נפלא ומאלף!!יש 2 רעיונות כלליים:
א. אתה יכול להשתמש בקודים שתחילתם מזכירה לך על מה הם נסובים:
כל הקודים של הטקסט, יתחילו באות T באנגלית [Text=טקסט], כך שהקוד T1 שייך למילה ראשונה בטקסט, T2 מילה שניה וכו'.
כל הקודים הקשורים להערות יתחילו באות N באנגלית [Note=הערה]
קודים של הערות צד יתחילו באות S באנגלית
ניתן לרדת לרזולוציה של קודים לסוגריים [עם התחלה שתזכיר לך, באנגלית או בעברית], לכותרת, עיטורים מכל הסוגים.
[זו עצה ששמעתי ממעמד מפורסם מאוד, שסיפר לי, שכשעימד שו"ע מורכב השתמש במעל 1000 [!] קודים... כל מפרש קיבל אות שונה וכך הכל נהיה פשוט יותר].
ב. כל קידומת נסובה על תחום אחר:
0-10 כותרות
10-20 טקסט ראשי
20-30 הערות
וכן על זה הדרך...
כך אתה יודע על כל קוד לאיזה איזור הוא שייך, ומהר מאוד זוכרים בדיוק כל קוד.
מומלץ להשתמש באותם קודים בכל פעם, כך תתרגל לכל קוד בע"פ [גם אם המחבר קידד לך, תחליף לקודים שלך].
בהצלחה!!
קודים עם אותיות באנגלית יוצרים בלאגן בוורד עלולים גם להפוך סוגריים וכדו'א. אתה יכול להשתמש בקודים שתחילתם מזכירה לך על מה הם נסובים:
כל הקודים של הטקסט, יתחילו באות T באנגלית [Text=טקסט], כך שהקוד T1 שייך למילה ראשונה בטקסט, T2 מילה שניה וכו'.
כל הקודים הקשורים להערות יתחילו באות N באנגלית [Note=הערה]
קודים של הערות צד יתחילו באות S באנגלית
ניתן לרדת לרזולוציה של קודים לסוגריים [עם התחלה שתזכיר לך, באנגלית או בעברית], לכותרת, עיטורים מכל הסוגים.
[זו עצה ששמעתי ממעמד מפורסם מאוד, שסיפר לי, שכשעימד שו"ע מורכב השתמש במעל 1000 [!] קודים... כל מפרש קיבל אות שונה וכך הכל נהיה פשוט יותר].
זה הכי מומלץ והכי קל, למרות שלא הייתי מחלק בטקסט רגיל רק ברב טקסט או עם הערות.ב. כל קידומת נסובה על תחום אחר:
0-10 כותרות
10-20 טקסט ראשי
20-30 הערות
וכן על זה הדרך...
זכרתי בעמעום המלצה כזאת (מן הסתם ראיתי כאן בפורום), אבל ניסיתי לעשות כן, ובתור נסיון צבעתי כל הפניות להערות שוליים בכחול, ומשום מה בייבוא נצבעו עוד טקסטים אחרים מהפניה הראשונה והלאה, וגם נהפכו ל-superscript. לכן חשבתי שזה לא שיטה טובה.ולגבי אינדי' כתבתי בעבר שלדעתי חבל לעבוד עם קודים פי כמה יותר קל לעבוד עם צבעים. או שעובדים עם סגנונות ומחילים סגנונות כבר בייבוא (אישית לא אוהב)
אם תגדיר צבע מסויים על כל סגנן שונה בוורד
אחרי הייבוא לאינדי' תעשה חיפוש והחלפה ובחיפוש תחפש בצבעים תראה רשימה של צבעי וורד לפי הסדר שלהם בקובץ, ברגע שתחליף לסגנון מסויים והוא יאבד את הצבע הוא גם יימחק מהרשימה של הצבעים, כך תוכל לראות האם נותר לך משהו שלא סגננת.
זהו אם אני מייבא כל הקובץ ביחד עם ההערות שוליים.גם להפניה להערה לא צריך קוד או צבע
אבל אם אני מפרידם לשני קבצים (כדי להתגמש יותר טוב עם ההערות שוליים באינדיזיין)
בשונה מהתוכנה המתחרה...
ברור! גם לא צריך קודים לעוד אלף דברים שתג צריךלסוגריים כמובן לא צריך קודים.
בשונה מהתוכנה המתחרה...
אחרי הייבוא, במקרה שהערות שוליים הם בשתי טורים,לא זכור לי שהפרדתי את הערות השוליים ביבוא לאינדי'...
גם מי שלא רכש יכול להמיר את ההערות להערות סיום ואז לעבוד עליהם ידנית בשתי טוריםאחרי הייבוא, במקרה שהערות שוליים הם בשתי טורים,
(למי שלא רכש את הסקריפט הערות שוליים של אריאל וולדן),
גם מי שלא רכש יכול להמיר את ההערות להערות סיום ואז לעבוד עליהם ידנית בשתי טורים
אני מעדיף לעשות קודים לסוגריים גם באינדיזיין, באשר בכזו צורה ניתן אח"כ לעבוד על הפיסקה עם הסקריפט פלטת עזר לעימוד של @eliezer ולעשות לפיסקה התאמות כמעט בדומה לעבודה עם fit_7.לסוגריים כמובן לא צריך קודים.
איך אמורים לזכור מה כל קוד מסמל?
האם זה פשוט עבודה של 'עט ונייר'. כלומר לכתוב בצד כל קוד מה זה אמור להיות, ואח"כ לפעול על פי זה. או שיש שיטה אחרת (קלה יותר)?
איך אמורים לזכור מה כל קוד מסמל?
האם זה פשוט עבודה של 'עט ונייר'. כלומר לכתוב בצד כל קוד מה זה אמור להיות, ואח"כ לפעול על פי זה. או שיש שיטה אחרת (קלה יותר)?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: