אם שמים אותו קפוא על הפלטה יוצא מעולה!יאפצ'ק אם שמים אותו מיום שישי, הוא יהיה טוב עד הבוקר? לא יתייבש?
חד משמעית כן. זה רק משביחמתאים לחימום על הפלטה כל השבת?
יש לך מתכון טוב, מעולה, ברור מפורט וטעים לי'פצק?ח
חד משמעית כן. זה רק משביח
בלי רוטב?בלינצ'עס ממולא בכבד/ עוף
יש כבש טרי בד"ץ העד"ח בוול דאן (יש להם סניף בקניון הר חוצבים) רק שזה כמאתיים ש"ח לקילו.כבש?
יש כבש בד"ץ או רובין??
בשר חי לגמרי אין בעיה. לא ידוע לי על מישהו שאוסרבאינו מבושל כל צרכו, לא ידוע לי על מי שנוהג להתיר.
לתבל בשר חי: אסאדו/כתף/צלי כתף/פילה מדומה ועוד..., למשל: עם פלפל שחור גרוס וקצת מלח גס, טימין ועלי דפנה, ו2-3 כפות יין, לשים על תבנית פיירקס - מעל פרוסות בצל מ2-3 בצלים, ולעטוף (לאטום) טוב טוב. ולהניח על הפלטה בהדלקת נרות. הבשר יוצא מושלם רך וטעים.מחפשים משהו חגיגי יותר לכבוד יו"ט...
ויש השנה פעמיים.
בראש השנה אכלנו טורטיות ממולאות עם בשר טחון והיה מעדן (ערבבתי בשר בקר+כבש ויצא מעדן)
גם כבדים כבר אכלנו בקרעפלאך של ערב יום כיפור
ושניצלים בכלל מיצינו...
מה עוד אתם מציעים?
אשמח לשמוע רעיונות
אבל צריך לשים לב שאסור להזיז את הסיר, וגם לא לפתוח או לסגור אותו.בשר חי לגמרי אין בעיה. לא ידוע לי על מישהו שאוסר
זה לא צריך להיות מוכן כמאכל בן דורסאי לפני שבת???לתבל בשר חי: אסאדו/כתף/צלי כתף/פילה מדומה ועוד..., למשל: עם פלפל שחור גרוס וקצת מלח גס, טימין ועלי דפנה, ו2-3 כפות יין, לשים על תבנית פיירקס - מעל פרוסות בצל מ2-3 בצלים, ולעטוף (לאטום) טוב טוב. ולהניח על הפלטה בהדלקת נרות. הבשר יוצא מושלם רך וטעים.
כמאכל בן דרוסאי עד כמה שידוע לי זה יותר בעייתי מבחינה הלכתית לשים. בשר חי זה לכתחילה לכל הדעות.זה לא צריך להיות מוכן כמאכל בן דורסאי לפני שבת???
יש 2 אופציות:זה לא צריך להיות מוכן כמאכל בן דורסאי לפני שבת???
אפשר לצפות אותו בפירורי לחם, כמו אגרול, ולטפטף רוטב שום/ אלף האיים.בלי רוטב?
היי, לא צריך מים?לתבל בשר חי: אסאדו/כתף/צלי כתף/פילה מדומה ועוד..., למשל: עם פלפל שחור גרוס וקצת מלח גס, טימין ועלי דפנה, ו2-3 כפות יין, לשים על תבנית פיירקס - מעל פרוסות בצל מ2-3 בצלים, ולעטוף (לאטום) טוב טוב. ולהניח על הפלטה בהדלקת נרות. הבשר יוצא מושלם רך וטעים.
ממש לא! אם זה עטוף היטב שלא תהיה בריחת אדים, הבשר מתבשל במיץ של עצמו.היי, לא צריך מים?
לא צריך מים בכלל! גם ככה ישאר עוד הרבה רוטב מהבצל והבשר שגם מפריש נוזלים. אני שם 2-3 בצל לגוש של 1-1.5 ק"גהיי, לא צריך מים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: