דיון מה אפשר לאכול עם שקשוקה??

מיכל חגירה

צלמת מקצועית!
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
משהו לנגב איתו את השקשוקה-לחם/פרנה/לחמניה/לחם שום /בגט וכו.....
או לחילופין-קרקרים/פריכיות וכו
ואצלנו קבוע-ציפס מטוגן... וזיתים:)
 

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
סלט ירוק
טחינה/חומוס (ביתי!!)
פיתות
רוטב שום לימון (לטחון לימון שלם (בלי קליפה חיצונית) עם ראשום קלוף שמן זית מלח ופלפל)
 

יהודיה מהצפון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
שקשוקה הולך הכי עם לחם ודומיו, גבינה או ק'וטג וכ'ו
 

שבי❤️

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אגב שקשוקה
איזה דברים אתם שמים?
אני רק שמה בצל, פלפל, פלפל חריף, שום, עגבניה ועלים.
ניסיתי פעם עם פטריות ולא אהבתי.
 

יהודה אפל

משתמש חדש
אני מכסה את המחבת במהלך הבישול-טיגון
ואז מה שקורה שהלבן מטפס על הצהוב ומכסה אותו בשכיבה דקה
יש למישהו רעיון לענין הזה....
 

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
פרוסות זיתים
מוסיף טוויסט טוב .
ממליצה אם כבר על זיתי קלמנטה. לא הרבה

שקשוקה טובה!
לטגן בצל אחד עם 3 שיני שום מלח וסוכר לאחר שנהיה קצת שקוף;
להוסיף רצועות פלפל אדום ופ. חריף
כשקלוי טוב להוסיף:
4 עגבניות בשלות
לאדות עם חצי כוס מים עד שהכל מתרכך
להוסיף פלפל שחור גרוס, מעט לימון
לעשות שקעים כמספר הסועדים
להניח ביצה בכל שקע
להוריד את הלהבה לנמוכה
לכסות (חובה. כך זה נהיה בשל בחוץ ורק בפנים-הביצה)
לחכות 4 דקות בערך
לסגור אש
מוכן
 
נערך לאחרונה ב:

צ'ייסר

משתמש מקצוען
ממליצה אם כבר על זיתי קלמנטה. לא הרבה

שקשוקה טובה!
לטגן בצל אחד עם 3 שיני שום מלח וסוכר לאחר שנהיה קצת שקוף;
להוסיף רצועות פלפל אדום ופ. חריף
כשקלוי טוב להוסיף:
4 עגבניות בשלות
לאדות עד שהכל רך
להוסיף פלפל שחור גרוס, מעט לימון
לעשות שקעים כמספר הסועדים
להניח ביצה בכל שקע
להוריד את הלהבה לנמוכה
לכסות (חובה. כך זה נהיה בשל בחוץ ורק בפנים-הביצה)
לחכות 4 דקות בערך
לסגור אש
מוכן
רסק עגבניות
לא בעניין ?
 

מציאותית

משתמש סופר מקצוען
אוח
כל הקטע בשקשוקה זה לא לכסות!
בשביל שהביצה תהיה חצי רכה לא מכסים.
כשהמחבת מכוסה הכל נהיה קשה....
אם לא מכסים זה לוקח יותר זמן..
אני מכסה ועד שזה מקבל ציפוי לבן וזהו.
בפנים ממש מים..
נראה לי הרב פחות מ4 דקות, אפילו דקה. (טעיתי במתכון ואין לי אפשרות לתקן כבר)
 

תילתן

משתמש סופר מקצוען
אצל הד''ר..
את הביצה זורקים פנימה ממש בסוף
כך שולטים על קמת הבישול של הביצה
זה חובה שהצהוב ישאר נוזלי
 

פילפילון

אתרוגיסטית חדשה
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
יוצרי ai
מענין
אני דוקא מחכה שהצהוב יתבשל טוב
ככה אני רגילה מאמא שלי

מה הענין בביצה רכה???
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה