אבל לא גילית שם את שם המקום שכן מומלץ...בבקשה לא לקנות מדרסים דרך הקופות.
אנא.
הקופות שולחות פציינטים למכונים נחותים, שמעניקים הנחות מנופחות וריקות מתוכן ממשי.
מדרסים טובים עולים הרבה, ומחזיקים הרבה שנים (גם 15), ומצילים את איכות החיים ואת היציבה.
והנה הטיפ מניסיוני האישי:
הטיפ היומי- ובו ידובר על נושא המדרסים (אזהרה: משעמם)
בס"ד המוכר נעץ בי עיניים נכלוליות מתחת רעמת שיערו, הוא אמר: געציל, אתה צריך מדרסים. תשלם בבקשה 1000 שקל. שאלתי בהלם: 1000 שקל? הוא אמר: בעצם, תביא 1150 שקל, ואז תקבל מדרסים כולל עקב סיליקון. שאלתי: המחיר אחרי ההנחה של 50% לחברי הקופה? הוא ענה לי בעייפות: כן, אחרֵי. הוא הושיט יד ארוכה לקבל את...www.prog.co.il
הם עסק מסחרי.אבל לא גילית שם את שם המקום שכן מומלץ...
אני שמעתי ממישהי שעשתה ב'אייזלר' שנמצאים ברח' אגריפס בירושלים,שבוע טוב, קיבלנו הפניה מקופ"ח מאוחדת למדרסים. ניסיתי לברר בקופה אך לא ידעו לענות לי- איפה מומלץ לעשות אותם? הבנתי שיש כמה מכונים שעובדים עם הקופה.
נשמח להמלצה מניסיון
מבירור שערכתי, במכון פרטי עולה כ1400 ש"חבבקשה לא לקנות מדרסים דרך הקופות.
אנא.
הקופות שולחות פציינטים למכונים נחותים, שמעניקים הנחות מנופחות וריקות מתוכן ממשי.
מדרסים טובים עולים הרבה, ומחזיקים הרבה שנים (גם 15), ומצילים את איכות החיים ואת היציבה.
והנה הטיפ מניסיוני האישי:
הטיפ היומי- ובו ידובר על נושא המדרסים (אזהרה: משעמם)
בס"ד המוכר נעץ בי עיניים נכלוליות מתחת רעמת שיערו, הוא אמר: געציל, אתה צריך מדרסים. תשלם בבקשה 1000 שקל. שאלתי בהלם: 1000 שקל? הוא אמר: בעצם, תביא 1150 שקל, ואז תקבל מדרסים כולל עקב סיליקון. שאלתי: המחיר אחרי ההנחה של 50% לחברי הקופה? הוא ענה לי בעייפות: כן, אחרֵי. הוא הושיט יד ארוכה לקבל את...www.prog.co.il
איזור ירושלים, עם רכב ואם שווה להגיע למיקום מסויים נתאמץ. אנחנו זקוקים ליותר מזוג אחד...איפה אתם גרים?
אני מכירה מישהי נראה לי שעשתה דרכם, (ואח"כ חזרה לאייזלר)שמעתי על מכון אלפא, פרטי - מי מכיר וממליץ?
אודה לך מאודאני מכירה מישהי נראה לי שעשתה דרכם, (ואח"כ חזרה לאייזלר)
אני אשאל אותה
בררתי לך,אודה לך מאוד
עוד משהו בקהל מרוצה מהמדרסים שלו? איפה עשיתם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: