בעיניי זה איסתרק
iעם חידוד
אז צריך דיוק יותר מדויק. ילדה בת 5 עם שיער בלודיני-דבש עד הכתפיים, חלק למעלה, מתולתל למטה. פנים עגולות קצת מוארכות, בהירות מאוד עם הרבה נמשים על הלחיים ועל האף, סנטר עגול וקצת מתבלט, עיניים שקדיות שובבות בצבע ירוק עמוק, במרחק סימטרי מהאף. ריסים צפופים, גבות בהירות ודלילות בקשת עגולה שמתעקמת קצת כלפי חוץ. שפתיים דקות וקטנות בצבע ורוד טבעי. מבט ילדותי תמים ומתוק.
הסיכוי שידמה לדמות מהמציאות כבר גדל, לא?
ממש יפהבעיניי זה איסתרקצפה בקובץ המצורף 1624296iעם חידודצפה בקובץ המצורף 1624297
וואו זה בולל!פאר דיאלידאן
הפנים- מתאים ממשבעיניי זה איסתרקצפה בקובץ המצורף 1624296iעם חידודצפה בקובץ המצורף 1624297
זה שרק חסידים הולכים עם פיאות מסולסלות - תקף רק ל150-200 שנה האחרונות...הפנים- מתאים ממש
לא מסתדר לי עניין הפאות המסולסלות. הוא לא אמור להיות חסיד
וואוו מדהים!!
נכון,כמובן שהעובדה האם היו לו פיאות מסולסלות או חלקות תלוי הוא בסוג שערותיו - מתולתלות או חלקות. וודאי שלא במידת חסידותו...
יש אפשרות לתקן גם לשיער בהיר יותר?
בדאל כתבתי לו בחור חרדי בלבוש מלכותי של ימי הבייניםוואוו מדהים!!
באיזה אתר נעשה?
כל הגברים היהודים כולם?פעם כולם היו כך.
נכון,
ונראה לי שהיה לו שיער חלק, ככה שהפיאות אמורות להיות חלקות..
יש אפשרות לתקן גם לשיער בהיר יותר?
סורי, אבל זה ממש מפריע לי.
בכל מקרה, זה ממש ממש יפה!!
וואוו
חוץ מהדלקת בעין, נראה טוב.2 סגנונות לאיסתרק, בתחילת מלכותו ואחרי כמה שנים
רק אני מחפשת עדיין את השיער האסוף
לקח י את המילים מהפהחוץ מהדלקת בעין, נראה טוב.
ועוד בשתי התמונות!! ממש הרגיזה אותי הבינה...רק אני מחפשת עדיין את השיער האסוף
לקח י את המילים מהפה
יאפכל הגברים היהודים כולם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: