גם נוד 5...נכתב ע"י המקצוען;1242790:לידע: נוד7 פותר את הבעיה הזו בקלות וביעילות. ללא צורך בהתקנת תוכנות אלו.
חיפשו כאן תוכנה חינמית.
גם נוד 5...נכתב ע"י המקצוען;1242790:לידע: נוד7 פותר את הבעיה הזו בקלות וביעילות. ללא צורך בהתקנת תוכנות אלו.
לא, הורדתי את 2 הZIP והתקנתי לפי השלבים ולא עזרנכתב ע"י פרסומון;1253227:התקנת נוד?
איפה יש קישור להורדת הנוד בחינם?נכתב ע"י פרסומון;1253701:תבדקי עם נוד מעודכן.
ניתן לבדוק בחינם דרך האתר שלהם.
עם עדכון.נכתב ע"י מתנחל;1268614:איזה?
נוד 7 בלי עדכון?
נכתב ע"י פרסומון;1268790:עם עדכון.
נכתב ע"י מתנחל;1270585:מישהו בדק עם נוד 7 בלי עדכון שלא מוחק? בד"כ אנטיוירוס חדש מגיע מעודכן, לא?[/אנטי וירוס לא מגיע מעודכן.
הבעיה היא שלוירוס הזה יש כל הזמן גירסאות חדשות.נכתב ע"י s_h;1270669:מנסיון שלי דווקא אווסט בגירסה עדכנית (הכוונה להתקנה מעודכנת) ללא עדכון מוחק את הוירוס.
וההתמדדות איתה צריך להיות בעדכונים של הגירסאות שמתחדשות כל הזמן, ואת זה נוד עושה מצוין.
שאר התוכנות אני לא יודע, מניסיון שלי, רוב האנטי וירוסים לא מצליחים איתו.
נכתב ע"י s_h;1270669:מנסיון שלי דווקא אווסט בגירסה עדכנית (הכוונה להתקנה מעודכנת) ללא עדכון מוחק את הוירוס.
אווסט זה חינמי.נכתב ע"י מתנחל;1271562:יש הורדה בחינם לכל הפחות לתקופת ניסיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: