אשמח תודה!(אם את צריכה מתכון לגאנש תגידי)
מרתיחים שליש עד חצי כוס ריצ (בהנחה שאת צריכה פרווה לסעודה) עם קורט מלח,אשמח תודה!
מה אפשר לעשות עם קרוקנאט אגוזי לוז?
אשמח לקחת אותו, אם זה יהיה במסלול שלי.... יש לי תמיד במקפיא את המוצר הזה, גם למכור לגוי אין בעיה, זה לא חמץ!אחרת זה כנראה ילך לפח
גם לא צריך למכורזה מוצר נהדר! לא צריך "להכין ממנו" צריך פשוט "להוסיף אותו", לכל גלידה/מוס/או אפילו עוגת שוקולד-הוא מוסיף ארומה נהדרת (באותו סגנון של נוגט, שניהם בעצם לוזים ממותקים)
אשמח לקחת אותו, אם זה יהיה במסלול שלי.... יש לי תמיד במקפיא את המוצר הזה, גם למכור לגוי אין בעיה, זה לא חמץ!
יש לזה מן אבקה כזו שעוטפת את האגוזים, חשבתי שזה קמח...זה לא חמץ!
אופסס! לא חשבתי ככה, ממש לא נראה לי, ואני די בעניין כי יש לי אחיינית צליאק, ויוצא לנו הרבה להחליף טעימות....יש לזה מן אבקה כזו שעוטפת את האגוזים, חשבתי שזה קמח...
מתאים להקפאה?מרתיחים שליש עד חצי כוס ריצ (בהנחה שאת צריכה פרווה לסעודה) עם קורט מלח,
עד לרתיחה והופעת בועות בקצוות.
מכבים את האש ומוסיפים 100 גר' שוקולד מריר איכותי.
משקשקים מעט את הסיר כך שכל השוקולד ירטב, ממתינים מספר דקות ובוחשים במטרף או מזלג לאיחוד.
מוסיפים את הקרוקנטים בהדרגה כמו שתארתי ויוצרים לתבניות פטיפורים.
מהכמות הזו יוצאים כ15 פטיפורים קטנים.
ניתן להכפיל להשליש ולהרביע.
בהחלט.מתאים להקפאה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: