תלוי לאיזה סקטור בחברה את פונה,לכל עיתון אמורה להיות ועדה רוחנית שצריכה להחליט מה מתאים ומה לא..
עיתון בקו שמרני אבל ברמת כתיבה גבוהה- יהיה לו ביקוש הרבה יותר גבוה- וזה הנקודה! שמרנות כן! אבל לא על חשבון הרמה! ואז יהיה לזה ביקוש.תלוי לאיזה סקטור בחברה את פונה,
מאמינה שלקוראי מרווה, המבשר, המודיע- זה יצרום
לקוראי משפחה בקהילה ושות' יעבור חלק
עמו שכבר מישהי כתבה עמישראל גדול ומגוון מידי בשביל להתאים עיתון לכולם...
ואם את שואלת אותי, ומענין מה דעתכן- יותר כלכלי לעשות עיתון בקו שמרני.
אבל אל תשכחי שעיתון דיגיטלי בסוף גם גברים יכולים לקרוא אותולי, אם העתון דיגיטלי אז ממש אשמח שיהיה גם תמונות נשים
למשל תמונה של הכותבת (ממש מוסיף)
ועוד
זה מאוד מעניין מה שאת כותבת כאן בתור אמא לילדים ובחורות סמינר אני חושבת שהיית מדברת אחרתוגם נושאים שהם טאבו
אשמח שיכתבו עליהם
הייתי חושבת איך לגרום למגזין שמכיל דברים שמיועדים רק לי - שיגיע רק אליי. אולי פותחת חשבון מייל ייעודי, או שולחת למייל של העבודה. לא נשמע לי מאוד הגיוני שאני יכולה להיחשף רק לתכנים שמתאימים לכל בני הבית, בנים ובנות, מגיל 4-20.אבל אל תשכחי שעיתון דיגיטלי בסוף גם גברים יכולים לקרוא אותו
זה מאוד מעניין מה שאת כותבת כאן בתור אמא לילדים ובחורות סמינר אני חושבת שהיית מדברת אחרת
לא היית רוצה שהילדה שלך תיחשף לטכנים שהם טאבו בציבור החרדי
יש בסוף איזשהיא אחריות שנשארת על מי שבוחר לקרואאבל אל תשכחי שעיתון דיגיטלי בסוף גם גברים יכולים לקרוא אותו
אני לא בטוחה.ואם את שואלת אותי, ומענין מה דעתכן- יותר כלכלי לעשות עיתון בקו שמרני.
מי שמחפשת נושאים שהם טאבו- זה לא משנה הגיל שלה... וסטטוס שלה...אבל אל תשכחי שעיתון דיגיטלי בסוף גם גברים יכולים לקרוא אותו
זה מאוד מעניין מה שאת כותבת כאן בתור אמא לילדים ובחורות סמינר אני חושבת שהיית מדברת אחרת
למה?אבל אל תשכחי שעיתון דיגיטלי בסוף גם גברים יכולים לקרוא אותו
נקודה למחשבה:מי שמחפשת נושאים שהם טאבו
תראי, לי מאוד מפריע שאין אפשרות לקבל מידע בצורה נקייה וטובה.אבל אל תשכחי שעיתון דיגיטלי בסוף גם גברים יכולים לקרוא אותו
תמיד בני המשפחה יוכלו לראות בהורדות וכדולמה?
אין לאשה מייל פרטי?
זה כמו שנשים לא מתלבשות בצניעות ואומרות ,זה בעיה של הגברים" יש לנו אחריות..תראי, לי מאוד מפריע שאין אפשרות לקבל מידע בצורה נקייה וטובה.
וזה שגברים יקראו זה בעיה שלהם ולא סיבה ..
ומבחינת הילדים כל אחת תעשה את השיקול שלה.
כרגע מתאים לי, אם לא יתאים תמיד אפשר להתנתק.
אם זה כ''כ קריטי אז אפשר למחוק מההורדות ומסל המחזור וכו' וכו'תמיד בני המשפחה יוכלו לראות בהורדות וכדו
לגבי עיתון דיגיטלי אני חושבת שבסוף כל הנשים נהנות בסוף יום לשים בצד את המחשב/פלאפון ולשכוח מהסדר יום המתיש ומהעבודה ולעלעל בין דפי העיתון או המגזין בהנאהלי, אם העתון דיגיטלי אז ממש אשמח שיהיה גם תמונות נשים
ומה שכתבת על תמונה של הכותבת ועל כתבות בנושאים בטאבו את מבינה שזה בכלל לא מעשי שזה יכנס בציבור החרדי עיתון כזה בתור עיתון חרדילמשל תמונה של הכותבת (ממש מוסיף)
ועוד
וגם נושאים שהם טאבו
אשמח שיכתבו עליהם
לא צריך להוריד בשביל לראות.בהורדות
היה באחד העיתונים הדיגיטליים סיפור של דבורי רנד (נראה לי) על איזה בעיה רפואית, סיפור שמן הסתם לא היה עובר בעיתון מודפס ומוכר, לזה התכוונתי טאבו.לגבי עיתון דיגיטלי אני חושבת שבסוף כל הנשים נהנות בסוף יום לשים בצד את המחשב/פלאפון ולשכוח מהסדר יום המתיש ומהעבודה ולעלעל בין דפי העיתון או המגזין בהנאה
ומה שכתבת על תמונה של הכותבת ועל כתבות בנושאים בטאבו את מבינה שזה בכלל לא מעשי שזה יכנס בציבור החרדי עיתון כזה בתור עיתון חרדי
וציבור חרדי שהוא יותר ליברלי כבר יכול להיות לו תחליפים של עיתונים לציבור הדתי אם זה עיתון בשבע או מקור ראשון שביעי והסגנון הזה
ואני נזכרת שכשראיתי בהתחלה את הכותרת של השרשור נבהלתי שהתכוונת למגזין לאישה ואחרי שראיתי את ההמשך נרגעתי קצת ועכשיו בהגדרות שלך לעיתון אני כבר שוב מתבלבלת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: