תלוי כל אחד והעומק שלואמיתי?
רדוד בעיתון משפחה?
מה בדיוק?
אפשר להגדיר אותו בכל מיני הגדרות. אבל רדוד זה הדבר האחרון שהייתי אומרת עליו.
מה שחסר בבתוך זה נשמה, להבה של עבודת ה',
ומכאן הרדידות.
קראט,מרווה משקפים את ההפך מרדוד
תלוי כל אחד והעומק שלואמיתי?
רדוד בעיתון משפחה?
מה בדיוק?
אפשר להגדיר אותו בכל מיני הגדרות. אבל רדוד זה הדבר האחרון שהייתי אומרת עליו.
לפי מה שאת כותבת, בתוך אמור להתאים לך יותר משאר השבועוניםאני גם הופתעתי לטובה כשהפסקתי עם בתוך וגיליתי שיש עיתונים עם הרבה יותר עומק מחשבתי.
דווקא בא לי שיהיה אפילו יותר מה לחשוב בעיתון, תנו לי כתבות רפואיות, מתמטיות, מה בא לכן, נמאס קצת מכל הראיונות על איך להתמודד עם תחפושות וחרדה מפורים ופסח.
עוד משהו שיהיה בעיתון חלומותיי- שלא יהיה דבר כזה מדור שנמשך יותר משנה. די, משעמם כבר. עם כל הכבוד, צריך גיוון אחרי שכבר שנה קראנו פרשת שבוע מXXX ובדיחות מYYY ואותו סיפור בהמשכים כבר שנתיים.
לגבי המתכונים: אני אוהבת כשיש מדורי אוכל, יותר מאשר המתכונים עצמם. כשמראיינים נשים על המטבח שלהם, או כשנותנים מידע על מאכלים ואיך להכין אותם. את המתכונים הרי בכל מקרה לא אכין כנראה, לפחות שאלמד משהו.
אני לא רוצה להכנס כאן לסיבות שהפסקתי עם זה, נראה לי כבר גולש ללשון הרע.לפי מה שאת כותבת, בתוך אמור להתאים לך יותר משאר השבועונים
התכוונת רדוד מבחינה רוחניתתלוי כל אחד והעומק שלו
מה שחסר בבתוך זה נשמה, להבה של עבודת ה',
ומכאן הרדידות.
קראט,מרווה משקפים את ההפך מרדוד
לא משנה כ"כ מה הסיבה שבשלה הפסקת עם בתוך, רק שההודעה שלך די מכוונת ל'בתוך' כעיתון המוצלח ביותר.אני לא רוצה להכנס כאן לסיבות שהפסקתי עם זה, נראה לי כבר גולש ללשון הרע.
צודקת!עוד משהו שיהיה בעיתון חלומותיי- שלא יהיה דבר כזה מדור שנמשך יותר משנה. די, משעמם כבר. עם כל הכבוד, צריך גיוון אחרי שכבר שנה קראנו פרשת שבוע מXXX ובדיחות מYYY ואותו סיפור בהמשכים כבר שנתיים.
ניסינו כבר את כל העיתונים והפסקנו את המנויים מחוסר עניין.אני אישית קוראת לפעמים קראט וקטיפה וזה ממש משעמם אותי
העיתון לא רדוד (וגם פרוג), הוא פשוט מדבר על נושאים שלא מהעולם שלך: ילדים, זוגיות, ניהול בית ועוד.יומרני מידי להגיד את זה... אבל העיתון פשוט לא לרמה שלי,
מידי רדוד לי... וכל הכותבים שם חמודים נורא, זה לא בעניין הזה.
צודקת מאה אחוז!!!כמו שאנו שמות לב הדעות כאן לגמרי מגוונות וכשם שפרצופיהן שונים וכו....
לי לא מפריע כלל איורי נשים
אם כבר יותר דוחה בעיני שלא מציירים ילדות במרווה
נכון מפריעות לי פרסומות לאורח חיים ראוותני +++....
כל אחת מאופיינת קצת אחרת
אז האם יש טעם להגיד מה דעתי ואת מי אני הכי אוהבת ( דבורי רנד!) (רותי קפלר!) (שרה מלוביצקי!)
(שושי ברוידא סיפור מעלף בלבית!) (תמר מור!!) ( מיה קינן!!)
פשוט תודה להשם שיש כל כך הרבה כותבות נפלאות!
גם זרקור שהוא רק לילדים אין ציורים של בנות גם לא תינוקות (בעבר היה ציורים אפילו של אימהות... אבל מאז שהם שינו , לפני 10-12 שנים - אין)צודקת מאה אחוז!!!
ולגבי המרווה, זה עיניין של המו"ל וההנהלה שהם רוצים שזה יהיה עיתון שמור וכו'...
למרות שגם לי זה לפעמים מפריע קצת........
בול מה שרציתי להגיד!העיתון לא רדוד (וגם פרוג), הוא פשוט מדבר על נושאים שלא מהעולם שלך: ילדים, זוגיות, ניהול בית ועוד.
נסי לדמיין שהיה עיתון ייעודי לבנות סמינר ובחורות צעירות ויעסוק בנושאים של שידוכים, פעילויות חברתיות, קשרים בין חברות וכו'
הרבה נשים נשואות יטענו שהעיתון הנ"ל רדוד, האם גם בעינייך?
סופו של דבר כולנו עוסקים רב היום בנושאים ה"רדודים", ונשמח לקבל עצות, לשמוע על חוויות ולהכיר דרכי התמודדות שונות על הנושאים שאנו מושקעות בהם רב היום.
מרווה הוא רק למנוייםאבל איך אפשר להשוות בין מרווה לצמא לבתוך? כמה כתבות יש כבר במרווה לנשים בלבד? העיתון מיועד לכל שכבות הגילאים, וגם לגברים, כך שבהכרח יש בו פחות תוכן לנשים. אז חוץ מויכוח איזה עיתון יותר ברמה, יש גם עניין של כמות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: