התכוונתי שאל תאמצי אורח חיים של שקרים. יש לזה מחיר בעוד הרבה זירות.מה לא להיות? פראיירית?
זה עדיף לי במקום לרדת בתחנה הקרובה או לשקר
בהחלט עדיף להמשיך להיות פריירית. נניח שככה קוראים לזה.
התכוונתי שאל תאמצי אורח חיים של שקרים. יש לזה מחיר בעוד הרבה זירות.מה לא להיות? פראיירית?
זה עדיף לי במקום לרדת בתחנה הקרובה או לשקר
אהה. את זה היא לא צריכה להגיד ליהיא התכוונה אל תהיי הרפתקנית...
מסכימה עם כל מילההתכוונתי שאל תאמצי אורח חיים של שקרים. יש לזה מחיר בעוד הרבה זירות.
בהחלט עדיף להמשיך להיות פריירית. נניח שככה קוראים לזה.
אומרים שלהרפתקאות אין גילכבר עברתי את הגיל
טובאומרים שלהרפתקאות אין גיל
או כמו שאמר מי שאמר: זה לא הגיל, זה התרגיל
בית שמשבאיזה עיר אתה גר
ליתר דיוק אם איזה חברה אתה נוסע
אני לא רוצה שהפקחים ידרשו כרטיסים, לפני שעובר זמן התכוננות מינימלית לתיקוףלמה?
לא הבנתי
כן רוצה לא רוצה,אני לא רוצה שהפקחים ידרשו כרטיסים, לפני שעובר זמן התכוננות מינימלית לתיקוף
כי ממתי שבןאדם מתמקם עם השקיות והילדים לוקח תחנה אחת או שתיים.
לבקש כרטיס מאדם שזה עתה עלה לאוטובוס = אלימותכן רוצה לא רוצה,
זה עבודתם ועל זה שלחו אותם,
כל אחד יגיד שרק עלה בתחנה האחרונה ולכן הוא לא שילם (עדיין),
אם אתה רוצה לשנות את סגנון הביקורת אתה מוזמן לפנות לחברי הכנסת,
בינתיים אנחנו אמורים להתלונן רק על אלו שמתנהגים באלימות.
מוזמן לשנות את החוק - פקודת התעבורהלבקש כרטיס מאדם שזה עתה עלה לאוטובוס = אלימות
61ב. (א) לא ייסע אדם באוטובוס בקו שירות, אלא אם כן שילם מראש את דמי נסיעתו ובידו אישור על תשלום דמי הנסיעה, שהונפק באמצעות אחד מאמצעי הכרטוס שקבע המפקח על התעבורה לעניין זה (בפרק זה – כרטיס).
הוא מתכוון תו"כ דיבורמוזמן לשנות את החוק - פקודת התעבורה
היה בעבר קונטרס שנמכר אצל י. בלוי בבתי כנסיות שכותב על כל הנושאזה לא מה שכתוב כאן:
"מראש" את דמי נסיעתו, כלומר לפני שעליתי לאוטובוס?מוזמן לשנות את החוק - פקודת התעבורה
מצורף.היה בעבר קונטרס שנמכר אצל י. בלוי בבתי כנסיות שכותב על כל הנושא
הוא שיגע את כל החברות בשביל לדעת את כל הכללים וזה מה שהוא כותב (יכול להיות שזה היה רק בחלק מהחברות אבל נראה לי שבכולן)
(הוא כתב שפעם אחת כשהוא שוחח עם נציג שירות התפרץ לשיחה האחראי על הנציגי שירות וצעק עליו על שהוא משגע להם את השכל )
גם כתוב שהם צריכים ללבוש עניבה ומקטורןעל נוסע שלא הספיק לשלם ולכן מקבל דוח אתם מבינים (סיפור שקרה)
אבל פקחים שאין יום שלא עוברים על החוקים פתאום זה בסדר ?!
א. אסור לפקחים לעלות יותר משניים לאוטובוס אחד
ב. אסור לעצור את האוטובוס (לפקחים) ולו לדקה אחת
ג. אסור לפקח לתת דוח לקטין מתחת גיל 18 בלי לעדכן את ההורים
ד. אסור לפקח לעלות לאוטובוס כשלא כתוב לו על החולצה מבקר וכד'
ה. ובודאי ובודאי שאסור לפקח לתת דוח לאדם שלא הצליח להגיע למכשיר הכירטוס וכד'
- "מי שמרחם על אכזרים סופו..."
תוכל לעיין בקישור שהביא @ברסלבר מבית שמש בהודעה הקודמת -גם כתוב שהם צריכים ללבוש עניבה ומקטורן
@מנוי פרימיום , נכון?
למה להזכיר?עכשיו בקיץ הרבה מבקרים מתחמקים מחבישת הכובע, זו הזדמנות להזכיר להם...
גם את הסעיף המדבר על הצמדת התעודה לחולצה רוב המבקרים לא מקיימיםעכשיו בקיץ הרבה מבקרים מתחמקים מחבישת הכובע, זו הזדמנות להזכיר להם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: