אשמח גם לקבל למייל alitz6002.aלאן לשלוח לך?
וההמשך הרגיל
אם תוכלי להגיד לי שתשלחי ואמחק את המייל
תודה רבה רבה!!
אשמח גם לקבל למייל alitz6002.aלאן לשלוח לך?
אשמח מאדיש רעיון מאוד יפה, שאני עשיתי פעם, קצת השקעה, אבל שווה מאוד!!
ברכות ומכתבים מכמות אנשים , ברכה ליום, אז תחשבי כמה ברכות את צריכה... מגלגלת כל פתק ומכניסה לקש, מעצבת את הקשים בצורה יפה איכשהוא על קאפה או על כל חומר אחר, כותבת תאריך על כל קש, וכובת בצד בגדול: קשים קשים אבל עוברים. יוצא מהמם!!!
אם את רוצה שאני אשלח לך תמונה תכתבי לי את המייל שלך. ובשמחה אני אשלח לך...
היי, אשמח גם לראותאם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
היא מוכרת את זה בכסף אבלל ממש יפה!!
אם את רוצה אני יכולה להשיג לך תמספר..
אם תוכלי להגיד לי שתשלחי ואמחק את המייל
שלחתי...היי, אשמח גם לראות
Orbarosh שטרודל ג'ימייל נקודה קום.
אשמח גם שתשלחי לי tichnutsara שטורדל גימליש רעיון מאוד יפה, שאני עשיתי פעם, קצת השקעה, אבל שווה מאוד!!
ברכות ומכתבים מכמות אנשים , ברכה ליום, אז תחשבי כמה ברכות את צריכה... מגלגלת כל פתק ומכניסה לקש, מעצבת את הקשים בצורה יפה איכשהוא על קאפה או על כל חומר אחר, כותבת תאריך על כל קש, וכובת בצד בגדול: קשים קשים אבל עוברים. יוצא מהמם!!!
אם את רוצה שאני אשלח לך תמונה תכתבי לי את המייל שלך. ובשמחה אני אשלח לך...
שלחתי, תעדכני אם קיבלת....אשמח גם שתשלחי לי
תכתבי לי שאת שולחת שאמחק את המייל
תודה!
תודה קיבלתי מהמם!שלחתי, תעדכני אם קיבלת....
אני אשמחאם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
היא מוכרת את זה בכסף אבלל ממש יפה!!
אם את רוצה אני יכולה להשיג לך תמספר..
הגיעתכתבי אם זה באמת הגיע אליך המייל...
ויש עוד רעיון חמוד, גם עם השקעה, לקחת סוכריות על מקל, להדביק עליהם בדים וחומרים כפאות ומטפחות לנעוץ על קלקר בצורה מענינת, ולכתוב לשים מטפחת כדי לקחת...
תודה רבה רבה!!!שלחתי...
אשמח שתשלחי לי גם [לחברה] [רעיונות לחתן]הצעתם כאן רעיונות מגניבים אז תעזרו לי בבקשה פליז!
מחפשת דחוף רעיון ליום נישואין ראשון מי שיש לה.
דחוף!!
ואוו, את מאוד צודקת!!! זה נכון לגמרי...עיצה מהצד
כמי שחווה דברים כאלה אצל אחיות
מה שאפשר להביא לה זה, מעבר שקט ושליו בין החברות הטובה שלכן לבין הקשר החדש שנרקם אצלה בינה לבין חתנה
הרבה חבירות שמתקשות בהיפרדות הזו נותנות מתנות באובר לכלה ממקום של ”את לא תשכחי אותי”, גרוע מזה ”את חייבת לי גם אחרי החתונה” ושמות את הכלה בקונפליקט גדול, כי מצד אחד היא לא רוצה לשבור את החבירות, מצד שני היא כרגע בענן אחר
אני לא אומר, זה באמת קשה הפרידה הזו ומובן כל מה שתעשי, רק פשוט לשים לב לנקודה הזו
מנסיון, מי שגרמה לקונפליקטים גדולים גרמה לכלה להתרחקות ממנה בעצם
ומי שנתנה לכלה חופשיות, לבסוף אחרי ירידת הענן, הקשר חזר להיות חם וקרוב
בהצלחה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: