בשרי מה אוכלים בשבת בבוקר במקום טשולנט

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
יש מאכל מזרחי מאוד טעים בשום אשפלואו, לא יוצא צו'נט בכלל, קל לעיכול, טעים וחוויתי מאוד.
חוצמזה יש עוד הרבה אופציות
אחת לדוגמא: בסיר פיירקס משטחים תחתית בצל מטוגן, מוסיפים פיסות גזר מגורר גס, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
2 כוסות אורז, 4 כוסות מים רותחים, 1 כוס לקט ירקות - לבחירה, 1.5 ק"ג בשר הודו. יוצא מושלם!
מתאים לחימום על הפלטה כל השבת?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
צודקת, מתנצלת.
למרות שהרוטב נקרש בדרך כלל
זה לא משנה כי בחימום הוא הופך לנוזל
לאו דווקא רמת החימום שמגיע אצלך אלא בגדול רוטב של בשר/עוף/דג ייקרש בקור ויחזור להיות נוזל בחימום, אז זה נחשב לנוזל.
יש כאלה שמחממים רק יבש ממש יש כאלה שקצת רוטב זה בסדר ויש כאלה שזה הרבה
כל אחד ומנהגו :)
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בר"ה התייבש לי :(
אולי כי מראש זה היה קצת יותר מידי זמן בתנור?!?
יש מצב.
תבשלי או תאפי בתנור בתבנית עם מים בערך 10 דק' בחום בינוני,
תעבירי את זה לתבנית-הכי טוב פיירקס
תשימי על זה את התיבול שאת רוצה ואז על הפלטה קומה שניה אבל לא למידי הרבה זמן...
 

דרך חדשה

משתמש מקצוען
יש מצב.
תבשלי או תאפי בתנור בתבנית עם מים בערך 10 דק' בחום בינוני,
תעבירי את זה לתבנית-הכי טוב פיירקס
תשימי על זה את התיבול שאת רוצה ואז על הפלטה קומה שניה אבל לא למידי הרבה זמן...
הכוונת בתנור שיש בו למטה גם תבנית עם מים? בשביל לשמור על הלחות??
ומה הכוונה לאפות ואח"כ לפני הפלטה לשים את התיבול?
אני מרחתי על החזה לפני האפיה שמן עם תבלינים (כך ראיתי במתכון), לא כך עושים?
אז מה הכוונה לשים אח"כ שוב תיבול?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הכוונת בתנור שיש בו למטה גם תבנית עם מים? בשביל לשמור על הלחות??
ומה הכוונה לאפות ואח"כ לפני הפלטה לשים את התיבול?
אני מרחתי על החזה לפני האפיה שמן עם תבלינים (כך ראיתי במתכון), לא כך עושים?
אז מה הכוונה לשים אח"כ שוב תיבול?
האמת שזה תלוי איזה עוף ממולא אני מכינה
אבל אם זה לא מצופה פרורי לחם או בלילת קמח ומטוגן אז אני משרה את החזה עוף לאיזה שעתיים+ עם התיבול
מכינה את הגלילות ושמה בסיר זכוכית קטן שישבו צפוף, מוסיפה כוס מים ושמה בתנור מחומם ל10 דק'
מוציאה את הנוזלים, מורחת על העוף את הרוטב/תיבול ושמה במקרר
בשבת בבוקר שמה בקומה שניה על הפלטה.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בעיקרון להכין ולחמם אוכל בשבת בבוקר זה מרגיש לי אומנות, או ניסוי וטעיה
יש מאכלים שצריכים להיות מוכנים רק 90 אחוז (כמובן מבושל שאפשר לאכול) ויש כאלה שצריכים להתחמםפתוח ויש כאלה שסגור
יש כאלה שצריכים להיות במקום הכי חם על הפלטה ויש כאלה במקום הכי קר
יש כאלה שצריכים רק רבע שעהויש כאלה ששעה...
 

saralulu

משתמש מקצוען
מוסקה בשרית יכול להיות רעיון טוב!
לחמם בלי הרוטב, אם זה לשבת בבוקר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה