בטחוני מבצע "שומר החומות"

מצב
הנושא נעול.

נתי 31999

משתמש פעיל
עריכה תורנית
עוד מרה״מ נתניהו בהצהרה לתקשורת - ״הם תקפו אותנו ביום חגנו, הם תקפו את בירתנו, הם שיגרו טילים לערינו, הם משלמים וישלמו על כך מחיר כבד. זה עוד לא נגמר. אנחנו נעשה הכל כדי להשיב את הביטחון לערינו ולאזרחינו״.
14.5.2021 17:31
רה״מ נתניהו כעת בהצהרה לתקשורת מהקריה בת״א - ״אמרתי שניתן מכות קשות מאוד לחמאס וגם לארגוני טרור אחרים - ואנחנו עושים זאת. ביממה האחרונה תקפנו מטרות בתת קרקע, חמאס חשב שהוא יוכל להסתתר שם והוא לא יכול להסתתר שם. הבכירים שלו חושבים שהם יכולים להימלט - הם לא יכולים להימלט. אנחנו מגיעים אליהם בכל מקום״.
14.5.2021 17:26
קרן בצלאל: אירוע תמיכה יוצא דופן בישראל נערך בצ'כיה. בהנחיית נשיא צ'כיה, הונף דגל ישראל בחצר מצודת פראג לאות תמיכה בלתי מסוייגת בישראל.
14.5.2021 17:17
טל לב רם: ‏גורם מדיני בכיר אומר לי כעת: ״אין שיח על הפסקת אש, ממשיכים בעזה כרגיל״

מולטימדיה 10

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מצטרפים לאמירת כל הספר תהילים במשך השבת להצלחת המבצע שלא ינזק שום יהודי באשר הוא
אני לוקחת שישי בעז''ה

בשורות טובות ושבת שלום ומבורך!!
אני לוקחת את שבת
שבת שלום!
אני לוקחת יום ראשון תהילים
בשורות טובות
תעזרו לנו לסיים את הספר-
נשאר שני, שלישי רביעי וחמישי.

שבת שלום ובשורות טובות!

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
לוקחת בעז"ה ספר רביעי
בשורות טובות ושבת שלום ומבורך!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה