מה אפשר להביא חודש לפני החתונה לחברה טובה שמתחתנת

TYPE:{programmer}

משתמש סופר מקצוען
בלתק
לוח הגומר כמו של ספירת העומר
אין - דבר - יותר - נדוש - מזה -!!!
אפילו אני, שלא מתמצא בנושא מתנות-לכלה-לפני-החתונה-מחברותיה
מכיר את הלוח הזה....
אבל אולי דווקא לכן זה מקורי,
כי אף אחד לא יחלום שזה מה שתביאו? :unsure:

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
לרשום אוטוטו זה מגיע
ולהביא אוטו במסלול לעשות על קרטון כביש נתיבים שוליים וכו' בצורה מסולסלת ואז לרשום על הנתיב כמה מספרים נניח שמביאים את המתנה הזאת שבוע לפני החתונה ואז רושמים 7 ממספרים וכל יום צריך לקדם את האוטו יום אחד במסלול ואז לשים מראש ממתק על כל יום במקומו איפה שהמספרים נמצאים
מקווה שהבנתם את הרעיון
אפשר לעשות חור באמצע הנתיב לאורך המסלול / הנתיב ואז לחבר את האוטו עם דבק למקל או שיפוד מלמטה ואז אפשר להזיז את האוטו מלמטה
מקווה שהועלתי
בברכה

אחד משלנו

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אפשר גם להביא לה קליק
על הקליק בינה לבין חתנה
אפשר להכין דג בקלה בשבת חברות לפני החתונה
בקלה - באה כלה

ת.צ

משתמש רשום
אנחנו עשינו את הרעיון של אוטוטו על קאפה צירנו כביש והיו בצד הכביש תחנות ששם היו ברכות...
והיו גם עוד כל מיני דברים כמו תמרור של ילדים בדרך... ושלט כאן בוניים עם בית שעליו היה רשום שם המשפחה וכאלה דברים

ועוד רעיון חמוד שכל יום מישהו הצטלם עם מספר להדפיס בצות בגדים ותלינו עם קולבים על חוט וכתבנו משהו בקשר לבגדים ולבגד של החתונה לא זוכרת בדיוק אם אזכר אכתוב ...

רותוש ח

משתמש חדש
אנחנו היינו רחוקות כך שמשלוח וקישוט היו גדולים עלינו
שלחנו כל יום במייל פאזל מהמם שמעוצב מתחת מלא תמונות לנו עם הכלה (וגם כמה שלה עם החתן)
כל יום התגלה עוד תמונה
וכמובן הוספנו כל יום כיתוב מתאים (לדוגמא אם היה באותו יום פגישה עם החתן או מדידה של השמלה או הפאה וכו)
בימים האחרונים הוספנו גם טיפים מצחיקים וחמודים

הרעיון נגזר מלוח ספירת הגומר שעשו לי בקיר בבית כאשר כל יום בהורדה של דף התאריך התגלו תמונות מתחת....

אגב יש גם את האוטוטו כלה (שזה אוטו שמכינים מאד ברמה עם תרצי אני ינסה לפרט איך מכינים)
יש מצב את שולחת לי למייל תמונה?

אתי ד

משתמש חדש
אם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
היא מוכרת את זה בכסף אבלל ממש יפה!!
אם את רוצה אני יכולה להשיג לך תמספר..
הייתי שמחה לקבל את זה גם
אם תוכלי לשלוח לי למייל זה ממש יעזור לי
eti.zekbach שטרודל ג'ימל. קום
תודה!

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
אם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
היי! גם אני אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר עם אותה אחת.
TB7115451 שטרודל ג'ימייל....

נערך לאחרונה ב:

ת. ב. ב.

משתמש פעיל
הצעתם כאן רעיונות מגניבים אז תעזרו לי בבקשה פליז!
מחפשת דחוף רעיון ליום נישואין ראשון מי שיש לה.
דחוף!!
חברה שלי השיגה שמלת כלה, שמה פאה יפה, עיצבה כיסא יפה עם בד לבן וכו'. שמה שטיח אדום מהדלת עד ל"כיסא כלה", הדליקה מוזיקה מרגשת ברקע ובישלה ארוחה טובה. בעלה חזר כמעט התעלףףףףףף... אני אישית אהבתי מאוד!! ישים למי שיש לה אפשרות למצוא שמלת כלה או אפילו שמלה לבנה. שבי עם תהילים ותכיני לו בצד את כל הדברים שלו ללבוש של חתן.
אפשר גם לערוך סרטון חמוד מכל התמונות וההסרטות שלכם של השנה הראשונה- מרגש עד דמעות! או תוכנית חמודה או משחק קופסא מאחד. או גם וגם וגם.....

הרמיוני!!!

משתמש חדש
אשמח שתשלחי לי גם
mirir6141 בשטרודל...
תודה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה