אמונה וזה הכול.
משתמש פעיל
מקום לחזור אליו.
ואווו אחרי שכתבתי עברתי על התגובות ונהניתי לגלות אחת זהה לשלי!!!מקום לחזור אליו.
מקום לחזור אליו.
ואווו אחרי שכתבתי עברתי על התגובות ונהניתי לגלות אחת זהה לשלי!!!מקום לחזור אליו.
איזה שיר חמוד ומשקף!בית זה הגנה מרוחות הרחוב, מהסערות שבחוץ.
בית זה המקום אשר תמיד נחוץ.
בית זה השקט, הפרטיות והשלווה.
בית הוא המקום לפיתוח האהבה.
בית הוא האפשרות לנוח, לשחרר ולפתור.
בית הוא המקום שאליו שואפים לחזור.
ובבית מרשים לך? לי לא...מקום שאפשר לשבת עם נעליים על השולחן ובלי שיצעקו עליך (ניסיתי בהרבה מקומות ותמיד צעקו).
מדויק.בית זה המקום אליו אני שייכת
כשאני יוצאת ממנו זה תמיד על מנת לחזור
מהסיפור של שמעון ברייטקוףבית זה המקום בו מתגעגעים אליך כשאתה יוצא,ושמחים בך כשאתה חוזר.
(משפט יפה שקראתי פעם...)
איזה חמוד! (ואיזה יפה!)בית הוא המקום שבו אני היא אני
אם אתם רואים אותי במקום אחר אז זאת סתם הולוגרמה
כל כך יפה ונכון.בית זה מקום בו אני מרגישה בנוח להיות מי שאני. זה יכול להיות כל מקום - אם בחדר שלי אני לא מרגישה אני אז זה לא הבית שלי, אם בעבודה אני מרגישה נוח אז שם זה הבית שלי
אם בעבודה אני מרגישה בנח אז שם הבית שלי????איזה חמוד! (ואיזה יפה!)
כל כך יפה ונכון.
הבית השיניאם בעבודה אני מרגישה בנח אז שם הבית שלי????
מתלבטת אם את מתכוונת במובן הפשטני של הביטוי שאז זה- אוי ואבוי!המקום בו נמצאות הנעלי בית.
אם בעבודה את מרגישה יותר בנח מבבית שלך, אם שם את את באמת ובבית פחות- אז בהרבה מובנים כן. כמובן שזה מצב לא מומלץ בעליל, אבל אם זו המציאות... (אם את סתם מרגישה בנח בעבודה, ולא שבבבית את מרגישה פחות בנח, אז אל תדאגי...).אם בעבודה אני מרגישה בנח אז שם הבית שלי????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: