בטחוני מבצע בעזה • מגן וחץ

מצב
הנושא נעול.

Two-Or Music

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
השר בן גביר:
המבצע הלילה קרה אחרי שאני מדבר על סיכולים ממוקדים ולהחזיר את העוצמה. יש לנו מניות במבצע הזה אבל אני לא מחפש קרדיט. מכאן והלאה אני רוצה יוזמה התקפית.
ח"כ אלמוג כהן:
זה יוהרה לומר שהמבצע יצא בזכותנו. הסיכול הלילה הגיע בזכות תרגיל הטעיה מבריק, ובעיקר חלון הזדמנויות של ידיעת זהב שמגיעה לידי צה"ל

טאבו

משתמש סופר מקצוען
דיווח: ישראל לא תוכל לחכות יותר מידי לתגובה של הג’יהאד, ויתכן ותצא לפעולה התקפתית
הג’יהאד האיסלמי כרגע מושך את זמן התגובה שלו בכוונה

ירון אברהם 12

טאבו

משתמש סופר מקצוען
ראש הממשלה בנימין נתניהו בועידת הביטחוניסטים:
נעשה כל מה שביכולתנו כדי למנוע מאיראן להשיג נשק גרעיני, אני מתחייב לעשות זאת כל אני ראש ממשלת ישראל. ישראל חייבת להגן על עצמה בכוחות עצמה בפני כל איום.

אנחנו עושים הכל כדי למנוע מאיראן להקים חזיתות טרור סביבנו. אנחנו פועלים באמצעים צבאיים כדי למנוע מאיראן להקים לבנון שנייה בסוריה. עד עכשיו הניסיון הזה הוכתר בהצלחה.

אנחנו מתמודדים עם הניסיון של איראן לפתוח מערכה רב זירתית נגדנו ואנו נערכים לזה. ההנחיה שלי לצה״ל ולזרועות הביטחון הוא להיות ערוכים למערכה רב זירתית, אם נידרש לה. אם נידרש לה, נוכל לה.

מוריה אסתר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

לאחר 15 שעות של שקט: דיווחים פלסטיניים – צה"ל תוקף שוב ברצועת עזה • צפו​

לאחר שעות שקט, בעזה מדווחים הערב כי כוחות צה"ל תוקפים שוב בעזה • לפי הדיווחים מדובר בדרום הרצועה • ישנם דיווחים כי צה"ל חיסל כעת את חאלד אל-פארה, ראש יחידת הטילים בדרום עזה בגדודי אל-קודס, ברכב בח'אן יונס
GDN

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה