חלבי מה אפשר לעשות עם מלאאאאאא חלב?

מירי11111

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
קודם כל,
לחלק לבקבוקי פלסטיק. לרשום תאריך תפוגה יותר קל לתחזק

קרם שניט
ריבת חלב


ערב שבועות יש מלא מתכונים מעולים עם בולגרית, שאפשר להקפיא (לפני או אחרי אפייה...)
לשים בטוסטים, סלטים, פסטות....


קרם שניט מתכון מהספר עוגות לכל עת:

1 חב' בצק עלים

הפשירי את הבצק כיממה במקרר. חלקי את הבצק ל-3 רדדי שני חלקים לעלה בגודל תבנית אפייה. קפלי ל-4 העבירי לתבנית, פתחי את הקיפולים, סדרי יפה את הבצק חוררי באמצעות מזלג אפי כ-15 דק' בחום 200 עם טורבו עד שהבצק מקבל צבע יפה וגובה. הוציאי את הבצק, הכניסי את התבנית השנייה. חתכי עלה אחד לפרוסות (אפשר רק לסמן)

-שימי את העלים האפויים בצד ועברי לשלב הבא.
(או לוותר על רידוד לחתוך לפרוסות לפני האפייה )

החומרים למלית:

כוס חלב קר
3/4 כוס קורנפלור
3 חלמונים
1 כף תמצית ווניל
ערבבי את החומרים לתערובת חלקה.

3 כוסות חלב
1 כוס סוכר
קורט מלח
בשלי על אש גבוהה, עד כמעט הרתחה. ערבבי שוב את התערובת הקודמת. הרתיחי את החלב עד שיבעבע שפכי את התערובת וערבבי היטב. עד לתערובת חלקה. (בתחילה ייווצרו מלא גושים,אל תיבהלי.)

50 גר' חמאה/מרגרינה

הוסיפי את החמאה לתערובת, ערבבי עד להמסה מלאה שפכי הכול על העלה הראשון. סדרי מעליו את העלה החתוך בזהירות. קררי. לפני ההגשה יש לפזר אבקת סוכר באמצעות מסננת..
 

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
לבולגרית יש לי משהו קצת שחיתות אבל עושים את זה מידי פעם..
תפרסי מלא פרוסות , שימי נייר אפיה בטוסטר תכסי בשכבה של פרוסות בולגרית שימי למעלה פרוסות עגבניה ובצל דקות מאד ותבלין לפיצה.
לסגור לכמה דקות עד שהגבינה נמסה.. ולחסל במקום.. אפשר עם כל ירק אחר אפילו בזליקום ישדרג..
 

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא הבנתי אני קונה כל שבוע במשנת יוסף 8 ליטר ויש לכל השבוע זה לא הרבה
גם אצלנו קונים ככה. ואפילו יותר.
אבל אנחנו שותים קפה בכמויות.
וכבר שקלנו פעם לקנות פרה. זה יוצא יותר חסכוני...
 

טילון

מהמשתמשים המובילים!
עריכה והפקת סרטים
רוטב בשמל.
תחליף לשמנת במוקרמים למיניהם.
המלצה שלי: להחליף רק חצי מהשנת בבשמל. לדעתי זה יותר טעים מאשר כשמחליפים את הכל.
 

צבי2

משתמש פעיל
איזה עשר ליטר!!!!
חילקו אצלנו בחינם, לקחתי כי למה לא, וזה מיותר לי...
אני דן לכף זכות שאם לא היית לוקחת זה היה הולך לפח... ולקחת כדי למנוע בל תשחית, ולא סתם לנצל ולבזבז...
אם באמת אין מה לעשות ישיבות וכוללים ישמחו לקבל...
 

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
אייס מהמם:

להקציף ריץ'
להנמיך מהירות הקצפה ולהוסיף:
ליטר חלב
2 כפות קפה נמס
4 כפות פודינג וניל
4 כפות שוקולית

למזוג לכוסות
לקרר לפחות 5 שעות לפני ההגשה
נוצרות 3 שכבות
מוסיפים קשים ושותים בהנאה...
 

וכאשר אבדתי אבדתי

משתמש מקצוען
איזה עשר ליטר!!!!

חילקו אצלנו בחינם, לקחתי כי למה לא, וזה מיותר לי...
אני ממש אשמח לרעיונות!
וגם 6 קילו גבינה בולגרית.
חלק מהחלב בשקית ענק ומה שבקרטוניות זה חלב עיזים.
בינתיים אני שותה כוס שוקו חם עם חלב עיזים...
תודה!!!
אולי תביאי לי קצת? ;);)
בחלב רגיל, לא
לפי מה שאני יודע חלב נהרס בהקפאה ליתר דיוק מתפרק
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
בלת"ק.
אם עדיין לא אמרו כאן, ניתן להכין בכמה דקות עבודה גבינת ריקוטה ביתית, משקית חלב יוצאת כמות קטנה של גבינה אבל טעימה מאוד ומתאימה לכל המתכונים של בצקים במילוי גבינות ועוד.
אנחנו אוהבים גם לאכול אותה ככה.
הכנתי כמה פעמים,
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה