אני מחפשת רעיונות יפים למשהו שאפשר להביא לכלה חודש לפני החתונה
משהו בסגנון שכל יום יש משהו חדש נגיד 30 שוקולדים עם כיתוב מגניב לכל יום
מקווה שהובנתי...
תודה
מה 30 אנשים צילמתם??קצת עבודה, אבל שווה-
לאסוף 30 תמונות מ30 אנשים, שכל אחד מהם מצטלם עם המספר בצורה כלשהיא, לדו', מצייר מספר על דף/בלון, ומצטלם עם המספר. אנחנו הדפסנו את התמונות על כרטיסים מרובעים, ותלינו בעזרת אטבים קטנים על חבל דק בחדר שלה
יצא מהמם
איזה הבטחה ענקית...עוד 30 יום את בעננים!!!30 יום לנחיתה הכל סביב טיסה עיצבתי חדר מטורף של מטוס
מנות אוכל של טיסה כרית לטיסה וכו מתי שהיא מגיעה מוזיקת רקע של מטוס נוחת
ותעשי 30 עננים שירדו התקרה עם חוטים בכל ענן ברכה ממישהו אחר
אם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדולאני שמעתי על רעיון חדש
לעשות משהו עם קוקומן
ולרשום היום את עם קוקו עוד 30 יום עם מאן- איש באנגלית
אני עדיין שוברת תראש איך בדיוק לבצע את זה
אשמח לרעיונות
אני אשמח לראותאם את רוצה יש אחת שביצעה את זה מטורף גרפיקות של קופסאות של קוקמן לוח יש לה מבחר גדול
היא מוכרת את זה בכסף אבלל ממש יפה!!
אם את רוצה אני יכולה להשיג לך תמספר..
לאן לשלוח לך?אני אשמח לראות
שלחתי..תעדכני ששלחת אני אמחוק את המייל
תודהשלחתי..
אפשר לעשות אם זה עם אוטו על שלט מקשטים כמו אוטו של חתונה מוסיפים תמונות חתן כלהאגב יש גם את האוטוטו כלה (שזה אוטו שמכינים מאד ברמה עם תרצי אני ינסה לפרט איך מכינים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: