יגאל הארוך
משתמש מקצוען
חייל אחד קל.יש פצועים?
זה היה כבר בבוקר.
חייל אחד קל.יש פצועים?
להיפך, זה נותן את הגב לראש הממשלה שיכול לטעון כי אין לו גיבוי בממשלה להפסקת אש.תמיד קל יותר לדבר מהצד של הצופים!!!
מי שנמצא בהערכות מצב של גורמי הביטחון מצד אחד וסופג מהצד שני את איומי מנהיגי העולם זה רה''מ ולא בן גביר ולכן מוטב שינמיך פרופיל
כאילו ישראל מפסיקה לירות.לא הבנתי
לדעתי זה לא ענין המיקום של הרקטות, זה ענין העוצמה בה העסק מתחיל,או דין שדרות כדין ירושלים
רק לזכור שכבר שבע שנים יורים לעוטף ושש רקטות על ירושלים העירו את הממשלה.
אני תושב ירושלים אבל כואב לי על הדרום
זהו שהם לא התחילו עכשיו זה מטפטף כל הזמן.לדעתי זה לא ענין המיקום של הרקטות, זה ענין העוצמה בה העסק מתחיל,
ואם הם מתחילים ישר בגדול זה מצריך תגובה.
יש שם כאלו אנשים?
כ"כ כיף לך עם האזעקות?ברצינות עומדים לחתום על הפסקת אש?
אני מנסה לחשוב עד כמה אני לא מספיק מבינה את הלך הדברים והאינטרסים של המדינה שאני פשוט לא מסוגלת להכיל את זה ולהבין למה הם נותנים לעוד סיבוב להגמר בלי כלום?
זה פשוט הזייה,
באותה סיטואציה אני עומדת ומחזיקה ת'ראש כל פעם שמחזירים להם גופות מחבלים בשעה שיש שם 2 גופות ואדם חי שלנו שבויים???? מישהו שם עובד בלי הגיון או שאנחנו הלא הגיוניים בעליל????
כמו שאמר מי שאמר: "אני מנסה להבין האם העולם מנוהל על ידי טיפשים או על ידי חכמים שפשוט מותחים אותנו..."
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: