האם העור שעל המדרס בצבע שחור איפה שעשית בנוה אורטופדיה? כי אני עשיתי באיזה מקום וזה שחור והורס לי את כל הגרבייםאלו המחירים.
בהחלט יקר...
אבל מנסיון נכנעתי בסוף ושילמתי...
קחו בחשבון שזה מדרס בכמה רמות איכותי מעל שאר היצרנים, לא רק מבחינת המקצועיות וההתאמה אלא עמידות המוצר.
רשמית אחריות ל3 שנים, מעשית יש כאלו שנשארים עם זה אפילו ח"י שנים (!!)
הם מזמינים לבדיקה של מצב המדרס פעם בשנה ומתקנים ללא עלות.
את הרפידה של המדרס (הוא בנוי משני חלקים, מעין פלסטיק קשיח ועמיד ועליו רפידת עור) אפשר להחליף כשמתבלה ב300 ש"ח.
כלל אצבע במדרסים, מי שמודד במידת ספוג, כמו ספוג של עציצים.. שדורכים עליו עם הרגל ומטביעים את הצורה בספוג, או סורק ממוחשב שעומדים עליו, לא יכול להגיע לפתרון מושלם ודיוק בייצור המדרס, משום שהרגל לא בצורה הטבעית שלה.
יש גם שרלטנים ממש שזורקים את הספוג אחרי שהלקוח הולך ומספקים מדרס סטנדרטי לפי מידת הנעל וזהו.
המכונים המקצועיים מודדים במידת גבס שחובשים איתו את הרגל ומפרים כשמתקשה או סורק ממוחשב כשהרגל תלויה באוויר
הטיפ היומי- ובו ידובר על נושא המדרסים (אזהרה: משעמם)
בס"ד המוכר נעץ בי עיניים נכלוליות מתחת רעמת שיערו, הוא אמר: געציל, אתה צריך מדרסים. תשלם בבקשה 1000 שקל. שאלתי בהלם: 1000 שקל? הוא אמר: בעצם, תביא 1150 שקל, ואז תקבל מדרסים כולל עקב סיליקון. שאלתי: המחיר אחרי ההנחה של 50% לחברי הקופה? הוא ענה לי בעייפות: כן, אחרֵי. הוא הושיט יד ארוכה לקבל את...www.prog.co.il
כן. שחור.האם העור שעל המדרס בצבע שחור איפה שעשית בנוה אורטופדיה? כי אני עשיתי באיזה מקום וזה שחור והורס לי את כל הגרביים
אתם יכולים לשלוח לי הודעה פרטים?במרפאות חוץ מעיני הישועה בבני ברק יש רופא פודיאטור בשם ד"ר איתן סביר. הוא מבצע התאמת מדרסים בצורה מעולה ומדוייקת. המדרס מיוצר במעבדה בארצות הברית ומוכן תוך 5-6 שבועות. אמור להחזיק 10 שנים. העלות היא 1600 ש"ח.
באופן אישי אני עם מדרסים כ20 שנה. רק בשנה האחרונה עם המדרס הנ"ל וזה לא דומה לשום מדרס שנעלתי קודם לכן. אפשר לתת 20 אחוזי יעילות לכל שאר המדרסים לעומת 95+ אחוזים למדרסים האלו, הן מבחינת איכות החומרים והן מבחינת פתרון מושלם כמעט לכל הבעיות.
שוה לבדוק.
למידע נוסף:
באתר מעיני הישועה: https://www.mymc.co.il/doctor/eytan-savir/
שו"ת מדרסים: https://www.doctorsavir.co.il/תשובות-ושאלות-אודות-מדרסים-1
אגיד בעדינות? חנות נעליים מצויינת, בשביל מדרסים עדיף לפנות למיקצועיים בתחוםמישהו שמע אולי על המדרסים של לודמיר בירושלים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: