נכתב ע"י פרסומון;1271570:אווסט זה חינמי.
התכוונתי לשאול אם אפשר להעלות לכאן
נכתב ע"י פרסומון;1271570:אווסט זה חינמי.
הנה מצורף התוכנה, אבל היות שכהיום התוכנה שוקל יותר מגודל המרשה לקובצי zip שיניתי את סיומת קובץ לmp4 שלזה המערכת מרשה קובצים יותר גדולים, ע"כ אחר ההורדה תשנה בחזרה את סיומת הקובץ לexe.נכתב ע"י park;1319721:מישהו יכול בבקשה להעלות לי קובץ מעודכן של התוכנה שהעלו בהודעה הראשונה. Malewarebytes
אני עם נתיב וזה יעזור לי מאוד!
תודה רבה!
נכתב ע"י helpme;1320274:הנה מצורף התוכנה, אבל היות שכהיום התוכנה שוקל יותר מגודל המרשה לקובצי zip שיניתי את סיומת קובץ לmp4 שלזה המערכת מרשה קובצים יותר גדולים, ע"כ אחר ההורדה תשנה בחזרה את סיומת הקובץ לexe.
מה שצירפתי הינו הגירסא החינמית [בכלל אין מומלץ להשתמש עם הגירסה בתשלום, משום שאחד ממעלותיו הוא שסורק כל הזמן כמו אנטי-וירוס רגיל, ושתי סריקות בו בזמן יכולים להיות סתירה], אך צריכים להשגיח בעת גמר ההתקנה להסיר הסימון מהפעלת הניסיון לגירסת התשלום.נכתב ע"י ישראלה;1320792:האם זו גריסה חינמית?
לאחרונה עולה לי הודעה שגרסת הנסיון הסתיימה,
יש אפשרות כעת להפעיל את מה שצרפתם, או שידרוש קניה?
תכניס את קובץ הfix לתוך הנגן ולהפעיל משם.נכתב ע"י efrat1;1371371:מה יכולה להיות הסיבה שוירוס הקיצורי דרך ממאן לעזוב את הנגן?
הפעלתי את Malewarebytes והוא טען שמחק את הקבצים הנגועים,
והתוכנה FIX SHORTCUT טוענת שתקנה את כונן הUSB
ובכ"ז הנגן עדיין מופיע עם קיצורי דרך....
כמו כן, האם הוירוס עדיין נמצא במחשב ויש להזהר לא להכניס אליו עוד התקני זכרון ניידים?
תשתמש עם קובץ bat שsivan22 פירסם כאן:נכתב ע"י efrat1;1371371:מה יכולה להיות הסיבה שוירוס הקיצורי דרך ממאן לעזוב את הנגן?
הפעלתי את Malewarebytes והוא טען שמחק את הקבצים הנגועים,
והתוכנה FIX SHORTCUT טוענת שתקנה את כונן הUSB
ובכ"ז הנגן עדיין מופיע עם קיצורי דרך....
כמו כן, האם הוירוס עדיין נמצא במחשב ויש להזהר לא להכניס אליו עוד התקני זכרון ניידים?
נכתב ע"י פרסומון;1374472:נשמע יותר מסובך.
כתוב שיש אבטחה על הדיסק עצמו. האם אתה יכול למחוק דברים מהדיסק או להכניס לתוכו דברים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: