חלבי מגנומים חלביים

שרה.ב

מעצבת גרפית
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
התחלתי להכין את הבלילה
הקצפת היתה יציבה
כשהוספתי את החלב המרוכז ותמצית וניל היא הפכה ליותר נוזלית
אני יודעת שכדי לייצב קצפות כדאי לקרר לזמן מה ואז לנסות להקציף שוב
השאלה אם במגנום זה אמור להיות יציב או שמרקם קצת יותר נוזלי זה בסדר?
 

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
זה בסדר גמור
 

ערונית

משתמש רשום
הקצפת עם החלב המרוכז צריכה להיות יחסית נוזלית - כמו יוגורט
 

שרה.ב

מעצבת גרפית
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הם היו כל הלילה במקפיא ועכשיו חלקם מתפרקים כשאני מוציאה
מה אני עושה?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה