אבל מה היא חשבה? שהיא לא משלמת בטוח לאומי אבל תקבל דמי לידה??????עובדת כמטפלת פרטית עם הכנסה ממש נמוכה, פנתה לפני כשנה לרואת חשבון שתפתח לה עסק, ההיא פתחה והכל בסדר.
עכשיו, לאחר הלידה פנתה לקבל את דמי הלידה.
מה מתברר? שהרואת חשבון לא רשמה אותה בביטוח לאומי, רק במס הכנסה!!
האם הפסידה את הכל? או שיש משהו לעשות??
כל עזרה תעזור, מדובר במשפחה דלת אמצעים ממש ממש!
אבל מה היא חשבה? שהיא לא משלמת בטוח לאומי אבל תקבל דמי לידה??????
צריך לשמוע את הצד של ר"ח- האם התבקשה "רק" לפתוח לה תיק במע"מ או לטפל בה בכלל.
האם הביאה לה טופס לחתימה ולא קבלה חזרה וכו' וכו' ספורים שבכל יום
חייבת להמליץ על @מירי כץ י. שדואגת לי כאילו אני לקוחה יחידה שלה.גם אני הייתי אצל רואת חשבון שלא טרחה לידע אותי בפרטים,
והפסדתי כסף.
היא טענה כמובן שלא ידעה ממני פרטים,
אבל אני סמכתי עליה שהיא אמורה להגיד לי מה אני צריכה להגיד לה.
עברתי לרו"ח אחר, אבל אני כל הזמן עם יד על ההדק.
לגבי חופשת לידה- זו בעיה.
כי צריך לשלם מראש דמי ביטו"ל.
אם לא, אז גם מטעמי צדק עלולים לדחות אותה.
זה נזק, וחבל ומצער מאד.
וטוב שאת מעלה את הנושא כדי שנשים תדענה שאסור לצבור חוב בדמי ביטוח לאומי,
כי אם תהיה לידה מוקדמת, או בזמן ולא שילמו, אפשר להפסיד במידה ולא שילמו 10 חודשים רצוף או 15 מתוך 24 אחרונים (לא מדייקת בפרטים, אפשר לבדוק באתר של ביטו"ל כמה חודשים צריך).
וגם לשאול ולדווח לרו"ח כל פרט!!
היא הודיעה לך למשל מעצמה על המענקים של המלחמה?חייבת להמליץ על @מירי כץ י. שדואגת לי כאילו אני לקוחה יחידה שלה.
עושה בשבילי את כל החישובים הכי משתלמים והיא נמצאת כל הזמן עם יד על הדופק בשבילי בדברים שאני אפילו לא יודעת עליהם ולא מודעת ודואגת לעדכן ולסדר הכל!
נותנת עיצות ששות זהב !
בזכותה הרווחתי הרבה ונחסכו הרבה כאבי ראש וסיבוכים
ממליצה עליה בענק!
בטח! שולחת מייל על כל עידכון וחידושהיא הודיעה לך למשל מעצמה על המענקים של המלחמה?
על מענקי הקורונה?
על מענקי הבית לסולידריות?
אני מתכוונת גם לכאלו דברים.
????x x xx x xxxx x"x xxxx xxxxxxx x x x x x x xxxx xxx xxxx xx xxxxxxx xxxx xx xxxxx xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxx xxxxxx xx xxxxx xxxxxxxxxx xxx xxxxx xx xxxxxxx x xxx/x xxx xxxxxxxxxx xxxxxx x xx x xxxx x"x xxxxxxx x x x x x x xxx xx xxx xxxxx xxxx xx xxxxx xxxx xxxxx xxx xxxx xxx xxxxxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxx xx xxxxxxxxx xxx xxxxxx xxxxxxxxxxxxxx xxxxx xx xxx xxxxxxxxxx xx xxxx xx xxxxxxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxx xxx xxxx xxxx xxx' xxx' xxxxxx xxxx xxxx x xxx/x xxx xxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxxxxx xxxx xxxxx xxxxx xxx xxxxxx xxxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxx xx xxxx xxxxxx xxxxxxxxxx x xxx xxx xxxx xxxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xx xx xxxx xx xxxxx xxxxx xxx xxxx xxxxxxxxxxxxxx xx xxxx xxxxxxxxxxx xxxxxx xx xx xxxxxx xxxxxxxxx xx xxxxxx xx xxx xxxxxxxxxxxx xx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxx xxx xxx xxxxx xxxxxx x xxx xxxx xx xxxxxxx x xx xx xx xxxxx xxxx xxxxxxx xxx xxxx xxx xxxxxxxx xx xxxxxx xxxx xxxx xxx xxx xxxxx xxxxx xxx xxxxx xx xxxxxxx xxx xx xxxx xxxx xxxxx xxx xxxxxxxxxxx xxxxx xxxx xxxxx xxxxxxxx xxxx xxx xxxx xxxxxxx xxx xxxxxxxxxxxxx xx xxx xxxx xxx xxxxxx xx xxxxxx xxxxx xx xx xx xxxxxxx xxx xxxxx xxxxxx xxxx xxxxxx xxxxxxxx xxx xxxx xxx xxxx xxxxxxx
בל מה היא חשבה? שהיא לא משלמת בטוח לאומי אבל תקבל דמי לידה??????
צריך לשמוע את הצד של ר"ח- האם התבקשה "רק" לפתוח לה תיק במע"מ או לטפל בה בכלל.
האם הביאה לה טופס לחתימה ולא קבלה חזרה וכו' וכו' ספורים שבכל יום
אני חושבת שהרו"ח שגה. אין ספקאיפה היא היתה כל החודשים שהיא לא שילמה ביטוח לאומי?
כבר היה צריך להידלק לה נורות אדומות.
מי שלא משלם- לא מקבל!!
היא צעירה ירוקה ותמימה, היא לא חשבה כי היא פשוט סמכה על אשת המקצוע.אבל. איפה היא היתה כאן? מה היא חשבה?
אז למה אתה ממשיך להמליץ עליה??אני מלווה איזושהי רו"ח, כמובן ממליץ עליה בחום, ואחת לכמה שבועות מגיע מישהו שחפרתי לו לעבור אליה
אם אני יכול רק לשאול אותה בשבילו....... וכאן מגיע איזה נזק מצער של כמה עשרות אלפים
אני הבנתי שהוא המליץ על מישהו שהלכו אליו כי היו בעיות אצל רו"ח אחראז למה אתה ממשיך להמליץ עליה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: