התחלתי להכין את הבלילה
הקצפת היתה יציבה
כשהוספתי את החלב המרוכז ותמצית וניל היא הפכה ליותר נוזלית
אני יודעת שכדי לייצב קצפות כדאי לקרר לזמן מה ואז לנסות להקציף שוב
השאלה אם במגנום זה אמור להיות יציב או שמרקם קצת יותר נוזלי זה בסדר?
הקצפת היתה יציבה
כשהוספתי את החלב המרוכז ותמצית וניל היא הפכה ליותר נוזלית
אני יודעת שכדי לייצב קצפות כדאי לקרר לזמן מה ואז לנסות להקציף שוב
השאלה אם במגנום זה אמור להיות יציב או שמרקם קצת יותר נוזלי זה בסדר?