זה מה שאני גם שואלת,איך יכול להיות?
מאוד מקווה שזה לא נכון,
זה מה שאני גם שואלת,איך יכול להיות?
יש אבסורד בדיבורים על הפסקת אש
דווקא עכשיו כשהיכולות של האוייב נשחקות אחרי כתישה ארוכה ומתמשכת, כשהרבה משגרים שלו הושמדו ויכולות התנועה שלו מתחת האדמה צוצמה מאד והמורל שלו באדמה.
ככל והלחץ יימשך בכירי החמאס המסתתרים ייאלצו לנוע (על פני האדמה) ויתאפשר לפגוע בהם.
יש מצב גם שמדובר בבומים על קוליים ...זה מה שאני גם שואלת,
מאוד מקווה שזה לא נכון,
אז זהו?דיווחים בעזה:
פיצוצים אדירים בעמדת שיגור רקטות באזור חאן יונס.
מדובר בסיכול ירי למרכז הארץ
זה חישוב טקטי פשוטנו באמת עדיין אנו סומכים על צה"ל???? ומרגישים את כוחי ועוצם ידי???
אין לו גם ידיים והוא עיור בעין אחתמה באמת המצב של מומחד דף? זה נכון שאין לו רגליים?
אין ידיים, אין רגליים ואין עין.מה באמת המצב של מומחד דף? זה נכון שאין לו רגליים?
זה מפלצת כל פעם כמעט מת, נראה לי שהוא מת למות רק שזה לא קורה לומה באמת המצב של מומחד דף? זה נכון שאין לו רגליים?
מה באמת המצב של מומחד דף? זה נכון שאין לו רגליים?
דורשים מקור.דיווח: פיצוץ בשמי "בית שמש" ליד ירושלים, בלי לשמוע התרעה, לפני זמן קצר.
נשמע כאילו אין תושב בישראל שלא מכיר אותו.ראשוני!!
חיסול בעזה חיל האויר חיסל לפני זמן קצר את יאסר אל חלבי ממפקדי השדה של אלקאסם החיסול במחנה אלשאתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: