קינוחים מה אפשר לעשות עם קרוקנט אגוזי לוז?

  • פותח הנושא M:D
  • פורסם בתאריך

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ולא רק ציפוי...
יש לי כ 250 ג'
אולי יש לכם רעיון לקינוח שאוכל לעשות לסעודת פורים?
אחרת זה כנראה ילך לפח:(
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מערבבים עם גנאש שוקולד ומקפיאים לפטיפורים.
לצערי עברו הרבה שנים מאז שהכנתי את זה פעם אחרונה, אז אני לא זוכרת כמויות,
אבל תכיני גנאש בסיסי לפטיפור ותוסיפי בהדרגה מהקרוקנט.
אמור להיות לו נוכחות במסה אבל שלא יתפוס את הכל.
(אם את צריכה מתכון לגאנש תגידי)
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מרתיחים שליש עד חצי כוס ריצ (בהנחה שאת צריכה פרווה לסעודה) עם קורט מלח,
עד לרתיחה והופעת בועות בקצוות.
מכבים את האש ומוסיפים 100 גר' שוקולד מריר איכותי.
משקשקים מעט את הסיר כך שכל השוקולד ירטב, ממתינים מספר דקות ובוחשים במטרף או מזלג לאיחוד.
מוסיפים את הקרוקנטים בהדרגה כמו שתארתי ויוצרים לתבניות פטיפורים.
מהכמות הזו יוצאים כ15 פטיפורים קטנים.
ניתן להכפיל להשליש ולהרביע.
 

רחלי ר

משתמש מקצוען
מה אפשר לעשות עם קרוקנאט אגוזי לוז?

זה מוצר נהדר! לא צריך "להכין ממנו" צריך פשוט "להוסיף אותו", לכל גלידה/מוס/או אפילו עוגת שוקולד-הוא מוסיף ארומה נהדרת (באותו סגנון של נוגט, שניהם בעצם לוזים ממותקים)

אחרת זה כנראה ילך לפח:(
אשמח לקחת אותו, אם זה יהיה במסלול שלי.... יש לי תמיד במקפיא את המוצר הזה, גם למכור לגוי אין בעיה, זה לא חמץ!
 
  • תודה
Reactions: M:D

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה מוצר נהדר! לא צריך "להכין ממנו" צריך פשוט "להוסיף אותו", לכל גלידה/מוס/או אפילו עוגת שוקולד-הוא מוסיף ארומה נהדרת (באותו סגנון של נוגט, שניהם בעצם לוזים ממותקים)


אשמח לקחת אותו, אם זה יהיה במסלול שלי.... יש לי תמיד במקפיא את המוצר הזה, גם למכור לגוי אין בעיה, זה לא חמץ!
גם לא צריך למכור
 

M:D

מקצועית!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים

רחלי ר

משתמש מקצוען
יש לזה מן אבקה כזו שעוטפת את האגוזים, חשבתי שזה קמח...
אופסס! לא חשבתי ככה, ממש לא נראה לי, ואני די בעניין כי יש לי אחיינית צליאק, ויוצא לנו הרבה להחליף טעימות....
אבל, בכל אופן, אגש לבדוק זאת באריזה אצל מי שמוכר לי את זה
תודה
(תזכורת, בשם הרב חיים כץ, סימון האלרגנים נותן את המידע המדוייק: עלול להכיל גלוטן-אין שום בעיה של חמץ, מכיל גלוטן-חמץ. כמובן אין הכוונה כשר לפסח, אלא שאין צורך למכור לגוי, ולנוהגים לא למכור חמץ גמור-אין בעיה למכור לגוי)
 
  • תודה
Reactions: M:D

אילה ג

משתמש פעיל
מרתיחים שליש עד חצי כוס ריצ (בהנחה שאת צריכה פרווה לסעודה) עם קורט מלח,
עד לרתיחה והופעת בועות בקצוות.
מכבים את האש ומוסיפים 100 גר' שוקולד מריר איכותי.
משקשקים מעט את הסיר כך שכל השוקולד ירטב, ממתינים מספר דקות ובוחשים במטרף או מזלג לאיחוד.
מוסיפים את הקרוקנטים בהדרגה כמו שתארתי ויוצרים לתבניות פטיפורים.
מהכמות הזו יוצאים כ15 פטיפורים קטנים.
ניתן להכפיל להשליש ולהרביע.
מתאים להקפאה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה