לכי לחדר הכי פנימי שיש לך, אצלנו זה חדר שפונה לחדר מדרגות ויש לו קיר אחד בטוןאני בירושלים
אין לי ממד ואין לי חדר פנימי מה אני עושה?
לכי לחדר הכי פנימי שיש לך, אצלנו זה חדר שפונה לחדר מדרגות ויש לו קיר אחד בטוןאני בירושלים
חדר מדרגות לא בקומה העליונהאני בירושלים
נראה לי שבמצב כזה צריך לפי ההנחיות לצאת לרחוב ולהסתכל על כיפת השמיים לחפש טילים.אני בירושלים
אצלי עובדכנראה שהכומתה לא עובד
ה"יהטרור הערבי בלוד: מחבל חוסל על ידי יהודים שהגנו על עצמם מפני ההמון הערבי שהתפרע. מחבל נוסף נפצע בינוני. התושבים מדווחים על היעדר כוחות משטרה שישמרו על ביטחונם ונאלצים להגן על השכונה בכוחות עצמם
אם זה אמיתי...הטרור הערבי בלוד: מחבל חוסל על ידי יהודים שהגנו על עצמם מפני ההמון הערבי שהתפרע. מחבל נוסף נפצע בינוני. התושבים מדווחים על היעדר כוחות משטרה שישמרו על ביטחונם ונאלצים להגן על השכונה בכוחות עצמם
כומתה לא קופץ לי עכשיושוב גל תקיפות.
אין אזעקות תקיפות בלי תגובות?שוב גל תקיפות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: