסוך תגובות כשהיא כבר לא-רלוונטית.
היו, באלול הזה נגמרה העונה.יש כאן גם אתגרי שירים?
עדיין קיים, כרגע לא נעוץ.@מ. י. פרצמן , פעם היה אשכול חוקי קהילה שבו היה אפשר להשאיר הודעת בקשה לשיחה פרטית מאחד מנהלי הפורום כשהיה צריך. מה הדין כעת?
והשאלה לא רק תאורטית... אשמח להודעה אישית
בעז"ה יש תכנונים לאחרי החגיםמה שכן, אני די חדשה. לא יודעת איך כל כך הלך בפורום בעבר. אבל מצטרפת לכמה בקשות כאן, שיתופי תהליך. חשוב. מדי פעם מאמר שמתמקד בנושא אחר בכתיבה. ואולי עוד אתגר, להחיות פה קצת יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: