יש לגיל שלהם רק 2 מתקנים??2 מתקנים
מה הכוונה לגדולים איזה גילאים?נראה לי שעד גובה 90 ס"מ לא משלמים בכלל.... כי אין מתקנים לגובה הזה..
לגילאים הגדולים יותר ראיתי 2/3 מתקנים שרובם מתאימים יותר לגיל 7 מלגיל 2...
לגיל 7 ממש יש סיכוי שיעלה על המתקנים הגדולים יותר. אבל לא בטוחה
יש למעלה את כל משחקי הסימולטר והמכונות.. אבל הם עולים עוד כסף...
מה ההכשר? ומה יש בכלל?הייתי שם, ילדים קטנים יהנו בעיקר מהאוכל, פחות מהמתקנים....
יש שם קצפת, הכשר הרגיל שלהם, חתם סופר. כשאני הייתי שם השאר היה סגור, אבל בעקרון יש שם עוד כל מיני..מה ההכשר? ומה יש בכלל?
יש שם קצפת למטה בהכשר חתם סופר בני ברק, פיצה (נראה לי הוט) מסעדות, כל מיני...מה ההכשר? ומה יש בכלל?
כןמתקנים מושלמים-מתאים לדעתי מכיתה ה' ומעלה (לבנות אמיצות...) ויש שם מתקן אחד לפחות לקטנים (בקומה השניה)רבקי053 בשני המתקנים התכוונת לרכבת הרים שלא מתהפכת ולמתקן בקומה השניה?
זה לא כזה יקר כי פארקים ברמה הזאת בחו"ל עולים 100 דולר ולא 100 ש"ח, ושזה שווה את זה אם לוקחים בחשבון שזה אחלה פתרון עכשיו שגשם ולא נעים בחוץאני הייתי,
מקום מושלם מושלם!!
לדעתי מותאם לגדולים יותר.. חבל לשם 100 שח על 2 מתקנים לילדים קטנים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: