יצא לי לאחרונה לראות דבר כזה, מגבעת קטנה משוקולד בקופסא שחולקה לאורחי הבר מצוה.
מישהו יודע מי עושה את זה? איפה אפשר להשיג דבר כזה?
תודה מראש
מישהו יודע מי עושה את זה? איפה אפשר להשיג דבר כזה?
תודה מראש
תודה! חמוד ממש, אבל לא התכוונתי לזה, התכוונתי לכובע בקופסא, אם יש מישהו שיודע על מה אני מדברת אשמח להכוונה.ראיתי הוראות איך להכין כובע צילינדר משוקולד ומסתמא הרעיון דומה
Chocolate Pilgrim Hats | Thanksgiving | Hungry Happenings
Add a sweet ending to Thanksgiving dinner by serving these cute Chocolate Pilgrim Hats filled with chocolate mousse or candy & nuts.hungryhappenings.com
מעולה לי!עד כמה שיודע לי זה מחו"ל - בורו פארק...
חברה שלי עשתה כזה דבר ושלחה למחותנים לשבת האחרונה שהבחור (החתן) הולך עם כובע, יצא ממש מתוק.תודה! חמוד ממש, אבל לא התכוונתי לזה, התכוונתי לכובע בקופסא, אם יש מישהו שיודע על מה אני מדברת אשמח להכוונה.
אשמח לקבל תצלום פתוח של הקופסה שמוצגת בתמונה.
העלו פה פעם באחד האשכולותיש תמונה של הכובע שוקלד?
@חנה שטרסר שבוע טוב,הכנתי פעם לבר מצווה של הבן שלי..
כמו שכתבו לעיל: דיסקית עגולה לבסיס ומעליו מדביקים פרלין עגול עם 'קנייטש'
עיקר העבודה - הכנת הקופסאות (גזירה והרכבה)
מאמינה שהיום ניתן להשיג באליאקספרס כולל הדפס מתאים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: