לא חוקי לתגמל פקחים לפי דוחו"תבירושלים, כל דוח שפקח נותן הוא מקבל 50 ש"ח
אולי לכן הם להוטים לתפוס יותר משאר הערים
אגד הם הבעייתים בעיקר. לא דן.נראה שאתם מדברים על מדינה אחרת,
אני לא מכירה אנשים מקרוב שקיבלו קנס בשנים האחרונות, ואני נתקלת בפקחים לפחות פעמים ביום, ולפעמים פעמים בנסיעה אחת, בלי הגזמה!!!!
הפקחים נורמליים מדברים בעדינות ומכבדים את הנוסעים, הבנתי שהם מתוגמלים לפי מספר תיקופים שהם אוספים,(ולא לפי מספר משתמטים)ולכן עושים את העבודה שלהם בזריזות וביעילות!
ראיתי שנתקלו באנשים שלא תקיפו אבל טיפלו בבעיה בצורה עדינה ומכבדת.
פקחים של דן!
באיזו חברה?נראה שאתם מדברים על מדינה אחרת,
אני לא מכירה אנשים מקרוב שקיבלו קנס בשנים האחרונות, ואני נתקלת בפקחים לפחות פעמים ביום, ולפעמים פעמים בנסיעה אחת, בלי הגזמה!!!!
הפקחים נורמליים מדברים בעדינות ומכבדים את הנוסעים, הבנתי שהם מתוגמלים לפי מספר תיקופים שהם אוספים,(ולא לפי מספר משתמטים)ולכן עושים את העבודה שלהם בזריזות וביעילות!
פקחים של דן!
באיזו חברה?
פקחים של דן!
באמת יש לציין לשבח את החברות אקסטרה ודן על כך שפקחיהם פועלים בצורה ראויה ולא באלימות ועוד אמצעים לא חוקייםנראה שאתם מדברים על מדינה אחרת,
פקחים של דן!
מספרים שגברת אחת נכנסה לקנות עוף (לשבת כמובן)יש הרבה מקרים שאדם עולה לאוטובוס ומגלה שאין לו מספיק כסף ברב קו - מה מצפים שהוא יעשה?
המדינה מבחינתה נתנה אופציה של תשלום מהטלפון הנייד - הלא כשר כמובן!יש הרבה מקרים שאדם עולה לאוטובוס ומגלה שאין לו מספיק כסף ברב קו - מה מצפים שהוא יעשה?
השבוע נסעתי באוטובוס של דן, כל מכשירי התיקוף לא עבדו חוץ מהמכשיר שליד הנהגנראה שאתם מדברים על מדינה אחרת,
פקחים של דן!
על פי התגובה שקיבלתי ממשרד התחבורה בנושא - לנוסעים יש דרך לדעת את היתרה בין היתר:המדינה מבחינתה נתנה אופציה של תשלום מהטלפון הנייד - הלא כשר כמובן!
ולכן כפי הנראה לא יהיה פיתרון לעולם,
כי בסה״כ כמה חרדים שלא יכולים, בשביל השאר השקיעו מליונים, מי שרוצה שיתקדם.
לעמותת דרך כבוד יש ניסיון בהיבט המשפטי של הנושאבירושלים יש לנו תיעוד של מ קר מרביץ! עם מכשיר התיקוף! לבן אדם שצועק אי אי!
מה יש לנו לעשות עם זה, כדי לסיים את תופעת כמויות המבקרים בגאולה ירושלים?
כתבתי על תשלום! בנייד/אפליקציהעל פי התגובה שקיבלתי ממשרד התחבורה בנושא - לנוסעים יש דרך לדעת את היתרה בין היתר:
- לאחר התיקוף באוטובוס מופיעה היתרה על המכשיר
- בעמדות רב קו ברחבי הארץ אפשר לבדוק את היתרה
- מי שיש לו קורא כרטיסי רב קו יכול לבדוק במחשב את היתרה
על פי החוק אדם צריך לשלם בתחילת הנסיעהכתבתי על תשלום! בנייד/אפליקציה
ולא על יתרה,
אדם עם טל׳ לא כשר שנגמר לו הרב קו מטעין אותו בטלפון או משלם באפליקציה,
אדם עם כשר לא יכול ושיתמודד מול הפקח, פשוט מאוד!
מה ההשוואה - היא יכולה לבדוק אם יש לה כסף בארנק או כרטיס אשראי.מספרים שגברת אחת נכנסה לקנות עוף (לשבת כמובן)
ואז היא מגלה שאין לה מספיק כסף ברבארנק לעוף בעשרות ''שלה'' הכסף יספיק רק לעוף בכשרות רבנות..
מה מצפים שהיא תעשה..?
למיטב זכרוני אמורה להיכנס (מתישהו...) אופציה של תשלום באשראי (ללא מעבר/ חופשי/ הנחות)המדינה מבחינתה נתנה אופציה של תשלום מהטלפון הנייד - הלא כשר כמובן!
ולכן כפי הנראה לא יהיה פיתרון לעולם,
כי בסה״כ כמה חרדים שלא יכולים, בשביל השאר השקיעו מליונים, מי שרוצה שיתקדם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: