סליחה שאני סקפטית. אבל אם זה רק ספרים חרדים, מדי הרבה מהם לא עונים על הכללים, ככה שחבל לחקות.אני כותבת עם כללים שלמדתי מקריאת ספרים וניתוח עצמי שלהם
סליחה שאני סקפטית. אבל אם זה רק ספרים חרדים, מדי הרבה מהם לא עונים על הכללים, ככה שחבל לחקות.אני כותבת עם כללים שלמדתי מקריאת ספרים וניתוח עצמי שלהם
אני אשתדל להעלות בעז"ה בקרוב הדרכה קצרה שיש לי על מבנה עלילה. מניחה שיש לזה עוד הרבה וריאציות בספרי הדרכה וברשת. כמו שכתבו לפני יש את "סיפור" של מקי, אבל עם הסתייגות בהקשר הדתי. יש גם קורסים לא יקרים אבל באנגלית, וגם הם עם אותה הסתייגות...אוקיי, אשמח למדריכים שציינת למעלה
הבעיה הבולטת בכתיבת ספר כזה היא פשוט העדר דוגמאות.מכירה ספר שנכתב על ידי דתי/חרדי?
זה ממש לא בעיה יומיומית של קר בחוץ."קר בחוץ." אמר שרון השראה אותו מתכונן לצאת. "אין לך מעיל או משהו?" בעיה יומיומית- קר בחוץ
לא חושבת שחכם להתווכח על זה,זה ממש לא בעיה יומיומית של קר בחוץ.
זה בעיה ששרון הוא ילד עני ואין לו מעיל. זה חלק מהקונפליקט הראשי.
אם ככה, אז אולי הוא פרק מיותר, אם הוא לא מוסיף לעלילה. ודוחף אותה קדימה.הרי, אם הקטע הזה לא היה, לא היינו מפסידים שום דבר, נכון?
אולי, ואולי המטרה שלו היא לעבות את הדמות של גיא.אם ככה, אז אולי הוא פרק מיותר, אם הוא לא מוסיף לעלילה. ודוחף אותה קדימה.
זה דעתי, לכן זה לא הקור. אבל גם לעבות דמות, כדאי שלא להגזים.אולי, ואולי המטרה שלו היא לעבות את הדמות של גיא.
הגבתי לך כאן ביותר מפורט.אולי, ואולי המטרה שלו היא לעבות את הדמות של גיא.
סליחה על הבאת דוגמא לא מוצלחת.
א. תודה.@ליאורהA
עזרת תודה רבה!מקווה שעזרתי במשהו...
כשכותבים משפטי אמירה (שלום אמר ש...) כדאי למצוא תחליף לפועל 'אמר' / 'שאל'.
אפשרויות נוספות:אלא פעלים אחרים ומגוונים.
תודה על הוספת הרעיונות והדוגמאות!אפשרויות נוספות:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: