עזרי מעם ה'
משתמש צעיר
לא חושבת שנכון לצפות מההורים שבקושי רב מסיימים את החודש ויש כמובן הוצאות של חתונות הילדים הבאים ב"ה
לממן ברית/עגלה/פדיון.
לממן ברית/עגלה/פדיון.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מסכיםלא חושבת שנכון לצפות מההורים שבקושי רב מסיימים את החודש ויש כמובן הוצאות של חתונות הילדים הבאים ב"ה
לממן ברית/עגלה/פדיון.
קנינו עגלה לבדלגבי השתתפות ההורים בהוצאות בלידת ילד ראשון :
מה מקובל היום אצל ליטאים (סטנדרט אברכי), בקניית עגלה לילד ראשון?
בזמני ההורים מצד אחד שילמו את העגלה, וההורים מצד שני את המיטת תינוק
ומה עם ברית? ההורים מממנים?
לא מבינה על מה הציניות...בילד ראשון, בדרך כלל השמחה היא של הורי האשה, גם חבריהם הם אלו שמגיעים לשמחה, ולפעמים אפילו השווער קובע את הכיבודים, אך טבעי שהוא יממן את הברית, ואת שהיית היולדת בביתו למשך חודש וחצי.
כי השווער היה סנדק? עדיין זה לא מה שמקובל..ההורים של בעלי שילמו את הברית
כשילדתי חשבתי שהשמחה היא שלי....בילד ראשון, בדרך כלל השמחה היא של הורי האשה, גם חבריהם הם אלו שמגיעים לשמחה, ולפעמים אפילו השווער קובע את הכיבודים, אך טבעי שהוא יממן את הברית, ואת שהיית היולדת בביתו למשך חודש וחצי.
ולא שיש לי הרבה כסף, בכלל לא. אבל גם להורים שלנו אין.... הם מחתנים ילדים! ואנחנו שמחים להתחשב בהם וגם לעזור....לנו החלום היה לקנות הכל לבד וב"ה מימשנו את החלום! אני מתכוונת באמת לא לידי מתנת בשר ודם ולא לידי הלוואתם...
טבעי??בילד ראשון, בדרך כלל השמחה היא של הורי האשה, גם חבריהם הם אלו שמגיעים לשמחה, ולפעמים אפילו השווער קובע את הכיבודים, אך טבעי שהוא יממן את הברית, ואת שהיית היולדת בביתו למשך חודש וחצי.
כל מילה!גם אני המום מהצעירים האלה שחושבים שהכל מגיע להם, ושההורים ששקועים בחובות מהחתונה שלהם צריכים לקנות להם עגלות ולממן להם בריתות. זו פשוט הזיה.
כפי שכתבו כבר אין בזה שום כללים ושאף זו"צ לא יצפה למתנות אחרי החתונה.
כמה פשוט!!!!!לנו החלום היה לקנות הכל לבד וב"ה מימשנו את החלום! אני מתכוונת באמת לא לידי מתנת בשר ודם ולא לידי הלוואתם...
במחיר של עגלה של פעם היום קונים אולי גלגל של עגלה כנ"ל מיטהלגבי השתתפות ההורים בהוצאות בלידת ילד ראשון :
מה מקובל היום אצל ליטאים (סטנדרט אברכי), בקניית עגלה לילד ראשון?
בזמני ההורים מצד אחד שילמו את העגלה, וההורים מצד שני את המיטת תינוק
ומה עם ברית? ההורים מממנים?
העניין הוא שהם חוסכים כנראה לעגלה של הנכד הראשון שלהם..כל מילה!
הדור הזה התרגלו לפינוקים ולסחוט את ההורים עד כדי התקף לב.
נורא!!
הקב"ה הביא לכם ילד? מזל טוב!! עכשיו תפקידכם לגדל אותו לחיים ולשלום!!
אתם תעמדו בברית ובעגלה! אם לא- תחסכו מראש!
קרובת משפחה שלי חיתנה בת בקיץ הקודםלא הבנתי,
עד מתי ההורים מממנים את ההוצאות של הילדים שלהם???
לא הבנתי, מה הוא אשם????לא גורף
כן מה ששמעתי הרבה, מקובל שהסנדק משלם את הברית או חצי
יש עניין כזה המובא בספרים כך שמעתי...לא הבנתי, מה הוא אשם????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: