זה לא אני@שימי הכבאי
הוא צודק ולא צודקת...
יש לה ראש ישר והסתכלות בריאה.זה לא אני
זה הכבאית שלי...
בחומר מכבה שריפות ומלחמות בין ה”אני” הגדול ל”אני הקטן” שבייש לה ראש ישר והסתכלות בריאה.
במה אתה ממלא את המיכלית שלה
בקוקה קולה?
חזק!!!בחומר מכבה שריפות ומלחמות בין ה”אני” הגדול ל”אני הקטן” שבי
לפעמים גם הכבאית זה אשתי...
אין - דבר - יותר - נדוש - מזה -!!!בלתק
לוח הגומר כמו של ספירת העומר
יש מצב את שולחת לי למייל תמונה?אנחנו היינו רחוקות כך שמשלוח וקישוט היו גדולים עלינו
שלחנו כל יום במייל פאזל מהמם שמעוצב מתחת מלא תמונות לנו עם הכלה (וגם כמה שלה עם החתן)
כל יום התגלה עוד תמונה
וכמובן הוספנו כל יום כיתוב מתאים (לדוגמא אם היה באותו יום פגישה עם החתן או מדידה של השמלה או הפאה וכו)
בימים האחרונים הוספנו גם טיפים מצחיקים וחמודים
הרעיון נגזר מלוח ספירת הגומר שעשו לי בקיר בבית כאשר כל יום בהורדה של דף התאריך התגלו תמונות מתחת....
אגב יש גם את האוטוטו כלה (שזה אוטו שמכינים מאד ברמה עם תרצי אני ינסה לפרט איך מכינים)
אשמח מאוד לקבל למייל...תודה!אם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
היא מוכרת את זה בכסף אבלל ממש יפה!!
אם את רוצה אני יכולה להשיג לך תמספר..
הייתי שמחה לקבל את זה גםאם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
שולחת לך במיילהייתי שמחה לקבל את זה גם
אם תוכלי לשלוח לי למייל זה ממש יעזור לי
eti.zekbach שטרודל ג'ימל. קום
תודה
היי! גם אני אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר עם אותה אחת.אם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
חברה שלי השיגה שמלת כלה, שמה פאה יפה, עיצבה כיסא יפה עם בד לבן וכו'. שמה שטיח אדום מהדלת עד ל"כיסא כלה", הדליקה מוזיקה מרגשת ברקע ובישלה ארוחה טובה. בעלה חזר כמעט התעלףףףףףף... אני אישית אהבתי מאוד!! ישים למי שיש לה אפשרות למצוא שמלת כלה או אפילו שמלה לבנה. שבי עם תהילים ותכיני לו בצד את כל הדברים שלו ללבוש של חתן.הצעתם כאן רעיונות מגניבים אז תעזרו לי בבקשה פליז!
מחפשת דחוף רעיון ליום נישואין ראשון מי שיש לה.
דחוף!!
אשמח שתשלחי לי גםאם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
שלחתיאשמח שתשלחי לי גם
mirir6141 בשטרודל...
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: