עזרה מהו בית בשבילי??

IMOD

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
בשבילי בית הוא מקום שאוכל להיות בו בשלווה ובשקט מכל הבלאגן בחוץ, כמו מקום רגוע שאוכל לנוח בו, מקום שאוכל לפנק ולהתפנק, מקום שלא צריך להרשים או להחביא את הרגש הפנימי, אלא אדרבא מקום חופשי להיות בו.

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
וואו, בית זה המון. לא חושבת שאפשר לסכם במשפט אחד מה זה בית ו/או מה הוא אמור לספק.
בכל אופן, משהו אחד מהכל-
בית בשבילי זה מקום שבו אני אוכל בעז"ה להיות מי שאני, ולעבוד על ה"אני" הפנימי שלי כדי להיות גם בחוץ טובה יותר ונקיה יותר מבפנים.

REBEKA997

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
בית זה איפה שאמא מחכה לי עם חיוך ומרק חם
איפה שאטען בכוחות
המקום בו גדלתי ותמיד אמשיך לגדול בבואי אליו
מקום מוגן, מבצר אוהב מכל הרעש

567890

משתמש פעיל
בית במובן של משפחה? או מבחינה חיצונית?
במובן של משפחה: בשבילי זה המקום שתמיד מקבל ויקבל אותי.
מבחינה טכנית: זה המקום הפתוח והמשוחרר שלי.
פחות במובן של משפחה (כמובן שגם, זה הולך יחד...)
ובית זה יכול להיות בעצם- משפחה...

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
זה בסדר לכתוב גם בקונוטציה פחות חיובית, אני מאמינה שלא לכולם הבית הוא מקום כ"כ אוהב ומכיל..
תודה על שיתוף הפעולה!
אז לפעים בית זה דווקא המקום שפחות מעריכים אותי... אם בחוץ רואים את החוזקות שלי, או בכללי את מה שאני משדרת. בבית יודעים ומכירים את החולשות שלי, את הרגעים בהם אני מתעצבנת וקצת מאבדת שליטה, את הקטע הנודניק שלי, וכל המכלול- שגורר הרבה פעמים משוב פחות חיובי...
מקווה שהגדרתי טוב. אם מעשהו מבין למה אני מתכוונת, אשמח שידיק אותי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה